Έρχεται τριήμερο φωτιά!

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr! Για τα pre game, δεν λέμε πολλά. Μιλάνε οι πράξεις, μιλάνε τα νούμερα, μιλάνε τα ταμεία. 14 νίκες και 7 ήττες, ποσοστό 67% από τις 8 Γενάρη που ξεκινήσαμε, με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο διπλασιασμό. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Τώρα, όσο αφορά το live betting. Όπως σας είχαμε πει, ήδη τα περισσότερα live δίνονται αποκλειστικά στο telegram! Είμαστε σχεδόν 20 ώρες πάνω από τους πανίσχυρους σαρωτές δεδομένων οι οποίοι συνεργάζονται με ένα ρηξικέλευθο πρόγραμμα νευρωνικών δικτύων που μας δίνει την πρόβλεψη επίτευξης γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Περάσαμε από ένα κολασμένο Σ/Κ, κάναμε μια φυσιολογική διόρθωση η οποία ήταν και αποτέλεσμα παραγόντων που δεν μπορούν να προβλευτούν. Χαμένα πέναλτι, δοκάρια, τρομερές ευκαιρίες, είναι ένας αστάθμητος παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Αυτό που πρέπει να κάντε, είναι όσοι δεν είστε, να κάνετε invite στο κανάλι μας στο telegram ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Από την Παρασκευή και μέχρι την Δευτέρα τα ξημερώματα τα tips θα είναι δεκάδες! Θα λειτουργήσουμε κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο και προβλέπουμε ένα ανελέητο επενδυτικό πάρτι. Ο καθένας, ανάλογα με την τσέπη του, μπορεί να ακολουθεί θέτοντας ένα σταθερό ποντάρισμα. Είτε 10 € ανά tip, είτε 5 €, είτε 2... Όμως, μην μπείτε δυνατά με μεγάλα πονταρίσματα καθώς κρινόμαστε από το σύνολο των πονταρισμάτων και όχι από ένα βραχυπρόθεσμο σερί. Για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσουμε με ένα 0/5. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς αμέσως μετά μπορεί να γίνει ένα 6/7 και μετά ένα 4/4. Αν δώσουμε συνολικά 50 tips και επαληθευτούν τα 30, θα είμαστε κερδισμένοι, ανεξάρτητα από τις μεταπτώσεις που θα υπάρχουν. Για αυτό λοιπόν, χρειάζεται υπομονή, πειθαρχία και κοντρολαρισμένο παιχνίδι. 

Μέσα σε μόλις ένα μήνα λειτουργίας, το betsport μετράει ήδη 140 μέλη στο facebook και 78 μέλη στο telegram channel. Αυτή, είναι μόνο η αρχή! Με όπλα την εμπειρία, τη σοβαρότητα, την απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία που μας διέπει, πολύ σύντομα θα γίνουμε σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα στοιχηματικά site. 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)