Tips 06/01/2023

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Betsport Elite και Χρόνια Πολλά. Δεύτερη συνεχή μέρα με profit, έστω και οριακό, με κερδισμένο το ινδικό over (1-3), μισή πληρωμή στο καταριανό (1-2) ενώ χάσαμε μόνο το αιγυπτιακό (Ζαμαλεκ - Ελ Ντακλιεχ) παρότι το αουτσάιντερ προηγήθηκε νωρίς (τελικό 1-1). Στόχος είναι να περάσουμε στο κέρδος, με τις απώλειες από τις αρχές του έτους να είναι εντελώς οριακές. Καταγράφουμε τα πάντα και μπορείτε να τα βλέπετε real time ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Για να υπάρχει δίκαιη κατανομή, δεν μετράμε με stake... αλα monopoly, αλλά με units, κάτι που σημαίνει πως κάθε point αντιστοιχεί στο αντίστοιχο flat του κάθε παίκτη, ανάλογα με την κάβα του. Για ένα ποντάρισμα 10 €, ισοδυναμεί 1 unit, για να το αναφέρουμε πιο απλά.
Σήμερα έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και θα πάμε με ένα σημείο και ένα over.
Στην Eredivisie Ολλανδίας η Τβέντε είναι σταθερή και πολύ ισχυρή στο γήπεδό της, ενώ καταφέρνει εσχάτως να διατηρεί και μια πολύ καλή αμυντική συνοχή. Υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Έμεν, που ναι μεν παρουσιάζεται αξιόμαχη, όμως δέχεται γκολ με εξαιρετική ευκολία. Χαρακτηριστικό είναι το ότι η Έμεν έχει τη χειρότερη επίδοση σκοραρίσματος στα εκτός έδρας ματς και την τρίτη χειρότερη άμυνα. Μια σοβαρή Τβέντε είναι το ακλόνητο φαβορί και ο άσος του 1.47 παίρνει σημαντική αξία με το ασιατικό -1 στους γηπεδούχους (1.75 σε bet365 και stoximan).
Μένουμε στη χώρα της τουλίπας και πάμε στη B' Ολλανδίας, όπου η πανίσχυρη Χεράκλες δοκιμάζεται στο Αλκμααρ κόντρα στις ρεζέρβες της ΑΖ. H AZ II παίζει με άγνοια κινδύνου και λογικά θα παρασυρθεί στο ρυθμό του "Ηρακλή" που κυριολεκτικά σκοτώνει επιθετικά (καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα παρασάγγας από το δεύτερο με 55 γκολ) αλλά δέχεται γκολ με σχετική ευκολία. Αυτό πιστεύουμε πως θα συμβεί και σήμερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ναι μεν στο γήπεδο τους είναι ένα πραγματικό φόβητρο, όμως εκτός έδρας προέρχονται από 5/6 g/g και over με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Συνεπώς το σημείο του διπλού δεν έχει αξία στο 1.70. Στην ίδια απόδοση, το ασιατικό over 2.75 στη stoiximan αποτελεί μια πολύ πιο ορθολογιστική επιλογή, η οποία έχει συν τοις άλλοις και πολύ χαμηλότερη γκανιότα. Αναμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι και από τους δύο, με το minimum των τριών γκολ εξαιρετικά πιθανό. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο... Καλή επιτυχία.

Α' Ολλανδίας: Τβέντε vs Έμμεν: Τβέντε -1 @1.75 (Stoiximan)

Β' Ολλανδίας: ΑΖ ΙΙ vs Χεράκλες: Over 2.75 @1.70 (Stoiximan)  
Tags