Free Tip 09/09/2019

0
Καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Αυλαία πέφτει σιγά σιγά για τις εθνικές που τελικά... μας πήγαν πολύ καλά! Δυο τρομερές funbetιές στο 3.00 και 3.80 και μια επαλήθευση στο 1.70. Ειδικά το χθεσινό της Εθνικής μας ήταν λουκούμι. Απλά εδώ θα σταθώ λίγο στους Ελληναράδες. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ τι θα γινόταν αν δεν ήταν προπονητής ο Φαν Σιπ που κάνει τις διακοπές του εδώ και είχαμε ακόμα τον Αναστασιάδη! Σκεφτείτε το! Οι πάντες θα είχαν πέσει πάνω του και δεν αποκλείεται να τον έτρωγαν ζωντανό! Αντί αυτού, πριν έφταιγε ο "γραφικός" Άγγελος ενώ τώρα φταίνε ξαφνικά οι παίκτες. Πόσο σκατοφάρα είμαστε τελικά... Αποδεικνύεται περίτρανα πως υπάρχει απίστευτη έλλειψη ποιότητας σε αυτό το συγκρότημα. Ακόμα και αν ζωντανεύαμε τον Ματ Μπάσμπι και τον φέρναμε για προπονητή, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το έκτρωμα. Η ζωή κάνει κύκλους και το ποδόσφαιρο έχει... φουρνιές παικτών. Κάποτε η Ουγγαρία ήταν το φόβητρο του ποδοσφαίρου, τώρα είναι ένα level πάνω από τις μικρές ομάδες. Η Τσέχοι για δυο δεκαετίες ήταν στο top 3 της Ευρώπης και τώρα χάνουν από το Κόσσοβο. Η Ελλάδα, το 2004 ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης και τώρα το Λουξεμβούργο (που ήταν κάποτε η χειρότερη ευρωπαϊκή ομάδα) είναι καλύτερο! Έτσι είναι. Κύκλοι και ομάδες, φουρνιές που έρχονται και παρέρχονται. Αυτό πολλές φορές πονάει τους ρομαντικούς, όμως στην τελική αυτή είναι και η ίδια η ζωή...
Και μετά από τις αμπελοφιλοσοφίες μου πάμε στο σήμερα, στη Δευτέρα όπου έψαξα πολύ για να κλείσω την αυλαία των εθνικών. Υπάρχει bet με αξία και θα πάμε σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον ανάμεσα στην Πολωνία που υποδέχεται την Αυστρία. Μετά την μάλλον... αναπάντεχα εύκολη ήττα από τους Σλοβένους, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με στόχο τη νίκη απέναντι όμως σε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι ότι είχαν διαλύσει 1-4 τα Σκόπια τον Ιούνιο. Με το εκφατικό 6-0 επί της Λετονίας, έδειξαν τα δόντια τους και πάνε στην Πολωνία με εξαιρετικό boost να πάρουν ότι -άδικα- έχασαν στην έδρα τους το Μάρτιο. Για όσους θυμούνται, οι Αυστριακοί αδικούνταν κατάφωρα από το 0-1 όντας καλύτεροι σε πολλά σημεία του αγώνα. Διαθέτουν εξαιρετικά φορ και έχουν το μομέντουμ να κάνουν τη ζημιά. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα κυρίως μπροστά και θεωρούμε πως θα σκοράρουν.  
Δεν είναι μόνο το 3/3 σερί των Αυστριακών στον όμιλο. Είναι το γεγονός πως στα τελευταία δυο ματς έχουν πετύχει 10 γκολ! Από την άλλη, τα 5/5 σερί no goal των Πολωνών ήρθε η ώρα να... σπάσουν.
Πάμε λίγο στα σετ αποδόσεων. Ο άσος είναι στο 2.10 και καθόλου κακός. Όμως δεν θα ασχοληθούμε με το σημείο καθώς οι Αυστριακοί είναι σε κατάσταση να χτυπήσουν στα ίσα το ματς. Θεωρούμε πως και οι δυο ομάδες θα βρουν δίχτυα, με το αμφίτερμα να πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1.85. Αυτή, θα είναι και η τελική επιλογή μας.

Προκριματικα Euro 2020 | 21:45 | Πολωνια vs Αυστρια

Goal/Goal @1.85
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)