Type Here to Get Search Results !Don Kihot Bets

Έχοντας κλείσει αισίως πάνω από έξι μήνες ζωής, με σπουδαία αποτελέσματα τόσο σε free, όσο και σε VIP επίπεδο, ο Δον Κιχώτης δεν σταματά να εξελίσσεται. Με κέρδη άνω των 700 € εντελώς δωρεάν (με πονταρίσματα των 10 και 15 €) και 300 στη συνδρομητική του λειτουργία, κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους παίκτες, χάρη στο ταλέντο, τον επαγγελματισμό και τη στοιχηματική ωριμότητα που επέδειξε. Συνολικά, πάνω από 70 συνδρομητές πέρασαν από τις VIP του υπηρεσίες, μεταξύ 1η Φεβρουαρίου έως και 30 Ιουνίου.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το κανάλι, το πλήρες ιστορικό στοιχημάτων του Δον, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Η season λοιπόν ολοκληρώθηκε και ο Δον κοιτά μπροστά, με τον Αύγουστο να πλησιάζει... απειλητικά, όσο ο Ιούλιος σιγά σιγά φεύγει. Άλλωστε, ο καιρός περνά τόσο γρήγορα που δεν το καταλαβαίνουμε, ειδικά το καλοκαίρι. Έτσι, προστέθηκαν και άλλα όπλα στη φαρέτρα της στήλης, ούτως ώστε να περάσει ανεπιστρεπτί στο επόμενο επίπεδο.
Πέραν του κορυφαίου live και των πολύ έξυπνων bet builder με τα οποία έκανε τη διαφορά, ο Δον εργάζεται και σε ένα νέο project, που ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή στο free κανάλι. Σκανάροντας real time ύποπτα χτυπήματα της αγοράς, σε συνδυασμό με απότομες και μη φυσιολογικές πτώσεις αποδόσεων, χτυπά την κατάλληλη στιγμή ποντάροντας στοχευμένα στα εκάστοτε bet markets, με απίστευτα ποσοστά επιτυχίας. 
Η ανάπτυξη ενός προγράμματος που αλληλεπιδρά μεταξύ του ανταλλακτηρίου της betfair και των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών, είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό του Δον, για το οποίο εργάστηκε πάρα πολύ σκληρά για τουλάχιστον ένα χρόνο, με τους πρώτους καρπούς να αποδίδουν εδώ και περίπου 20 μέρες. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να πούμε περισσότερα πάνω σε αυτό. Άλλωστε, δουλειά του παίκτη είναι να ποντάρει και να πληρώνεται σε τακτική βάση. Τη... βρώμικη δουλειά την αναλαμβάνει ο tipster. Για αυτό και πληρώνεται. Για να είναι αποδοτικός!
Πολλοί θα έχετε δει screenshots του Δον στο telegram με απότομα και δυσανάλογα πονταρίσματα σε συγκεκριμένες αγορές. Αυτό, αποτελεί μόνο το 5% του συνολικού προγράμματος, που στην ουσία αποτελεί ένα οικοσύστημα διερεύνησης δράσης και αντίδρασης των αγορών. 
Για να καταλάβετε το πόσο συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα αυτό, θα σας πούμε ένα τελευταίο πράγμα. Τίποτα, μα τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο οργανωμένο και άμεσο από τον ίδιο τον bookmaker. Διαθέτει άπειρα εργαλεία για να προσαρμόζεται στιγμιαία, ξέροντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια real time. Το πρόγραμμα του Δον λοιπόν, "σκέφτεται" και πράττει όπως και ένας book! Πρόκειται για το -ίσως- πιο ριζοσπαστικό εργαλείο που έχει εφαρμοστεί στο στοίχημα και αν αποδίδει τόσο καλά τώρα, σε νεκρή περίοδο με ανύπαρκτη στοιχηματική δράση, απλά σκεφτείτε τι μας περιμένει από τον Αύγουστο! Η νέα εποχή, ήδη ξεκίνησε! Τα υπόλοιπα, πολύ σύντομα στις οθόνες σας.
Tags

Top Post AdBelow Post Ad

Telegram Channel