Τέσσερις μήνες betsport.gr

0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr. Ήταν 8 Γενάρη του 2019, όταν δώσαμε το πρώτο μας tip, το πρώτο μας Tip of the Day! Συμπληρώσαμε 4 μήνες από εκείνη τη μέρα, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να είναι στην εν λόγω στήλη 209 € κέρδος (με σταθερά bet των 20 € έκαστος), 57% ποσοστό επιτυχίας με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο διπλασιασμό και επιστροφή επένδυσης σχεδόν 14%. 
Το live που ξεκινήσαμε ένα μήνα μετά, δεν απέτυχε ακριβώς αλλά... κούρασε. Δεν απέδωσε αυτά που περιμέναμε να αποδώσει σε νούμερα... Το όλο project ήθελε μεγάλη υπομονή, τρομερή στοιχηματική πειθαρχία όμως εν  κατακλείδι κρίναμε πως θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε στο pre gaming καθώς το αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς ακόμα και αν ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, δεν θα αντιπροσώπευε το σύνολο των πονταρισμάτων σας καθώς, η κάβα θα ήταν "πλασματική" δεδομένου του γεγονότος πως δεν δύναται ένας παίκτης να ακολουθήσει όλα τα live tips στο σύνολο τους. Κάτι που δεν ισχύει στο pre, καθώς δίνουμε τα tips μας πολλές ώρες νωρίτερα και έτσι όλοι προλαβαίνουν να ποντάρουν το σύνολο των επιλογών μας.
Το ξεκίνημα στη νέα στήλη basket ήταν απλά εκρηκτικό (11/12 tips) και μια φυσιολογική διόρθωση ήρθε με ένα 0/4. Όμως, και αυτά τα χαμένα στοιχήματα ήταν στο καλάθι ή και στον πόντο, οπότε περισσότερο ήταν ατυχή παρά λανθασμένες επιλογές. Να θυμάστε πως η στήλη της καλαθοσφαίρισης θα γράψει ιστορία!
Η στήλη both, η οποία είναι η συνέχεια της θρυλικής BTTS του supertips.gr, αν και ξεκίνησε με 2/2, με ένα σερί αποτυχημένων προβλέψεων είναι η μοναδική στο site μας σε αρνητικό πρόσημο. Βέβαια, τα tips είναι ελάχιστα οπότε, να ξέρετε πως σύντομα θα έρθει η προς τα άνω "διόρθωση" και θα αποδώσει πολύ καλά -άλλωστε ο Fernando θεωρείται κάτι παραπάνω από αυθεντία στα αμφίσκορα προγνωστικά.
Τέλος, η 2win έχει και αυτή ένα μικρό αριθμό tips όμως, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά με πολλά push και ελάχιστες ήττες. Άλλωστε, όπως είχαμε πει, τα tips αυτά θα είναι λίγα σε αριθμό και η δυναμική της στήλης θα αργήσει λίγο να δώσει ένα αξιόπιστο δείγμα.
Τα πρωταθλήματα της Ευρώπης σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και οι επιλογές που θα έχουμε θα είναι περιορισμένες από δω και στο εξής, όμως, το γεγονός πως τα κουπόνια θα είναι πλέον μικρά σε αριθμό, είναι θετικό, καθώς η επιλογή θα είναι πιο εύκολη και πιο ξεκάθαρη. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις ένα κουπόνι με 500 αγώνες, όπου "χάνεσαι" στην κυριολεξία, παρά 80 ματς όπου με στόχευση μπορείς να επιλέξεις 1 ή 2 καλά tips.
Η Λατινική Αμερική θα μας απασχολήσει πολύ τους θερινούς μήνες. Ειδικά η Βραζιλία και η Αργεντινή, θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Στην Ευρώπη, θα περιοριστούμε στη Σκανδιναβία ενώ και η Ασία θα μας δώσει καλές ευκαιρίες. Το στοίχημα είναι σαν μια σαρανταποδαρούσα που περπατά συνέχεια. Δεν σταματά ποτέ! Εμείς, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι με έντονες συγκινήσεις και πολλά ταμεία! Ειδικά ο Ιούνιος, έχοντας και το Copa America αλλά και το ιπποδρομιακό festival του Ascot, θα είναι συναρπαστικός. Ετοιμάζουμε και ένα υπέροχο διαγωνισμό που θα σας καθηλώσει! Τα ομορφότερα λοιπόν, είναι μπροστά μας. Μέχρι την 1η Αυγούσου, όπου θα είναι η επίσημη πρεμιέρα των υπηρεσιών του betsport.gr για τη season 2019-20, έχουμε σκοπό να φορτώσουμε αρκετά ευρώ στα πορτοφόλια σας. Keep in touch! 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)