Καλοκαίρι με το betsport.gr

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport και καλό καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι όπου -όπως και κάθε χρόνο- εμείς δεν διακόπτουμε στιγμή, ούτε για λίγες ημέρες τις στοιχηματιικές μας δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάιος μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς στο Tip of the Day είχαμε μια σημαντική διόρθωση και μια αποψίλωση του 50% των κερδών που είχαμε αποκομίσει από τις αρχές του Γενάρη. Όπως ακριβώς έγινε ένα επί μέρους 9/11 κάποια στιγμή στη στήλη, έτσι και τώρα έγινε ένα 0/8 που μεν δείχνει... βαρύ και ασήκωτο, αφετέρου είναι κάτι που βραχυπρόθεσμα θα συμβεί. Όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές, το στοίχημα είναι ένας μαραθώνιος και όχι μια κούρσα 100 μέτρων. Αυτό που μετράει, είναι το συνολικό πρόσημο, το οποίο είναι στο συν! Δικαιολογίες του τύπου "ο Μάης πάντα πάει άσχημα γιατί τελειώνουν τα πρωταθλήματα" είναι για τους ερασιτέχνες. Απλά, αυτός ο μήνας δεν πήγε καλά, τελεία και παύλα. 
Στην καλαθοσφαίριση, δεν θα πούμε πολλά. 15 points κέρδους σε 40 tips, μέσος όρος απόδοσης 1.90, ποσοστό επιτυχίας στο 72%. Δεν έχει ξαναγίνει... Ο Fernando ανέπτυξε έναν ξεχωριστό επαναστατικό αλγόριθμο που του δίνει σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια νικηφόρες επιλογές, σε βαθμό που η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Βέβαια, το εύρος είναι μικρό και τα tips το καλοκαίρι θα είναι ελάχιστα, όμως από το φθινόπωρο και μετά, δεν θα διανοηθούμε τι έχουν να δουν τα μάτια μας! 
Οι στήλες των BTTS και 2win δεν πάνε όπως θα περιμέναμε, όμως οι απώλειες είναι απόλυτα ελεγχόμενες και σύντομα θα περάσουμε στην κερδοφορία και σε αυτές. 
Το προσεχές δίμηνο τώρα Ιουνίου και Ιουλίου, στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς σε ένα αριθμό εκλεπτυσμένων επιλογών. Πολλές φορές, τα μικρά κουπόνια αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάζουμε tips με καθαρό μυαλό και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Η καθιερωμένη πινελιά, που πολλοί περιμένουν πως και πως, είναι φυσικά το μεγάλο ιπποδρομιακό γεγονός της χρονιάς, το Ascot που φέτος θα διεξαχθεί από 18 έως 22 Ιουνίου. Ένας τετραήμερος μαραθώνιος που μας έχει χαρίσει κέρδη και συγκινήσεις τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου δεν πήγαμε καλά. Μαζί με το Cheltenham, το Ascot αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλετε ένα καλό κέρδος επενδύοντας μαζί μας. Από το 2015, σε οκτώ συνολικά φεστιβάλ, έχουμε κέρδος στα επτά! Για όλα αυτά όμως, θα σας ενημερώσουμε σε ξεχωριστό post. 
Εν κατακλείδι, στόχος μας είναι να κλείσουμε την τρέχουσα season 2018-19 με όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, πριν μπούμε στις αρχές Αυγούστου στην νέα σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι και τα καλύτερα έρχονται.
ΚΑΝΤΕ INVITE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)