National League tips 03/09/2019

1
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Το κουπόνι της Τρίτης είναι μικρό, όμως το γεγονός πως διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική της National League Αγγλίας, μας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουμε διεξοδικά τις αναμετρήσεις και να κρατήσουμε ότι έχει αξία.
Για την ακρίβεια, δύο είναι τα ματς που θα μας απασχολήσουν. Στο πρώτο, η Νοτς Κάουντι αντιμετωπίζει τη Σόλιχαλ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Κάουντι είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η παλαιότερη που υπάρχει στον κόσμο και παίζει για πρώτη φορά σε ερασιτεχνική κατηγορία. Αν και στόχος -φυσιολογικά- είναι η άνοδος, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία αν και πρόκειται για ένα πρωτάθλημα μαραθώνιο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Πάντως, αν μη τι άλλο έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως έχει εξαιρετική ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ εξίσου εύκολα δέχεται γκολ. Πέντε αμφίσκορα σε έξι ματς και τρία σερί over τα στατιστικά της. Η Σόλιχαλ από την άλλο ξεκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και έκτοτε μετρά τρεις... ήττες. Πέντε over και ισάριθμα αμφίσκορα σε έξι ματς, ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Βλέποντας αυτά τα δεδομένα, φυσιολογικά θα περιμέναμε το over 2.5 στο 1.50 με 1.60. Το προκλητικό 1.83 που βρήκα στη winmasters δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε σε ένα ματς όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν ανάμεσα σε δυο εντελώς απρόβλεπτες ομάδες. 
Μένοντας στη στατιστική, έψαξα πολύ για τα κόρνερ που οι εταιρείες στην πλειοψηφία τους δεν τα βάζουν τα Σάββατα στη National, όμως σε μικρά κουπόνια τα έχουν κανονικά και έτσι άξιζε τον κόπο της αναζήτησης. Το κορυφαίο κόρνερ tip με βάση τη στατιστική είναι αυτό ανάμεσα στη Ρέξαμ που υποδέχεται τη Μέιντεχεντ. Ο μέσος όρος βγαίνει στα 11.25 κόρνερ (6.88 για τους γηπεδούχους και 4.38 για τους φιλοξενούμενους) και το over 9.5 πληρώνει στη stoiximan το εξαιρετικό 1.93. Κλείνοντας, να πούμε πως γενικά πρόκειται για ένα πρωτάθλημα απίστευτα αμφίρροπο και αλλοπρόσαλλο, όπου όμως ξεχωρίζει η γνήσια βρετανική ομορφιά του ποδοσφαίρου στην πιο αγνή και καθαρόαιμη μορφή του. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Καλησπερα. Να σας υπενθυμισω οτι εχω πληρωσει συνδρομη και με εχετε διαγραψει απο τιν σελιδα VIP αν θελετε μονο καλα σχολια να μας το πειτε μια που ο επαγγελματισμπος σας ειναι πανω απο ολα.. δεν πειραζι ομως θα κινηθω αναλογως για την σελιδα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου