Ascot festival 2021

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το φετινό θρίαμβο του Cheltenham festival όπου κατορθώσαμε για πέμπτη σερί χρονιά να αποκομίσουμε κέρδη (107 € σε τρεις μέρες με flat bets 10 €) και να συνεχίσουμε το απίστευτο σερί μας στο συγκεκριμένο event στο οποίο -όχι άδικα- θεωρούμαστε πλέον ειδικοί!
Πάμε τώρα στο μεγαλύτερο ιπποδρομιακό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Ascot, στο οποίο αγωνίζεται η αφρόκρεμα των απανταχού ίππων παγκοσμίως. Οι διαφορές του φεστιβάλ αυτού με το Cheltenham είναι χαώδεις καθώς πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά γεγονότα. Οι τεράστιες σε έκταση κούρσες εμποδίων, δίνουν τη θέση τους σε flat races της μιας ανάσας (κάτι σαν 100 και 200 μέτρα αν μιλάγαμε για στίβο) και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούμε να εγγυηθούμε κερδοφορία, καθώς μιλάμε για το υψηλότατο επίπεδο όπου άλογα και αναβάτες είναι τόσο άριστα προετοιμασμένοι, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί value στις αποδόσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως στο Ascot δεν τα πάμε καλά. Πέρσι κλείσαμε με κέρδη 55 €, ενώ η μόνη μας αρνητική χρονιά ήταν το 2019, όπου απωλέσαμε 40 €. Χαραγμένο στη μνήμη θα μείνει το 2017, όπου πετύχαμε σκορ +180 €.
Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σταθούμε στο 2019. Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, τις δυο πρώτες μέρες μετρήσαμε ούτε λίγο ούτε πολύ 12 σερί ήττες, πράγμα που σήμαινε πως οι χαμηλές κάβες εξαϋλώθηκαν πριν καν κάνουμε το ντεμαράζ μας τις τρεις τελευταίες μέρες, όπου μαζέψαμε στις απώλειες και λίγο έλειψε να κλείσουμε με profit. 
Για να ακολουθήσει κάποιος εκ του ασφαλούς τις επιλογές μας με πονταρίσματα των 10 € έκαστος, θα πρέπει να διαθέτει μια κάβα της τάξεως των 300 €. Αν διαθέτετε π.χ. 200 €, τότε πρέπει να ποντάρετε την κάθε κούρσα με 5 € για να είστε ασφαλείς σε ένα κακό αρνητικό σερί.
Θα ήταν ευχής έργο να πετύχουμε ότι και στο φετινό Cheltenham, όπου ξεκινήσαμε εξαρχής δυνατά και δεν χρειάστηκε καν να ποντάρουμε την τελευταία μέρα, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Ascot είναι ένας μαραθώνιος πέντε ημερών και μέσα σε ένα εύρος 35 racings και σχεδόν 80 tips, θα κριθεί η συνολική μας επίδοση.
Αν και οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το άρθρο είστε πλήρως μυημένοι στον τρόπο πονταρίσματος των ιπποδρομιών και έχετε εντρυφήσει το πως λειτουργεί το όλο project, με δεδομένο πως η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, ας πούμε το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει το racing bet:
1) Απαιτείται υπομονή και πειθαρχία από τον παίκτη, καθώς πρέπει να είναι προετοιμασμένος για μεγάλες μεταπτώσεις στο bankroll του.
2) Απαιτείται μεγάλη κάβα για να αντέξει τις -ενδεχόμενες- πολλές σερί ήττες που θα προκύψουν.
3) Απαιτείται αυστηρά σταθερό ποντάρισμα στην κάθε επιλογή. Πάντα μονά αποδεκτά, ποτέ δυάδες, ποτέ συστήματα και ευλαβικά η τήρηση των εκάστοτε θέσεων ew.
Περιττό φυσικά να αναφέρουμε και πάλι πως μόνο στη bet365 μπορείτε να ακολουθήσετε τις ιπποδρομιακές επιλογές.
Εν κατακλείδι, ένα ακόμα μεγάλο ιπποδρομιακό event βρίσκεται προ των πυλών. Από τις 15 έως και τις 19 Ιουνίου, το betsport.gr θα δώσει βροντερό παρών με στόχο ένα ακόμα κερδοφόρο festival. Μείνετε συντονισμένοι!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)