Type Here to Get Search Results !ΈNΑΡΞΗ PREMIUM

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Δον Κιχώτη και δει, του Betsport που αποτελεί τον νόμιμο provider του κορυφαίου στοιχηματικού προϊόντος αυτή τη στιγμή. Χωρίς ίχνος υπερβολής, ο Δον έχει καταφέρει με το επίπεδο της δουλειάς του και τον επαγγελματισμό του, να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.
Σχεδόν 7 μήνες, 831 tips, 484 νίκες, επιστροφή επένδυσης σχεδόν 14% και κέρδη που έφτασαν συνολικά στα 1073 €, με flat bet 10 € ανά επιλογή!!! Χαρακτηριστικό δε, είναι ότι ΟΛΟΙ ΟΙ FREE ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ, ενώ η VIP (Φεβρουάριος-Ιούνιος) ξεπέρασε τα 300 € κέρδους! Όσοι δεν έχουν δει το πλήρες αρχείο της season 2022-23, μπορούν να το κάνουν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Η 1η Αυγούστου, θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της season 2023-24. Όσοι δεν έχετε δει τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η Premium, μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Με δεδομένο το γεγονός πως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο μακροπρόθεσμος ορίζοντας κέρδους και όχι απλά μια... αρπαχτή, όπως κάνουν οι περισσότεροι επιτήδειοι, αποφασίσαμε πως το όλο project για να αποδώσει τα μέγιστα, θα πρέπει να διαρκέσει ολόκληρη τη σεζόν.
Έτσι, η Premium θα κρατήσει 10 ολόκληρους μήνες, με τα μέλη της να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που έχουν δει, πληρώνοντας μία και μοναδική φορά.
Γιατί συνδρομητικό; Μια ερώτηση προφανής για κάποιους, εντελώς όμως άστοχη για εμάς. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ένας επαγγελματίας tipster που αποφασίζει να εκτεθεί στο κοινό του, έχει ως στόχο την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια. Όμως, σαν επαγγελματίας, έχει ένα σκοπό. Οι άπειρες εργατοώρες, τα προγράμματα ανάπτυξης που κοστίζουν ακριβά, η ικανότητα, το ταλέντο και η αποδοτικότητα θα ήταν εντελώς άτοπο να προσφέρονται δωρεάν, καθώς ο Δον δεν συνεργάζεται με στοιχηματικές εταιρίες και δεν έχει affilates που θα του έδιναν κέρδη. Είναι μια καθαρά συνειδητή επιλογή. Ο Δον θέλει να δημιουργήσει και να επιβραβεύσει τους ακόλουθους του στην πράξη με κερδοφόρες προτάσεις, και όχι να βγάζει λεφτά από... τη χασούρα τους. Ας είμαστε λοιπόν ειλικρινείς και όχι υποκριτές!
Πάμε τώρα στο ζητούμενο καθώς, με κομμένη την ανάσα περιμένετε σίγουρα να μάθετε πόσο θα κοστίζει αυτή η περιβόητη Premium. Με βάση τις προσφερόμενες υπηρεσίες, κυριολεκτικά αντί πινακίου φακής!
0.5 σεντς την ημέρα, ήτοι 150 € για 10 ολόκληρους μήνες, μια και έξω! Για ένα σοβαρό και συνεπή παίκτη που ποντάρει 10-20 € το κάθε παιχνίδι, το ποσό αυτό θεωρούμε ότι θα εκτιμηθεί δεόντως.
Αν μάλιστα σκεφτείτε τον ανταγωνισμό, θα καταλάβετε πως μια συνδρομή στο Δον δεν είναι απλά value for money, αλλά μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε σε βάθος χρόνου τα δεκαπλάσια κέρδη σε σχέση με αυτά που επενδύσατε! 
Οι εγγραφές θα είναι σε ισχύ από τις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Αυγούστου. Όσοι κάνουν τη συνδρομή τους, θα έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλο το exclusive περιεχόμενο της Preimium, καθώς από τις 24 του μήνα κιόλας, όλα τα special tips του Δον, θα ανεβαίνουν αποκλειστικά στο VIP του κανάλι! 
Μέσα από το κανάλι μας, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλα τα υπόλοιπα. Στόχος μας είναι, η Premium Don Kihot, όχι απλά να αφήσει εποχή, αλλά να σηματοδοτήσει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στο πως αντιλαμβανόμαστε το στοίχημα, θέτοντας νέους κανόνες και ανεβάζοντας τον πήχη κυριολεκτικά στο... Θεό!
Ακολουθήστε μας!
Tags

Top Post AdBelow Post Ad

Telegram Channel