Στατιστικές Προβλέψεις 01/09/2019

3
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και Καλό Μήνα με υγεία! Ο υπέροχος Αύγουστος ολοκληρώθηκε και δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά και να αναλωθούμε σε πράγματα που ζήσαμε και ζήσατε. Ένα όργιο κερδοφορίας, τόσο στο VIP Group όσο και στα Free Tips. Τα ταμεία μας είναι η καλύτερη απόδειξη για το τι γίνεται στο betsport. Η συνέχεια αναμένεται το ίδιο δυναμική.
Πρεμιέρα στη στήλη των στατιστικών το Σάββατο με δυο επαληθεύσεις στα κόρνερ, τρία κερδισμένα btts και δυο κερδισμένα over 2.5. Σκέφτομαι πως θα πρέπει να γίνω περισσότερο ακριβής. Το πιο δυνατό σημείο κόρνερ ήταν όπως είχαμε γράψει η Κρου και έπρεπε ίσως να μείνω εκεί. Δώσαμε ένα μόνο btts από Ευρώπη, το πιο δυνατό που είχαμε και βγήκε στο 1.83. Το ίδιο και με το το over 2.5 από τα ευρωπαϊκά. Αυτό σημαίνει πως για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς, καλύτερα να σας προσφέρουμε το πιο δυνατό (ή έστω δυο δυνατά) από τις τρεις κατηγορίες που επεξεργαζόμαστε, ενώ θα σας δίνουμε και ένα fun bet σε υψηλή απόδοση όταν δούμε μεγάλη αξία. Δεν θα ξαναμπλέξουμε λοιπόν με πολλά παιχνίδια πολύ μικρών αποδόσεων, αφενός μεν για δική σας διευκόλυνση και αφετέρου γιατί δεν επιθυμούμε μεγάλο όγκο αγώνων. Όσο περισσότερα δεδομένα έχουμε, τόσο πιο ακριβές θα είναι το πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τι έχουμε την Κυριακή:
Corner Tip: Αυστρία, Bundesliga: Σεντ Πόλεν vs Χάρτμπεργκ, Over 9.5 Corner @1.70
Το πρόγραμμα μας δίνει πρόβλεψη 13.5 κόρνερ. Η γηπεδούχος κερδίζει κατά μέσο όρο επτά κόρνερ ανά ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι 6.5.
Over Tip: Αυστρία, Bundesliga: Σεντ Πόλεν vs Χάρτμπεργκ, Over 2.5 Goals @1.65
Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Είναι το ίδιο παιχνίδι, που το πρόγραμμα μας το δίνει με υψηλή πιθανότητα στο να σημειωθούν 3 γκολ και άνω. Η πιθανότητες με βάση πάντα τους αριθμούς, είναι 85%. Επίσης, πάνω από 80%, έχει πιθανότητες το ματς ανάμεσα στη Ράντερς που υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ στις 3 το μεσημέρι, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Superligaen Δανίας. Η απόδοση είναι στο 1.65.
Goal/Goal: Σλοβενία Prva Liga: Ντομζάλε-Μάριμπορ, Goal/Goal @1.55
Υψηλές πιθανότητες επαλήθευσης (87%) στο σλοβένικο παιχνίδι. Φυσιολογικά μικρή η απόδοση.
Πάμε τώρα σε κάποια tips με τεράστια αξία:
Πολωνία, Ι Liga: Μπελτσάτοφ vs Χρόμπι Γλομπόφ, 1 @2.00
Κροατία, Α' Κατηγορία: Ριέκα vs Ζάπρεσιτς, Goal/Goal @1.95
Ρουμανία, Α' Κατηγορία: Χέρμανσταντ vs Τσίντια Ταργκόβιστε, Over 5.5 Κάρτες @1.80
Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου