Την Πρωταπριλιά ξεκινούν οι ανανεωμένες free υπηρεσίες του betsport.gr οι οποίες θα παρέχονται τόσο στο κανάλι μας στο telegram, όσο και στο group μας στο facebook.
Καταρχάς να πούμε πως οι στήλες έχουν την ίδια δυναμική πονταρίσματος και χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: Στα pre game tips και στα live tips. Ας ξεκινήσουμε με τη στήλη του Fernando Live.
O Fernando θα "χτυπά" στο telegram ανά πάσα στιγμή, δίνοντας ποδοσφαιρικά tips με real time εικόνα από τη Stoiximan. Η καταγραφή στο ιστορικό μας θα γίνεται με την εκάστοτε απόδοση, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να ποντάρουν και στη bet365, όπου οι αποδόσεις είναι σχεδόν παραπλήσιες. Ένα δείγμα εικόνας:
Όπως βλέπετε, στην εικόνα από πάνω φαίνεται το Πρωτάθλημα και η Κατηγορία, πιο κάτω οι ομάδες και κλικαρισμένη η γαλάζια ένδειξη με το γεγονός που πρέπει να γίνει το ποντάρισμα. Αυτή θα είναι η μορφή που θα έχουν όλα τα live tips.
Περνάμε στη στήλη του Andrei όπου ως επί το πλείστον θα περιλαμβάνει καλαθοσφαίριση. Επειδή ο Andrei θα δίνει πολύ συχνά ΝΒΑ, πρέπει να προσέξετε το εξής: Λόγω της διαφοράς ώρας που έχουμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε βάρβαρες ώρες και πολλά δεδομένα αλλάζουν ακόμα και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Πριν ο Ρώσος δώσει ένα tip, θα πρέπει να το μελετήσει ενδελεχώς μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, συνεπώς ποτέ δεν θα το ανεβάζει πριν τις 23:00 το βράδυ. Οι ώρες λοιπόν θα είναι μεταξύ 23:00-1:00 π.μ. Από τη μια καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο αυτό για πολλούς, αλλά από την άλλη είναι αναγκαίο κακό. Για να μην κρατάμε τα μέλη σε αγωνία, αν μια μέρα ο Andrei δεν θα έχει tip, θα ανεβάζει νωρίς στο telegram το μήνυμα: "No tip today", ώστε να μην έχουμε... τζάμπα ξενύχτι και αναμονή χωρίς λόγο. Τέλος, ο Andrei ειδικεύεται και στο χόκεϊ επί πάγου, κάτι που θα διαπιστώσετε και μόνοι σας. Μονόδρομος για τα προγνωστικά μπάσκετ και χόκεϊ, είναι να διαθέτετε λογαριασμό στη bet365. Ο Andrei θα ανεβάζει τα tips του με την εξής μορφή:
Τέλος, η στήλη Asian, συνεχίζει στο facebook καθώς τα προγνωστικά ανεβαίνουν πάρα πολύ νωρίς, πολλές φορές και από την προηγούμενη μέρα. Τα tips αυτά μπορεί κάποιος να τα ποντάρει τόσο στη bet365, όσο και στη Stoiximan.
Πάμε τώρα στο ποντάρισμα: Όπως και οι παλιοί γνωρίζετε, το flat betting αποτελεί κανόνα για μας. Το σταθερό ποντάρισμα είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης της κάβας. Μονά αποδεκτά λοιπόν με σταθερή μόχλευση στα 10 €. Ακριβώς έτσι, θα υπάρχει και η καταχώρηση στο ιστορικό μας.
ΣΤΟΧΟΣ: Ξεκάθαρα η μακροπρόθεσμη κερδοφορία. Συνιστούμε υπομονή και πειθαρχία. Ένα 5/5 σε μια μέρα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όπως δεν σημαίνει και τίποτα ένα 0/5. Το στοίχημα αποτελεί μια διαδικασία πολύπλοκη και ο book εξαρχής έχει το πλεονέκτημα μόνο και μόνο από τη γκανιότα. Βασισμένοι στις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε την πείρα να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επένδυση μας και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη. Θέλουμε τα μέλη να αποκομίσουν ένα καλό κομπόδεμα, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και ώριμοι για τη VIP season 2021-22 που θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.
Οπλιστείτε με υπομονή και θα δείτε σε βάθος χρόνου μόνοι σας τα αποτελέσματα.