Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και Χρόνια Πολλά με υγεία! Η φετινή season αποδεικνύεται ιδιαιτέρως παραγωγική σε όλα τα επίπεδα για το site μας. Ήδη, στην Premium φλερτάρουμε με τα 800 € κέρδους από την 1η Σεπτεμβρίου, στην Ice Hockey είμαστε κοντά στα 400 € profit (από τις 5 Σεπτεμβρίου), ενώ λειτουργεί εδώ και ένα μήνα η free στήλη basket του SFrag που είναι και αυτή σε θετικό πρόσημο.

Όπως οι παλαιότεροι θυμάστε, από το ξεκίνημα στο betsport, για μεγάλο χρονικό διάστημα ασχοληθήκαμε με το live betting, το οποίο ναι μεν αποδείχτηκε κερδοφόρο, όμως τόσο ο μεγάλος αριθμός των tips, όσο και το γεγονός πως η αποδοτικότητα είναι στο live υποκειμενική, καθώς μπορεί είτε να σημειωθεί γκολ αμέσως μετά το notification, είτε ο καθένας δεν έχει την ευχέρεια να ποντάρει τα πάντα, μας οδήγησε στην κατάργηση του. Ποτέ όμως δεν εγκαταλείψαμε το project αυτό και ο Fernando δούλεψε ασταμάτητα και αθόρυβα ώστε να προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή.

Η ολοκληρωμένη διατριβή του Fernando, θα φέρει το live σε θέση ισχύος εκ νέου με άλλα δεδομένα πολύ πιο απλά και πρακτικά για τον απλό παίκτη. Το σημαντικότερο; Θα είναι δωρεάν για όλους, μέχρι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής season!

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μας live, θα είναι πως οι ειδοποιήσεις θα έρχονται μόνο και μόνο όταν ένας επιλεγμένος αγώνας είναι στην ανάπαυλα (ημίχρονο) κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει ένας διαθέσιμος χρόνος 15 λεπτών για να επιτευχθεί το εκάστοτε ποντάρισμα. Αυτή είναι πραγματικά η χρυσή τομή που βρήκαμε ώστε να δώσουμε σε όσον το δυνατόν περισσότερους παίκτες τη δυνατότητα επαρκούς χρόνου. Μην ξεχνάμε, μιλάμε για live. 

Για να ποντάρετε τις επιλογές του live μας, που θα ξεκινήσουν επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2022, θα πρέπει να διαθέτετε λογαριασμό είτε στην bet365 είτε στην stoiximan. Τα πονταρίσματα θα είναι ως επί το πλείστον over 1.5, over 1.75 και over 2 (πιο σπάνια). Αυτό σημαίνει, πως οι αγώνες που θα ποντάρουμε θα είναι 0-0 στο ημίχρονο. Οι αποδόσεις θα ξεκινούν από 1.75 και θα φτάνουν το διπλασιασμό. Το ποντάρισμα ανά bet θα πρέπει να είναι ισόποσο και ορίζεται στο 1% του bankroll. 

To free κανάλι μας στο telegram μετονομάζεται επίσημα από "Betsport.gr" σε "Betsport Live" και η δράση ξεκινά. Μπορείτε να κάνετε invite ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Το παιχνίδι του live ξεκινά και πάλι και θα είναι καλύτερο από ποτέ. Καλά κέρδη!