Free Tip 07/09/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport. Όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα τίποτα απολύτως για σοβαρή ανάλυση για το Σάββατο στα ματς μικρών κατηγοριών τα οποία διεξάγονται και δεν μου αρέσει στο στοίχημα να τζογάρω. Το κάνω όταν έχω διάθεση στα φρουτάκια καθώς ξέρω πως εκεί είμαι επιβάτης σε λούνα παρκ και απλά απολαμβάνω τη διαδρομή, ξέροντας πως θα χάσω και θα χαρώ αν μια στις 100 κερδίσω. Όμως, το να καθίσω να δώσω κάτι απλά για να το δώσω, το θεωρώ ανεύθυνο και πάνω από όλα υποτίμηση προς τον ίδιο μου τον εαυτό. Όμως, από τη στιγμή που στο group υποσχεθήκαμε tip, έψαξα -τουλάχιστον- διεξοδικά όλες τις αναμετρήσεις των προκριματικών που διεξάγονται σήμερα. Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα πως το κατάλληλο ματς βρέθηκε.
Στην Πρίστινα οι Κοσοβάροι θα υποδεχτούν την Τσεχία. Έχοντας νικήσει τα πτώμα της Βουλγαρίας το καλοκαίρι, το Κόσοβο θεωρητικά διεκδικεί πρόκριση αλλά η Τσεχία δεν είναι ούτε Βουλγαρία, ούτε καμία άλλη ομάδα χαμηλού βελινεκούς τύπου... Μάλτας ή Νήσων Φερόε. Σε καμία περίπτωση οι Τσέχοι δεν έχουν την ομάδα του παρελθόντος. Όμως διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από μια άπειρη σε τέτοιου είδους ματς ομάδα. Δεν αμφισβητώ πως στο Κοσσυφοπέδιο έχουν κάποιους σχετικά καλούς παίκτες, όμως τα καλά αστέρια των Τσέχων είναι ένα level up σε σχέση με αυτά των γηπεδούχων. Εκτός αυτού, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με λύσεις ανάγκης στα χαφ, καθώς τρεις βασικοί μέσοι έμειναν εκτός αποστολής. Μέσα σε όλα αυτά, το 2.50 του διπλού με εξέπληξε ευχάριστα καθώς θεωρώ πως η πλάστιγγα σαφώς γέρνει προς τους φιλοξενούμενους.
Σημαντικές οι απουσίες για τους Κοσσοβάρους στο εν λόγω ματς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Τσέχοι έχουν στα τελευταία 16 ματς προκριματικών μόλις τρεις ήττες.
Πάμε στο προγνωστικό: Η ασφαλής επιλογή είναι το ασιατικό 0 στην Τσεχία στο 1.70, απόδοση που κρίνεται αξιοπρεπέστατη σε ένα ματς που... άλλες εποχές θα έδινε 1.30 ξερό διπλό. Να πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν πως το εν λόγω bet είναι το γνωστό DNB (Draw no Bet) και στην περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα μας επιστρέφεται. Για fun bet που αξίζει και θα τιμήσουμε να ξέρετε πως το μεγάλο αστέρι των Τσέχων Πάτρικ Σικ που πλέον θα παίζει στη Bundesliga και στη Red Bull, πληρώνει 3.00 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Καθόλου άσχημα.

Προκριματικά Euro 2020 | 16:00 | Κοσσοβο vs Τσεχια

Τσεχία (0) @1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)