Ερωτήσεις και Απαντήσεις

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Λίγα λόγια για το betsport.gr.
To betsport.gr είναι ιδιοκτησία της "Politakos Group - Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες" με έδρα την Αθήνα. Είναι νόμιμα αδειοδοτημένη στην ελληνική επικράτεια σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία, εναρμονισμένη πλήρως με τη νομοθεσία της ΕΕΕΠ. 
Μιλήστε μας για τις πληρωμές.
Όλες οι πληρωμές εγκρίνονται από το betsport και μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας: betsport.gr και μέσω του email: "betsport.gr@gmail.com". Μέσω του εν λόγω mail, η εταιρία είναι υποχρεωμένη να παρέχει εντός της ημέρας πληρωμής, την απόδειξη παροχής υπηρεσιών στον εκάστοτε πελάτη, καθώς και το μοναδικό link πρόσβασης στις VIP υπηρεσίες. Ο ΦΠΑ από κάθε πληρωμή, είναι 24%.
Πόσα tips δίνετε καθημερινά;
Από 1 έως και 6 επιλογές, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι επιλογές είναι pre-game και περιλαμβάνουν ποδοσφαιρικά στοιχήματα goal/goal καθώς και ασιατικά χάντικαπ. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες της Premium πατώντας εδώ.
Τι κάβα θα χρειαστώ; 
Αυτό εξαρτάται από εσάς. Αν διαθέτετε ένα κεφάλαιο π.χ 200 €, θα παίζετε τις επιλογές μας με το 2% του κεφαλαίου σας ώστε να χτίσετε σιγά σιγά το bankroll σας με ασφάλεια. Για κάποιον που θέλει να κερδίσει σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα ένα αξιοσέβαστο ποσό, προτείνουμε να ποντάρετε την κάθε επιλογή με σταθερό ποντάρισμα 20 €. Για κάποιον που δεν διαθέτει όμως κεφάλαιο 1000 €, τότε και με 10 € έκαστος μπορεί να κερδίσει ένα καλό μεροκάματο σε βάθος χρόνου.
Που βασίζονται οι επιλογές σας; Πως βγάζετε τα tips;
Διαθέτουμε προγράμματα νευρωνικών δικτύων τα οποία έχουμε αναπτύξει και δοκιμάσει εις βάθος πάνω στο προκαθορισμένο στοίχημα. Τα εν λόγω bot έχουν δοκιμαστεί εξονυχιστικά και βελτιώνονται συνεχώς με στόχο να είμαστε πάντα άνω της στατιστικής επαλήθευσης. Επίσης, έχουμε συνδρομητικές πλατφόρμες που μας δείχνουν real time τις αλλαγές των αποδόσεων, τα πονταρίσματα ανά την υφήλιο και πολλά άλλα. Η εργασία μας είναι ένα σύνολο σκληρής και επίπονης επαγγελματικής προσπάθειας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στις προβλέψεις μας. Άλλωστε, είμαστε και εμείς παίκτες και κερδίζουμε σε ατομικό επίπεδο από αυτό που κάνουμε.
Γιατί είστε συνδρομητικό site και όχι free;
Πολύ απλά, έχουμε επιλέξει μια συμβολική συνδρομή για να προσφέρουμε τις γνώσεις μας από το να συνεργαστούμε με στοιχηματικές εταιρείες βάζοντας banners στο site μας. Ένας καλός tipster, δεν έχει κανένα λόγο να μπει στη διαδικασία να δημιουργήσει μια πλατφόρμα και να μοιραστεί τη δουλειά του χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος. Αυτό που κάνουμε, απαιτεί χρόνο, χρήμα, συνεχή προσήλωση και συνέπεια. Άλλωστε, λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια καθώς έχουμε πλήρη καταγραφή της δουλειάς μας και αναλυτικό ιστορικό στοιχημάτων ώστε να μπορέσετε εσείς να κρίνετε ελεύθερα τι θα επιλέξετε. Δεν τάζουμε, ούτε υποσχόμαστε. Εσείς κρίνετε τα αποτελέσματα μας και εσείς αποφασίζετε αν θα μας ακολουθήσετε.
Δίνετε στημένα ματς;
Αν πιστεύετε πως υπάρχουν tipsters που δίνουν έναντι αμοιβής στημένα ματς, πλανάστε οικτρά. Δεν υπάρχουν στημένα ματς που διαμοιράζονται έναντι αμοιβής. Αν εμείς γνωρίζαμε ένα ματς με σίγουρη έκβαση, θα "βάζαμε" πάνω του όλα τα ασημικά μας και δεν θα το μοιραζόμασταν ούτε με τη σκιά μας... Το να γνωρίζεις κάτι που θεωρείται προκαθορισμένα σίγουρο, είναι αποκλειστικό προνόμιο και τα ματς που χειραγωγούνται τα γνωρίζουν ελάχιστοι. Και φυσικά κανείς που τα διαφημίζει στα social... Όλοι αυτοί είναι τσαρλατάνοι και μικροαπατεώνες που "πατάνε" πάνω στην απελπισία του αποτυχημένου παίκτη. Αγνοήστε τους.
Είναι βέβαιο πως θα βγω κερδισμένος από τις υπηρεσίες σας;
Σε ένα βραχυπρόθεσμο πλαίσιο είναι καθαρά θέμα τύχης. Θα υπάρξουν σίγουρα μήνες με απώλειες, όπως και μήνες με μεγάλα κέρδη. Ένας tipster, κρίνεται σε ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα και όχι σε ένα βραχυπρόθεσμο. Ένας παίκτης που έκανε ένα 8/8 δεν σημαίνει ότι είναι καλός παίκτης. Μπορεί να ήταν απλά τυχερός. Όπως και ένας παίκτης που έκανε 1/10 δεν σημαίνει ότι είναι κακός. Μπορεί απλά να ήταν άτυχος. Όμως ένας tipster που σε ένα μεγάλο αριθμό tips θα καταγράψει επίδοση που είναι πάνω από τη στατιστική επαλήθευση, είναι αποτελεσματικός. Αυτό είμαστε εμείς και μπορείτε να το δείτε και από το ιστορικό στοιχημάτων μας. Θα δείτε σερί 17/21 και 0/8. Στο σύνολο όμως, μετράει το κέρδος. Με πειθαρχία, αυτοέλεγχο, υπομονή και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές μας όπως ακριβώς σας τις προτείνουμε και χωρίς να παρεκκλίνετε του συνδρομητικού μας πλάνου, έχετε εξαιρετικές πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα.