Type Here to Get Search Results !PREMIUM DON KIHOT

Πλησιάζει μια μεγάλη στιγμή, που θα σηματοδοτήσει κάτι πραγματικά μοναδικό στα χρονικά του στοιχήματος. Μετά από δυνατές συγκινήσεις, τρομερή συνέπεια, επαγγελματισμό και στοιχηματική παιδεία που επέδειξε από την 1η Ιανουαρίου ο Δον, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το Premium κανάλι του που σε λίγες μέρες θα έρθει στη ζωή.

Μιλήσαμε για κάτι μοναδικό. Όπως σας είχαμε αναπτύξει σε προηγούμενο post, το νέο μεγάλο όπλο του Δον, είναι η πρόσβαση σε αξιόπιστες πηγές ροής χρημάτων, όπου σε συνδυασμό με αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις αποδόσεις, δίνουν εξαιρετικά δυνατές και αποδοτικές προτάσεις. Με άλλα λόγια, αναπτύχθηκε ένα ζωντανό πρόγραμμα που συνεργάζεται με ταυτόχρονα δεδομένα, ώστε να δίνει με μεγάλη ακρίβεια live και pre game tips. Πέραν των προτάσεων αυτών που θα απολαμβάνουν τα VIP μέλη, ο Δον επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, ως επιβράβευση στους πολλούς πιστούς οπαδούς του που θα τον ακολουθήσουν!

Έχετε ακούσει για μουσικές ή ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Όμως, Betting Academy ΜΟΝΟ Ο ΔΟΝ θα μπορούσε να σκεφτεί! Ποιος ο στόχος; Να μετατραπούν σταδιακά όσα μέλη επιθυμούν, σε αυτόνομους παίκτες σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Φυσικά, πολλοί από εσάς θα αναρωτηθούν: "Εγώ πληρώνω για να παίρνω tips και να κερδίζω. Τι με ενδιαφέρει να μάθω πως βγαίνουν αυτά τα tips;". Αυτό είναι απόλυτα σωστό από τη μία, καθώς όντως, μια συνδρομητική στήλη, έχει ως σκοπό αυτό ακριβώς: Να πληρώνει με συνέπεια όσους κάνουν εγγραφή. Από την άλλη όμως, ο Δον θα δώσει ανεξαιρέτως σε όλους, τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάποια πολύτιμα εργαλεία, που γνωρίζει εκείνος και κάποιοι πολλοί ψαγμένοι επαγγελματίες. Θα αποκαλύψει κάποια κρυμμένα μυστικά και θα εκπαιδεύσει τα μέλη στο πως θα μπορούν να "διαβάζουν" τις αγορές και να ποντάρουν real time σε ματς που "έχουν πάρει" πολύ μεγάλο όγκο πονταρισμάτων. 

Φυσικά, αυτό δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τους... λιγότερο "περίεργους", οι οποίοι απλά θέλουν τα tips στο πιάτο και δεν τους απασχολεί από που προέρχονται, παρά μόνο να έχουν κέρδος από αυτά. 

Ο Δον είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται ριζοσπαστικά και αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης του επιτυχίας και της απήχησης που ήδη έχει αποκτήσει σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματά του, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς έχει συμπληρώσει ήδη ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων, με το roi του σε 800 tips να πλησιάζει το 20%, νούμερο απλά εξωπραγματικό! 

Αν ένας μέσος παίκτης, μπορεί να ποντάρει 10 € ανά επιλογή και σε έξι μήνες κερδίζει 1000 € (όσο το κέρδος του Δον Κιχώτη από την 1η Ιανουαρίου με αυτό το εύρος πονταρίσματος) τότε η Premium στήλη του είναι μονόδρομος, καθώς του δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έχει ένα επιπλέον εισόδημα σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μιλάμε για απολύτως ρεαλιστικά νούμερα, θελκτικά για τους περισσότερους, αν όχι για όλους! 

Όσοι δεν έχουν ακόμα δει τα κατορθώματα του Δον, μπορούν να το κάνουν με κάθε λεπτομέρεια, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Ας δούμε τώρα αναλυτικότατα τις υπηρεσίες της Premium:

Οι πιο δυνατές pre game επιλογές, βασισμένες -κυρίως- στη ροή χρημάτων. Υπολογίστε από μία έως 4 καθημερινές προτάσεις, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι πιο δυνατές live επιλογές, βασισμένες στο μοναδικό πρόγραμμα του Δον που σας έχουμε περιγράψει. Ο αριθμός των επιλογών ανά ημέρα ποικίλει, αναλόγως της αγωνιστικής δράσης.

Μαθήματα διαχείρισης κεφαλαίου και αξίας αποδόσεων. Εισαγωγή στο arbitrage και τα μυστικά του!

Αποκλειστικές πληροφορίες στο κύριο πρόγραμμα ροής χρημάτων.

Αποκλειστική εκπαίδευση λειτουργίας του προγράμματος, τόσο με εκπαιδευτικά video, όσο και αναλυτικά κείμενα. Όλα αυτά, θα παραδίδονται σταδιακά, όπως ακριβώς και σε μια σχολή! 

Αποκλειστικά sure bets με απόδοση άνω του 10%, με ακριβές ποντάρισμα ανά εταιρία και αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης πονταρίσματος!

Αυτή θα είναι η Premium Don Kihot! Είμαστε εδώ, όχι απλά για να προσφέρουμε μια ακόμα συνδρομητική υπηρεσία. Είμαστε εδώ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Και να γράψουμε ιστορία παρέα... Άλλωστε, στόχος μας είναι να σας κάνουμε πετυχημένους επενδυτές. Και όχι εξαπατημένους συνδρομητές, όπως δυστυχώς έχετε βιώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ραντεβού σε λίγες μέρες!

Tags

Top Post AdBelow Post Ad

Telegram Channel