Tips 11/01/2023

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite. Το 3/3 στα χόκεϊ tips ήταν -σχεδόν- μονόδρομος μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων δυο ημερών στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, σε καμία περίπτωση, ακόμα και με ένα 0/8 ή 0/10 εμείς, ως επαγγελματίες, ξέρουμε καλά πως οι μεταπτώσεις είναι αναπόφευκτες και όσοι πιστεύουν το αντίθετο είναι εκτός στοιχηματικής πραγματικότητας.
Αυτό που μας απογοητεύει, είναι το γεγονός πως τα posts με τα hockey είναι αυτά που έχουν τις λιγότερες προβολές. Αν σκεφτούμε πως στην πράξη το να ποντάρεις στο χόκεϊ είναι το ίδιο εύκολο με το ποδόσφαιρο, τότε μιλάμε σαφώς για στενομυαλιά κάποιων, που είναι προκατειλημμένοι. Ακόμα και στην Elite, όπου σε μια μέρα στα Horse Racing πετύχαμε αποδόσεις του 41.00 και του 23.00, κανείς δεν ενθουσιάστηκε γιατί πολύ απλά, μπορεί και κανείς (!) να μην πόνταρε! Αυτό που σας ζητάμε είναι να τινάξετε από πάνω σας τις προκαταλήψεις και να ξέρετε πως στο στοίχημα δεν υπάρχει σπορ! Υπάρχουν μόνο αποδόσεις σε κάθε λογής άθλημα. Τέλος, να σέβεστε τον εαυτό σας και να μην κυνηγάτε φαντάσματα, όπως και να μην επηρεάζεστε από λάθους είδους τρόπο παιξίματος, προκειμένου να αυξήσετε την απόδοση. Έχουμε χρόνια εμπειρίας και μετά από άπειρες παραστάσεις, ξέρουμε πια ότι ο μόνος τρόπος να αυξήσετε αργά και σταθερά το κεφάλαιο σας, είναι να παίζετε μονά αποδεκτά στοιχήματα με σταθερό ποντάρισμα, που να κυμαίνεται στο 1 έως 2% του κεφαλαίου σας. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε αυτή την πραγματικότητα, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε σκρατς ή να παίξετε ΚΙΝΟ, έτσι ώστε να πετάξετε στα σκουπίδια τα χρήματα σας μια ώρα νωρίτερα. Ευτυχώς, στο Betsport, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και έχουμε χτίσει ένα target group που έχει ως σκοπό να κερδίσει σε βάθος χρόνου. Ζητούμε συγνώμη για την πολυλογία, όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους.
Για σήμερα υπάρχουν κυρίως Κύπελλα και... ας φλυαρήσουμε λίγο ακόμα: Δεν παίζουμε ποτέ Κύπελλα για πολλούς λόγους. Επικεντρωνόμαστε πάντα στα πρωταθλήματα, αλλιώς απέχουμε! Αν παρεκκλίνουμε, αυτό μπορεί να γίνει μονάχα σε κάποια συγκεκριμένα ματς Champions League ή Europa - Conferens αλλά και πάλι σπάνια. H συμπεριφορά των ομάδων είναι εντελώς διαφορετική σε μια λίγκα από ότι σε ένα μεμονωμένο θεσμό, κάτι που έχουμε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που το project μας έχει στηριχτεί αποκλειστικά από δεδομένα πρωταθλημάτων και όχι από κύπελλα. 
Καταλήξαμε λοιπόν σε  μια επιλογή από τη Γαλλία. Θα επανέλθουμε το βράδυ με τα tips από NHL και ΝΒΑ. Καλή επιτυχία.

Γαλλία, 22:00: Λοριάν vs Μονακό: Over 2.75 @1.85 (Stoiximan)
Tags