Συνδρομητικό Πλάνο 2020-21

Οι VIP υπηρεσίες του betsport.gr για τη season 2020-21 ξεκινούν επισήμως στις 4 Ιουλίου 2020 (αν και θα ξεκινήσουν να δίνονται στο συνδρομητικό group tips από την Πέμπτη 25 Ιουνίου) και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαίου 2021.
Οι στοιχηματικές επιλογές θα είναι αμιγώς ποδοσφαιρικές και θα αποτελούνται από δυο στήλες.
  • Pre Game Tips (goal/goal)
  • Live Tips
Η πρώτη στήλη θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο αμφίσκορα προγνωστικά (goal/goal) και θα είναι παιχνίδια που θα αναρτώνται τόσο στο facebook VIP group μας, όσο και στο κανάλι μας στο telegram, είτε από την προηγούμενη μέρα, είτε λίγες ώρες προ της έναρξης του εκάστοτε αγώνα. Αυτό σημαίνει πως τα Pre Games θα δίνουν πλήρη ευελιξία και χρόνο στο συνδρομητή για να ποντάρει έγκαιρα. Ο μέσος όρος απόδοσης που θα προκύπτει θα είναι γύρω στο 1.90. Ο αριθμός των tips θα είναι από 25-40 μηνιαίως.
Η δεύτερη στήλη θα περιλαμβάνει ζωντανά στοιχήματα που θα ανεβαίνουν ανά πάσα στιγμή αποκλειστικά στο κανάλι μας στο telegram. Ο μέσος όρος απόδοσης θα είναι κοντά στο διπλασιασμό. Ο αριθμός των μηναίων προγνωστικών των Live Tips θα είναι από 30-60. Για λόγους απόλυτης διαφάνειας, στο ιστορικό στοιχημάτων μας, δεν θα περιλαμβάνουμε επιλογές όπου (για παράδειγμα) ένα τέρμα σημειώθηκε χωρίς να υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος για στοιχηματισμό. Αν π.χ στείλουμε στο telegram μια live επιλογή όπου θα ζητάμε over 0.5 ημιχρόνου και το γκολ σημειωθεί εντός ενός λεπτού από την αποστολή του tip, τότε αυτό θα θεωρηθεί άκυρο. Η πλήρης διαφάνεια και η αξιοπιστία που μας διέπει, είναι και ο λόγος που έχουμε αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές και ακόλουθους.
Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως θα διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιο σας. Ανεξαρτήτως κάβας, το κάθε pre game tip θα πρέπει να έχει σταθερό ποντάρισμα με μόχλευση το 3% του bankroll. Αν για παράδειγμα ένας παίκτης έχει μια κάβα 1000 €, θα πρέπει να ποντάρει το κάθε goal/goal tip με σταθερό ποντάρισμα 30 €. Αν το bankroll του είναι 500 €, θα πρέπει να ποντάρει 15 €, αν είναι 200 τότε θα παίζει με 6 € κ.ο.κ.
Τα Live Tips θα πρέπει να ποντάρονται με το 2% της εκάστοτε κάβας, πάντα με σταθερό bet χωρίς αυξομοιώσεις. Ποτέ μην παρεκκλίνετε αυτής της στρατηγικής και βασικότερο, ποτέ μην αυξομειώνετε τα πονταρίσματα σας. 
Για να ακολουθήσετε με ακρίβεια τα πονταρίσματα του betsport, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτετε στοιχηματικό λογαριασμό τουλάχιστον σε μια εκ των bet365.gr και stoiximan.gr. Ιδανικό είναι να έχετε portfolio και στις δυο αυτές εταιρείες.
Προτρέπουμε όλα τα μέλη να έχουν λογαριασμό στο telegram. Πρόκειται για μια δημοφιλή εφαρμογή παρόμοια με αυτή του messenger, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε android phone όσο και σε iphone. Το μόνο που πρέπει να έχετε για να δημιουργήσετε λογαριασμό, είναι ένα "έξυπνο" κινητό (smartphone) και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε κανένα άλλο προσωπικό σας δεδομένο. Σε περίπτωση που είτε δεν έχετε smartphone, είτε δεν επιθυμείτε το telegram, θα αρκεστείτε στα pre game tips που αναρτώνται στο VIP Group μας στο facebook. 
Πολλοί θα έχουν την εύλογη απορία: Ποιος είναι ο στόχος και πόσα χρήματα μπορεί να κερδίσει ένας συνδρομητής σε μια season. Εμείς μπορούμε να απαντήσουμε με αριθμούς. Την πρώτη μας συνδρομητική χρονιά, η οποία ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2019 και ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορωνοϊού στις 10 Μαρτίου, το betsport ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ PRE GAME TIPS είχε κέρδη 1066 €, με σταθερά πονταρίσματα των 20 €. 
Με δεδομένο το γεγονός πως μπαίνει στη φαρέτρα μας και το Live, προσδοκούμε τη φετινή χρονιά να αυξήσουμε την κερδοφορία μας. Το στοίχημα φυσικά, περιλαμβάνει ρίσκο και τίποτα δεν είναι 100% εγγυημένο. Με βάση όμως την ποιότητα της εργασίας μας, την πολυετή μας πείρα καθώς και τα διαπιστευτήρια που έχουμε δείξει από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, θεωρούμε πως σε μακροπρόθεσμη βάση θα προσφέρουμε μια αποδοτικότατη επένδυση των χρημάτων σας.
Χαρακτηριστικό είναι, πως το betsport.gr, από τις 8 Ιανουαρίου 2019 που τέθηκε σε λειτουργία και επί συνόλω (συμπεριλαμβανομένων των live tips και των free tips) έχει δώσει κέρδη που ξεπερνούν συνολικά τις 3.000 €. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
Που βασίζονται οι επιλογές σας; Πως βγάζετε τα tips;
Διαθέτουμε προγράμματα νευρωνικών δικτύων τα οποία έχουμε αναπτύξει και δοκιμάσει εις βάθος πάνω στο προκαθορισμένο στοίχημα. Τα εν λόγω bot έχουν δοκιμαστεί εξονυχιστικά και βελτιώνονται συνεχώς με στόχο να είμαστε πάντα άνω της στατιστικής επαλήθευσης. Επίσης, έχουμε συνδρομητικές πλατφόρμες που μας δείχνουν real time τις αλλαγές των αποδόσεων, τα πονταρίσματα ανά την υφήλιο και πολλά άλλα. Η εργασία μας είναι ένα σύνολο σκληρής και επίπονης επαγγελματικής προσπάθειας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στις προβλέψεις μας. Άλλωστε, είμαστε και εμείς παίκτες και κερδίζουμε σε ατομικό επίπεδο από αυτό που κάνουμε.
Γιατί είστε συνδρομητικό site και όχι free;
Πολύ απλά, έχουμε επιλέξει μια συμβολική συνδρομή για να προσφέρουμε τις γνώσεις μας από το να συνεργαστούμε με στοιχηματικές εταιρείες βάζοντας banners στο site μας. Ένας καλός tipster, δεν έχει κανένα λόγο να μπει στη διαδικασία να δημιουργήσει μια πλατφόρμα και να μοιραστεί τη δουλειά του χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος. Αυτό που κάνουμε, απαιτεί χρόνο, χρήμα, συνεχή προσήλωση και συνέπεια. Άλλωστε, λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια καθώς έχουμε πλήρη καταγραφή της δουλειάς μας και αναλυτικό ιστορικό στοιχημάτων ώστε να μπορέσετε εσείς να κρίνετε ελεύθερα τι θα επιλέξετε. Δεν τάζουμε, ούτε υποσχόμαστε. Εσείς κρίνετε τα αποτελέσματα μας και εσείς αποφασίζετε αν θα μας ακολουθήσετε.
Δίνετε στημένα ματς;
Αν πιστεύετε πως υπάρχουν tipsters που δίνουν έναντι αμοιβής στημένα ματς, πλανάστε οικτρά. Δεν υπάρχουν στημένα ματς που διαμοιράζονται έναντι αμοιβής. Αν εμείς γνωρίζαμε ένα ματς με σίγουρη έκβαση, θα "βάζαμε" πάνω του όλα τα ασημικά μας και δεν θα το μοιραζόμασταν ούτε με τη σκιά μας... Το να γνωρίζεις κάτι που θεωρείται προκαθορισμένα σίγουρο, είναι αποκλειστικό προνόμιο και τα ματς που χειραγωγούνται τα γνωρίζουν ελάχιστοι. Και φυσικά κανείς που τα διαφημίζει στα social... Όλοι αυτοί είναι τσαρλατάνοι και μικροαπατεώνες που "πατάνε" πάνω στην απελπισία του αποτυχημένου παίκτη. Αγνοήστε τους.
Είναι βέβαιο πως θα βγω κερδισμένος από τις υπηρεσίες σας;
Σε ένα βραχυπρόθεσμο πλαίσιο είναι καθαρά θέμα τύχης. Θα υπάρξουν σίγουρα μήνες με απώλειες, όπως και μήνες με μεγάλα κέρδη. Ένας tipster, κρίνεται σε ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα και όχι σε ένα βραχυπρόθεσμο. Ένας παίκτης που έκανε ένα 8/8 δεν σημαίνει ότι είναι καλός παίκτης. Μπορεί να ήταν απλά τυχερός. Όπως και ένας παίκτης που έκανε 1/10 δεν σημαίνει ότι είναι κακός. Μπορεί απλά να ήταν άτυχος. Όμως ένας tipster που σε ένα μεγάλο αριθμό tips θα καταγράψει επίδοση που είναι πάνω από τη στατιστική επαλήθευση, είναι αποτελεσματικός. Αυτό είμαστε εμείς και μπορείτε να το δείτε και από το ιστορικό στοιχημάτων μας. Θα δείτε σερί 17/21 και 0/8. Στο σύνολο όμως, μετράει το κέρδος. Με πειθαρχία, αυτοέλεγχο, υπομονή και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές μας όπως ακριβώς σας τις προτείνουμε και χωρίς να παρεκκλίνετε του συνδρομητικού μας πλάνου, έχετε εξαιρετικές πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα. 
Αν παρά ταύτα έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.