Φουλ επίθεση με... άμυνα

0
Γεια σας φίλοι του betsport.gr! Διανύουμε τον τρίτο μας μήνα πλέον και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το Tip of The Day αποδίδει στο 58% με μέσο όρο απόδοσης του 1.95, το Live Betting συνεχώς ανεβάζει τα κέρδη του και με αυτό θα ασχοληθούμε εκτενώς σε αυτό το άρθρο.
Όπως θα παρατηρήσατε τις τελευταίες μέρες, η επιλογή εταιρείας που έχει ασιατικά χάντικαπ είναι απλά... επιβεβλημένη. Δεν λέμε... Εταιρείες όπως η Stoiximan ή η Novibet είναι απίστευτα καλές και αξιόπιστες, όμως, το γεγονός πως στερούνται στοιχηματισμού στο ασιατικό over, τις καθιστά μη επαρκείς το project του Betsport. Αν δεν διαθέτετε bet365 ή έστω winmasters, betshop ή netbet, δεν έχει νόημα να ακολουθείτε τις επιλογές μας στο telegram. Πολύ απλά...
Στον ομαδικό αθλητισμό, ένα πολύ ισχυρό moto είναι αυτό που λέει πως "η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα". Ταιριάζει γάντι στην επενδυτική μας προσπάθεια και τα αποτελέσματα απλά μας δικαιώνουν, όπως θα έχετε δει τις τελευταίες μέρες. Το ασιατικό "Over 1 Half Time" είναι πλέον και το βασικό μας bet. Έχοντας επιλέξει με απίστευτη μελέτη όλα τα πιθανά ματς στα οποία με σχετική βεβαιότητα θα επιτευχθεί ένα τουλάχιστον γκολ στο πρώτο μέρος, αμυνόμαστε ποντάροντας στο να πληρωθούμε σε μια απόδοση της τάξεως του 1.80-2.00 την επίτευξη δυο τερμάτων ενώ, εξασφαλίζουμε ακέραιο το ποντάρισμα μας στην πιθανότητα που σημειωθεί ένα γκολ.  
Αυτό που θα δείτε πλέον και έχετε πάρει μια γεύση τις προηγούμενες μέρες, είναι ματς "μη εμπορικά" ως επί το πλείστον στα οποία στοχεύουμε και αποδεικνύονται και τα πλέον αξιόπιστα. Αυτό που χαρακτηρίζει τη στρατηγική αυτή, είναι οι ελάχιστες ήττες. Πραγματικά, τα Lost έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί στο εν λόγω bet! Από κει και πέρα, θα έχουμε αρκετά push (επιστροφές) και νίκες με μέσο όρο απόδοσης 1.90! Επιτιθέμεθα αμυνόμενοι παίζοντας αποκλειστικά ομάδες με άμυνες "χρέπια" με τις τιμές στα over 0.5 ημιχρόνου να δείχνουν πως στερούνται της παραμικρής στοιχηματικής αξίας, την οποία όμως εμείς καταφέρουμε να δώσουμε με το ασιατικό στοίχημα. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κάποιος με τη στρατηγική αυτή. Κριτής μας, είναι απλά η κάβα και η κερδοφορία. Εμείς αναλαμβάνουμε πλέον να βρίσκουμε τα σωστά παιχνίδια στα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα σημειωθεί έστω και ένα τέρμα στο πρώτο μέρος! Όσο το εύρος των bets μεγαλώνει, θα δείτε την κάβα σας να αυξάνεται χωρίς να το καταλάβετε! 
Αν θεωρείτε πως το να παίζετε με στόχο σε πρώτη φάση να προστατέψετε το ποντάρισμα μας και μετά να αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκομίσετε κέρδη, είστε στο σωστό μέρος. Η επιθετική μας στρατηγική τον πρώτο μήνα του Live απέφερε κέρδη όμως, είχαμε τεράστιο σερί χαμένων στοιχημάτων, κάτι που κανένας δεν θέλει! Με άλλα λόγια, ναι μεν βρίσκαμε τιμές που έφταναν και στο 3.50 και μας απογείωναν όμως, ένα αρνητικό 0/6 γονάτιζε τόσο τις κάβες όσο και την ψυχολογία σας (και τη δική μας φυσικά). 
Η χρυσή τομή (μιας και μαγική συνταγή δεν υπάρχει) είναι και να έχουμε νίκες σε τιμές που πλησιάζουν το διπλασιασμό αλλά και να έχουμε ελάχιστες ήττες. Μοιραία, θα έχουμε πολλές επιστροφές. Το να έχουμε σχεδόν μόνο νίκες στο διπλασιασμό και ελάχιστες ήττες, είναι ανέφικτο! Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το πετύχει. Εν κατακλείδι, το όπλο του ασιατικού over 1 halt time είναι οι ελάχιστες ήττες καθώς η διεξοδική μας μελέτη και η επιλογή των αγώνων μας, εγγυώνται πως τα 0-0 θα είναι μετρημένα... 
Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και αυξάνουμε συνεχώς τα κέρδη μας.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)