Premium

"Premium" by betsport.gr. Εύηχο και στοχευμένο, ανταποκρίνεται πλήρως τόσο στις φιλοδοξίες μας όσο στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η Premium, είναι η νέα ποδοσφαιρική στήλη του betsport.gr. Για την ακρίβεια, ενώνει την BTTS του Fernando αλλά και την Daily (Asian). Ένα μπόλιασμα, που στόχο έχει να προσδώσει ένα πανίσχυρο στοιχηματικό προϊόν υψηλής ποιότητας για τους VIP φίλους του betsport! 

Στη νέα στήλη, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν τα tips του κουφαίου tispster σε αμφίσκορα προγνωστικά στην Ελλάδα (Fernando) καθώς και τις ισχυρότατες προτάσεις της Daily. Τι σημαίνει αυτό όμως για τα μέλη και σε τι πρέπει να προετοιμαστούν; Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τις απορίες.

Όπως οι περισσότεροι θα έχετε διαπιστώσει, από τον Απρίλιο το betsport πέρασε σε μια νέα εποχή. Διορθώσαμε όλες τις ατέλειες του παρελθόντος και αποφασίσαμε να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβείς. Έτσι, επενδύσαμε χρόνο και χρήμα για να αποκτήσουμε όλα τα εργαλεία με τα οποία τελειοποιήσαμε στο έπακρο τα προϊόντα μας. Με συνολικά κέρδη που ξεπέρασαν τα 60 points σε διάστημα έξι μηνών, μπήκαμε σε σταθερή τροχιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως οι υπηρεσίες του betsport παρέμειναν ελεύθερες για όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε άπαντες να διαπιστώσουν τις αλλαγές και τη φιλοσοφία μας.

Η νέα ποδοσφαιρική μας στήλη, θα περιλαμβάνει από 1 έως 3 επιλογές τις καθημερινές μέρες και 2-6 τα Σαββατοκύριακα. Όλα φυσικά εξαρτώνται από το εκάστοτε αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι επιλογές θα περιλαμβάνουν: Goal/Goal (μέσος όρος απόδοσης 1.85), Ασιατικά στοιχήματα (μέσος όρος απόδοσης 1.85) και over.

Τα tips θα ανεβαίνουν καθημερινά στο VIP κανάλι μας στο telegram, πολλές ώρες προ της έναρξης του κάθε αγώνα. Οι επιλογές θα είναι αποκλειστικά pre game.

Τα προγνωστικά θα πρέπει να ποντάρονται μονά αποδεκτά με σταθερό ποντάρισμα (flat betting) με το 2% της εκάστοτε κάβας. Στο ιστορικό στοιχημάτων μας, η αρχική κάβα θα είναι 1000 € και το ποντάρισμα θα ορίζεται στα 20 € ανά παιχνίδι.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για την Premium και κάντε τώρα την εγγραφή σας πατώντας εδώ. Η στήλη ξεκινά επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου!

Ας κάνουμε τώρα μια μικρή ανασκόπηση του betsport στα αμφίσκορα και στην Asian καθώς κρατάμε αναλυτικό ιστορικό από τις 8 Ιανουαρίου 2019 που ξεκινήσαμε:

H πρώτη στήλη του betsport, ήταν η "Tip of the Day", ελεύθερης πρόσβασης, που ξεκίνησε 3 Γενάρη του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 23/07 του ίδιου έτους. Tipster: Fernando. Απέδωσε 300 € κέρδους με σταθερά πονταρίσματα 20 €. Δείτε εδώ το ιστορικό της.

Από τις 8 Αυγούστου 2019, η VIP περιλάμβανε στήλες με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χόκεϊ και χάντμπολ. Εμείς θα στοχεύσουμε στα ποδοσφαιρικά tips του Fernando, που περιλάμβαναν την "Tip of the Day" και την BOTH (both teams to score). H Tip of the Day VIP, ολοκλήρωσε τη season με κέρδη 366 € και πονταρίσματα 20 € έκαστος. Δείτε εδώ το ιστορικό της. Από την άλλη η BOTH, κατάφερε να καταπλήξει και να καθιερώσει τον Fernando ως το σπεσιαλίστα των goal/goal. Σε μόλις 127 tips, πέτυχε κερδοφορία σχεδόν 400 € με πονταρίσματα των 20. Δείτε εδώ το ιστορικό της. Η VIP 2020-21 επηρεάστηκε βίαια από την έξαρση της πανδημίας χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί δικαιολογία. Παραμένει και η μοναδική με αρνητικό πρόσημο, στα -369 €, όμως με πονταρίσματα των 30 € έκαστος. Δείτε τη αναλυτικά εδώ. Από τον Απρίλιο του 2021, όπου ξεκίνησε και η new era, ο Fernando έχει profit 200 € με πονταρίσματα των 10 € έκαστος, ενώ προστέθηκαν οι υπηρεσίες του Andrei, που ήδη διαπρέπει στο VIP group του Ice Hockey. Δείτε εδώ το ιστορικό.

Πάμε τώρα στην στήλη που ήταν πάντα free για τα μέλη και απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Η Asian γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 2019 και στην πρώτη της season πέτυχε επίδοση +360 € με πονταρίσματα των 10 € έκαστος! Κατέχει και το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο site με 15/15 προβλέψεις. Δείτε εδώ το ιστορικό της. Τη δεύτερη χρονιά, απέδωσε εξίσου καλά με κέρδη +401 € (πονταρίσματα 20 και 10 €) και ολοκλήρωσε επίσημα στις 26 Μαρτίου του 2021. Δείτε εδώ το ιστορικό της. Έκτοτε, έχει δώσει πολλά ταμεία με ολοκληρωμένες -όπως πάντα- αναλύσεις, απλά σταμάτησε η επίσημη καταγραφή της. 

Γιατί σας τα γράφουμε όλα αυτά; Αφενός μεν, για να φρεσκάρουν οι παλαιότεροι τη μνήμη τους και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, με απόλυτη διαφάνεια, αξιοπιστία και συνέπεια, συνεχίζουμε ανεξάρτητοι έχοντας αποκτήσει δεκάδες πιστούς συνδρομητές, με όπλα τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό μας. Ήρθε η ώρα, να τελειοποιήσουμε το προϊόν μας, ώστε να είναι καλύτερο από ποτέ! 

Βρείτε μας στο telegram

Βρείτε μας στο facebook

 

Επισκεψιμότητα
Tags