Εγγραφή

Πριν προχωρήσετε στην εγγραφή σας στο betsport, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:
H συνδρομή περιλαμβάνει από 30-60 pre game tips με μέσο όρο απόδοσης 1.90 που αφορούν αποκλειστικά αμφίσκορα προγνωστικά με ποσοστό επαλήθευσης 57% (με βάση τη συνολική βάση δεδομένων μας) και από 10 έως 20 live tips μηνιαίως με μέσο όρο απόδοσης 2.00. Τα pre game tips τα αναρτούμε νωρίς το πρωί στα VIP Group μας σε Facebook και Telegram, ενώ τα live αποκλειστικά στο Telagram. 
Η συνδρομή κοστίζει 50 € και έχει διάρκεια έξι μήνες από την ημέρα εγγραφής.
Για να πληρώσετε, θα πρέπει να έχετε οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο.
Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet και η χρέωση σε επαγγελματικό λογαριασμό. Θα πρέπει να συμπληρωθούν τα πραγματικά σας στοιχεία και κυρίως το email σας και το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε στο telegram.
Δείτε εδώ το δείγμα στη φόρμα εγγραφής:
Για να προβείτε στην πληρωμή, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
Μόλις καταχωρήσετε την πληρωμή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα την επεξεργαστούμε σε χρόνο που κυμαίνεται από πέντε λεπτά έως και έξι ώρες και θα σας στείλουμε στο mail που δώσατε στα προσωπικά σας στοιχεία, τόσο το link πρόσβασης στο VIP Facebook Group, όσο και την τελική επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της εγγραφής σας. Αυτή, περιλαμβάνει την είσοδο σας στο VIP κανάλι μας στο Telegram, διαδικασία που θα ολοκληρώσουμε εμείς με βάση το κινητό σας τηλέφωνο που καταχωρήσατε. Φροντίστε λοιπόν, να έχετε εγκατεστημένο το Telegram στο smartphone σας.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.