Free Tip 27/10/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Εμφατικά επέστρεψε στις επιτυχίες η στήλη, με επιβεβαιωμένο το δυνατό σημείο και 4/5 επαληθεύσεις στα ασιατικά over. Τρίτο σερί lost δεν είχαμε ποτέ και έτσι ήμουν βέβαιος πως η Villa δεν θα ρεζιλευτεί κόντρα στη Σίτι. Μάλιστα, κράτησε το ημίχρονο στο 0-0, όμως το πρώτο γκολ που δέχτηκε από τα αποδυτήρια και άλλα δυο τυχερά τέρματα της Μάντσεστερ Σίτι, έφεραν μεν το τελικό 3-0 αλλά και την επιβεβαίωση του χάντικαπ του +3.5 στους χωριάτες. Αν κάποιος βέβαια είχε παίξει το over 3.5 στο live, θα τραβούσε τα μαλλιά του με τα δυο δοκάρια στο 90' και 94' (ένα για τους Πολίτες και ένα για τους Χωριάτες). Στα over με αξία τώρα, είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά το over 1.5 της Vasteras στο 1.60 (3.20 το over 2.5) που έληξε 4-1 (!) έδειξε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αποδόσεις. Κατά τα άλλα, επιβεβαιώθηκαν τόσα τα over της Μπράιον με την Έβερτον (3-2) όσο και της Γουόλσολ με τη Μάνσφιλντ (1-2) ενώ μισό κέρδος πήραμε στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε 2-0 τη Μπιλμπάο (over 1.75). Μοναδική μας αστοχία, το 1-0 της Κιλμάρνοκ κόντρα στη Σέντ Μίρρεν. Έτσι, τα free tips έχουν πλέον 48 νίκες και 18 ήττες και κέρδη σχεδόν 190 € με πονταρίσματα των 10 € από τις 24 Ιουλίου που ξεκινήσαμε. Μοναδική -σχετικά- αχίλλειος πτέρνα της στήλης είναι τα χαμηλά over που αποφάσισα να σταματήσω καθώς νιώθω ανόητος όταν χάνουμε ένα over 2.5 του 1.40 τη στιγμή που υπάρχουν πολλά value over όπου με συντηρητική προσαρμογή μπορούμε παίζοντας αμυντικά να είμαστε περισσότερο κερδισμένοι. Ειδικά το 0-0 στο ολλανδικό προχτές (Ίγκλς-Ντεν Μπος) με εκνεύρισε αρκετά, καθώς θεωρητικά το θεωρούσα εξαιρετικά δυνατό. Καλύτερα λοιπόν να βρίσκω αξία, παρά να πηγαίνω με την πεπατημένη. 
Ο φοβερός και τρομερός Fernando στη VIP μετά από μια λογική διόρθωση στην Tip of the Day όπως είχαμε πει, έχει βρει ξανά ρυθμό ενώ πληρώνοντας τακτικά στα hockey που πάνε εξαιρετικά καθώς και στα goal/goal όπου είναι η μεγάλη του δύναμη, δίνει σταθερά κέρδη. Στο μπάσκετ είμαστε λίγο άτυχοι, καθώς πολλά over χάνονται κυριολεκτικά στο καλάθι, όμως όσο τα πρωταθλήματα ρολάρουν, τόσο πιο ακριβείς θα είναι και οι προβλέψεις. Την επόμενη εβδομάδα, δεν αποκλείεται να έχουμε και τα πρώτα ΝΒΑ tips από το Fernando, που τα μέλη περιμένουν διακαώς. 
Για σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έχοντας μελετήσει αρκετά, πραγματικά δεν πείθει 100% κανένα παιχνίδι όσον αφορά τα σημεία. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε εκτός τον Γιόχανσον και τον Ινσούα, τότε ο άσος θα είχε μεγάλη αξία κόντρα στη Λάρισα. Η νίκη στο Περιστέρι έδειξε πως οι πράσινοι συνέρχονται, ενώ και η πρόσφατη "κλοπή" με την Ξάνθη στη Ριζούπολη δεν νομίζω να επαναληφθεί. Εκτός αυτού, το τριφύλλι δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα του (!) κάτι πρωτοφανές για ομάδα τέτοιου βεληνεκούς και κάποια στιγμή αυτή θα έρθει. Αξίζει να κυνηγήσετε στο live αν η απόδοση πιάσει διπλασιασμό. Pre game πάντως, δεν ασχολούμαστε. Το άλλο ματς που τελικά απέρριψα, είναι ο άσος της Άρσεναλ κόντρα στην Κρύσταλ Πάλλας, αφενός μεν γιατί είναι μικρός (1.50) ενώ θα ήταν και κοροϊδία να βάλω προσαρμογή καθώς οι κανονιέρηδες νικάνε με μισό γκολ διαφορά φέτος σε όλα τους τα ματς. Είδα την Πάλλας στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σίτι και μου άρεσε πάρα πολύ. Από την άλλη, παρά την ποιότητα της, η Άρσεναλ προβληματίζει πολύ στο θέμα της συνολικής λειτουργίας, ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Βασιζόμενη καθαρά σε ατομικές ενέργειες, μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως αυτό δεν είναι προκείμενο. Πάντως, και εδώ αξίζει στο live να την υποστηρίξετε αν η απόδοση της είναι σε αποδεκτά επίπεδα και όχι σε αστείες τιμές. Άλλωστε, πρόκεται για δυο ομάδες που στη βαθμολογία είναι μαζί ενώ είναι παράλληλα και ιδιότυπο λονδρέζικο ντέρμπι με ιδιαιτερότητες. 
Πάμε λοιπόν στα over, όπου μελετώντας τα σετ και τα στατιστικά, το μάτι μου έπεσε πάνω στο ματς της Fagiano Okayama που υποδέχεται την Tochigi. Ματς για τη JLeague 2 Ιαπωνίας που διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3/3 over και 4/5 αμφίσκορα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν και μια εκ των πιο αδύναμων ομάδων του πρωταθλήματος, σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τους, μετρώντας επί μέρους 4/5 σερί goal/goal. To over 2.5 πληρώνει σχεδόν 2.30, τιμή που θεωρώ πως είναι εξαιρετικά υψηλή. Εμείς θα πάμε συντηρητικά και θα ποντάρουμε στο ασιατικό over 2 που βρήκαμε στη bet365 στο 1.70. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)