Free Tip 01/09/2019

0
Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν αρκετά ανήσυχος πως το σερί θα έσπαγε και αυτό το κατάλαβα μετά το πέρας των 10 πρώτων λεπτών στο ΟΑΚΑ. Αποδείχτηκε ανωριμότητα εκ μέρους μου που έδωσα ματς χωρίς δεδομένα πέντε αγωνιστικών. Τελικά, άλλο τα φιλικά ματς και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλω να μπω καν στη διαδικασία να αναφέρω τα όσα είδαν τα μάτια μου χτες, άλλωστε οι περισσότεροι, ειδικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. τα είδατε από πρώτο χέρι. Τυγχάνει φυσικά και εγώ να είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν έχει σημασία για την ανάλυση και τεκμηρίωση του free tip, που ήταν πέρα για πέρα αντικειμενικό και ουδέτερο. Οι πάντες έβλεπαν ένα δυνατό άσο. Το αποτέλεσμα και ειδικά η εικόνα του τριφυλλιού, ήταν απλά ένα σοκ. Το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε.
Μελετώντας πάρα πολύ τα ματς της Κυριακής, θα πάμε στην Ελβετία όπου η Μπασέλ (Βασιλεία) υποδέχεται τη Λουγκάνο. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μια απρόβλεπτη ομάδα με περιορισμένες όμως δυνατότητες και τρομερή αστάθεια στην απόδοση τους. Νίκησαν στην πρεμιέρα της σουρωτήρι της Ζυρίχης και από κει και πέρα τέσσερις σερί ήττες. Δεν σκόραραν σε κανένα από τα επόμενα τρία ματς και στο προηγούμενο πάλεψαν για να ηττηθούν με 3-2 από τη Σεντ Γκάλεν. Από την άλλη, η Βασιλεία (την έχω δει δυο φορές φέτος) διαθέτει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Σταθερή, μεστή και θεαματική, θα παλέψει για τον τίτλο με την πανίσχυρη Γιουνγκ Μπόις και δεν θέλει να χάσει βαθμούς στην έδρα της από μια σαφώς κατώτερη ομάδα. Αυτό όμως που χάνει ανέλπιστα -και ευχόμαστε να μην είναι σοβαρό και να είναι περαστικό- είναι η περίπτωση του Ολλανδού φορ Φαν Βολφσβίνκερ που έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Μακάρι ο παίκτης να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας. Από κει και πέρα, βάζει γκολ κατά ριπάς, παίζει φύσει επιθετικά και διαθέτει πλουρεαρισμό παικτών στο σκοράρισμα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσσου, θα αποτελέσει σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη.
Πάμε τώρα στις αποδόσεις: Ο άσος δεν είναι κακός (1.48) ενώ το over 2.5 δίνει 1.60 και το αμφίσκορο 1.70. Σκεφτόμουν πολύ το over όμως η Λουγκάνο είναι ή του ύψους ή του βάθους και έτσι ο προβληματισμός μου έγινε πολύ έντονος. Κατέληξα τελικά στο ότι μια σοβαρή Βασιλεία δεν ξέρω πως μπορεί να μην κερδίσει αυτό το ματς. Η τελική επιλογή, είναι το ασιατικό -1 στους γηπεδούχους που πληρώνει σχεδόν 1.80.
Ελβετία, Super League, 17:00
Βασιλεία vs Λουγκάνο, Βασιλεία (-1), Odd 1.78
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)