Free Tip 04/09/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport. Μεσημεριανή η σημερινή μας free πρόταση καθώς το μοναδικό αξιόλογο ματς που αξίζει να πονταριστεί γίνεται στη μία το μεσημέρι. Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθούμε με Ιαπωνικές ομάδες, χωρίς να σημαίνει πως δεν τις παρακολουθούμε. Απλά, το σημερινό μας μας έκανε κλικ από στατιστικής άποψης και πιστεύουμε πως θα είναι ιδιαίτερα θεαματικό. Η δις πρωταθλήτρια Καβασάκι υποδέχεται για το Λίγκ Καπ τη Ναγκόγια. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, πολύ δύσκολα θα κάνουν το "θρι πριτ" καθώς στα τελευταία τις έξι ματς κατάφεραν να πάρουν μόνο τρεις ισοπαλίες αγνοώντας τη νίκη! Δεν ξέρουμε αν θα ξεσπάσουν κόντρα στη Ναγκόγια η οποία βρίσκεται χαμηλά, κάτω από τη μέση του grid πληρώνοντας κυρίως τις αμυντικές της αδυναμίες.
Παιδική χαρά θυμίζουν οι δύο ομάδες! 5/5 σερί over για τη Καβασάκι, 6/7 σερί over για τη Ναγκόγια. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με απίστευτη ευκολία.
Το ματς δεν είναι νοκ άουτ, έχει επαναληπτικό και αυτό θα μας δώσει -λογικά- ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη για το νικητή. Στην κατάσταση που είναι η Καβασάκι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, χωρίς φυσικά να αποτελέσει έκπληξη αν "σκοτώσει" την Ναγκόγια. Το 1.65 πάντως του άσσου δεν έχει την παραμικρή αξία. Το γεγονός πως είναι ματς Κυπέλλου, κάνει τους book να είναι αρκετά γενναιόδωροι με το over που το δίνουν στο 1.65. Το ασιατικό 2.75 στο 1.80, θα είναι η τελική επιλογή μας.   

Japan J-League Cup | 13:00 | Καβασακι vs Ναγκογια

Over 2.75 Goals @1.80
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)