Betsport 2023-24

Το τέλος της στοιχηματικής season 2022-23, μας βρήκε με μεγάλα κέρδη σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου τα πάντα αλλάζουν βίαια και όχι πάντα προς το καλύτερο. 

Το telegram είναι μια πραγματικά σπουδαία εφαρμογή, η οποία έλυσε τα χέρια όλων μας, καθώς η αμεσότητα βοήθησε τα μέγιστα όλα τα μέλη να ενημερώνονται στιγμιαία για κάθε προγνωστικό και κάθε ενημέρωση. Όμως εμείς, υπήρξαμε πολύ πριν το telegram. Πριν από αυτό, για να ασχοληθεί κάποιος σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έπρεπε να διαθέτει ιστοσελίδα, facebook page που έπρεπε να τη χτίσει σταδιακά ώστε να αποκτήσει ακόλουθους. Το telegram έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς επιτήδειους, τυχοδιώκτες και κάθε λογής λαμόγιο να δημιουργήσει κανάλια που καθημερινά εξαπατούν χιλιάδες αδαείς παίκτες. Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο, με κυριολεκτικά χιλιάδες τέτοια channels να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, με αποτέλεσμα οι σωστοί επαγγελματίες να χάνονται μέσα σε ένα τσουνάμι προγνωστικών από κάθε λογής ερασιτέχνες. 

Έτσι και εμείς, έπρεπε να προσαρμόσουμε τα δεδομένα μας και να μη μείνουμε στάσιμοι. Αν το κάναμε αυτό, θα είχαμε ήδη κλείσει το μαγαζί μας. Μετά από εξονυχιστκό ψάξιμο, σκοπός μας ήταν να βρούμε τους καλύτερους για το site μας. Θα έχετε άλλωστε καταλάβει πως πλέον το Betsport Elite, εξελίσσεται σε ένα ισχυρό community όπου θέση έχουν οι κορυφαίοι στοιχηματικοί αναλυτές, που μπορούν να αναδείξουν την εργασία τους, μέσα σε ένα υγιές και πάνω από όλα νόμιμο πλαίσιο το οποίο προσφέρουμε.

Η αρχή έγινε με τον S-Frag και η συνέχεια ήρθε με το Δον Κιχώτη. Ακολούθησε ο Constantin και το Bet-Now, ενώ σύντομα ο Fernando αναλαμβάνει δράση με τα αμφίσκορά του. Πλέον, το community έχει πέντε πολύ δυνατούς tipsters και η συμπόρευση αναμένεται συναρπαστική.

Το Betsport Elite προχωρά δυναμικά και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις της εποχής, με γνώμονα όπως πάντα την απόλυτη διαφάνεια και την αξιοπιστία.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! 

Tags