Free tip 25/11/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και καλή εβδομάδα. Ο χθεσινός ανεπανάληπτος θρίαμβος στα free tips ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Η δυναμική της εν λόγω στήλης είναι τόσο ισχυρή με πάμπολες επιτυχίες και προσεγμένα tips, που την καθιστά αναμφίβολα ότι πιο σοβαρό και κερδοφόρο σε στήλη ελεύθερης πρόσβασης. Ο εσκεμμένος κόφτης απόδοσης που θέταμε όλο αυτό το διάστημα για λόγους που έχουμε εξηγήσει πολλάκις, αφαιρέθηκε για πρώτη φορά χτες, με αποτέλεσμα να έχουμε την πιο κερδοφόρα μας μέρα από καταβολής της ίδρυσης μας. Προσωπικά, είναι το καλύτερο σύστημα που έχω φτιάξει τα τελευταία χρόνια με τη σχέση "ποντάρισμα-απόδοση" να είναι σε βαθμό υπερθετικό. Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ακολούθησαν πάρα πολλά μέλη, τόσο VIP, όσο και Free, κάτι που καταλάβαμε τόσο από τα αναρίθμητα μηνύματά σας, όσο και από τα στοιχεία του Google Analytics που μας έδειξαν πολύ υψηλή επισκεψιμότητα στο site μας.  Η εν λόγω νίκη στο σύστημα μας με μέσο όρο απόδοσης το 2.40 (!) και συνολικό συντελεστή κοντά στο 80, είναι κάτι που μπορεί να σας άνοιξε την όρεξη, όμως πρέπει ρεαλιστικά να σας πούμε πως τέτοιες επιτυχίες δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αυτό που φυσικά μας γεμίζει τρομερή αυτοπεποίθηση είναι το γεγονός πως οι γεννήτριες μας λειτουργούν θαυμάσια και το προγράμματα νευρωνικών μας δικτύων είναι πλέον αρκετά εξελιγμένα, ώστε να μας δίνουν τέτοιες σπουδαίες νίκες.
Όπως σας είχαμε πει και χτες, την Παρασκευή που μας έρχεται, τη λεγόμενη "Black Friday", θα έχουμε μια ανεπανάληπτη προσφορά που θα ισχύει τόσο για τους μηνιαίους και τρίμηνους VIP συνδρομητές μας (των οποίων η συνδρομή ισχύει μέχρι και το τέλος του έτους) αλλά και για τα Free μέλη μας. Την Πέμπτη, οι τελικές ανακοινώσεις, ενώ πρέπει να γνωρίζετε πως η εν λόγω προσφορά θα έχει ισχύ μόνο για 24 ώρες και μόνο για τις 29 Νοεμβρίου.
Στα στοιχηματικά μας τώρα, το σημερινό κουπόνι είναι -ως είθισται τις Δευτέρες- ιδιαιτέρως φτωχό, εν τούτοις όμως υπάρχει επιλογή με αξία και αυτή δεν είναι άλλη από το βραδινό ματς των 22:00 στα πλαίσια της Serie B' Ιταλίας, όπου η Κιέβο υποδέχεται την Εντέλα με το over να είναι στο 2.30, τιμή αρκετά υψηλή με βάση τους υπολογισμούς μας. Θα κινηθούμε συντηρητικά ποντάροντας στο ασιατικό over 2 στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.70 που βρήκαμε στη Winmasters. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)