Cheltenham Festival 2019

0
Πως περνά ο καιρός... Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του ιπποδρομιακού φεστιβάλ στο Cheltenham το 2018... Με 10 € ποντάρισμα έκαστος σε κάθε ιπποδρομία, είχαμε κερδίσει καθαρά 250 €. Την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2017, είχαμε αποκομίσει 150 €. Το πιο όμορφο βέβαια, πέρα από τα κέρδη, είναι τα τρομερά συναισθήματα έντασης, αγωνίας, έκπληξης, ενθουσιασμού και χαράς που μόνο τα horse racing μπορούν να προσφέρουν. 

Η απαίτηση πολλών φίλων μας από τον Φλεβάρη κιόλας για το αν θα δώσουμε το παρόν στο φετινό Cheltenham, ήταν για μας μια ευχάριστη έκπληξη. Εμείς φυσικά θα ποντάραμε έτσι και αλλιώς καθώς περιμένουμε κάθε χρόνο πως και πως το εν λόγω φεστιβάλ. Από τις 12 Μαρτίου ημέρα Τρίτη έως και την Παρασκευή, η καρδιά μας θα χτυπά στους ρυθμούς του φεστιβάλ. Από την προηγούμενη μέρα θα έχουμε διαθέσιμα τα tips μας τόσο στο facebook group μας όσο και στο κανάλι μας στο telegram. 

Λίγα λόγια τώρα για το πως θα πορευτούμε: Η απαιτούμενη κάβα για να μπείτε στο φεστιβάλ, είναι 100-150 €. Οι μέρες του φεστιβάλ είναι τέσσερις και οι κούρσες επτά στον αριθμό τους καθημερινά. Υπάρχει περίπτωση σε κάθε κούρσα να δίνουμε 2 και 3 διαφορετικούς ίππους. Τα πονταρίσματα θα είναι ως επί το πλείστον ew. To ew είναι ένας τύπος στοιχήματος που προσφέρεται στις ιπποδρομίες και περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά στοιχήματα: ένα για νίκη και ένα για το πλασάρισμα του αλόγου στις θέσεις που ορίζονται με βάση τις συμμετοχές (στα φεστιβάλ οι θέσεις αυτές έως 5 ή και 6). Παραδείγματος χάρη, ποντάρουμε 10€ e/w σε απόδοση 10.00 και αν το άλογο μας κερδίσει θα πάρουμε το μέγιστο κέρδος μόνο για τα 5€. Για το δεύτερο στοίχημα των 5 € θα πάρουμε ένα μέρος της αρχικής τιμής, που είναι από 20 έως 25%. Αν το άλογο απλά πλασαριστεί στις θέσεις ew, αν για παράδειγμα έρθει τέταρτο, θα πληρωθούμε μόνο το δεύτερο στοίχημα. Στην ουσία το each way είναι μια “ασφάλεια” έτσι ώστε να πάρουμε μια επιστροφή σε περίπτωση που η επιλογή μας δε κερδίσει. Η κάλυψη του ew έχει μεγάλη αξία σε αποδόσεις που από 10 και άνω. Με δεδομένο πως θα δώσουμε tips και με... 50.00 απόδοση, θα καταλάβετε...

Τις ιπποδρομίες μπορείτε να τις ποντάρετε σε συγκεκριμένες εταιρείες. Οι μόνες νόμιμες στην Ελλάδα που δέχονται ιπποδρομιακό στοίχημα είναι η bet365, η netbet και η betstars. Μπορείτε ακόμα να παίξετε και στον ΟΠΑΠ. Κορυφαία επιλογή φυσικά, είναι η "πράσινη" εταιρεία η οποία δίνει και το λεγόμενο εγγυημένο στοίχημα καθώς και το ενισχυμένο ew! Το εγγυημένο στοίχημα σημαίνει πως αν ποντάρετε σε ένα άλογο με απόδοση 7.00 και πριν την έναρξη της κούρσας η τιμή "κλείσει" στο 13.00, θα πληρωθείτε το 13.00 (!). Από την άλλη, αν το 7.00 γίνει 3.00, δεν σας απασχολεί καθώς έχετε κλειδώσει την απόδοση που ποντάρατε. Το ενισχυμένο ew είναι η δυνατότητα να καλύψετε ακόμα περισσότερες θέσεις ew από τις προκαθορισμένες, χάνοντας βέβαια ένα μικρό μέρος της απόδοσης. Είναι πιθανό να δώσουμε tips με ενισχυμένο ew όπως και πέρσι. 

Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να ξέρετε πως ο στόχος είναι σε ένα σύνολο 50 προγνωστικών, να έχουμε από 5 νίκες και άνω. Νίκες οι οποίες θα καθορίσουν και το τελικό μας κερδοφόρο πρόσημο. Οι κούρσες δεν είναι over under στο ποδόσφαιρο όπου πρέπει να έχουμε 60%. Όλα κρίνονται βάση απόδοσης. Πέρσι είχαμε πάρει νίκες στο 15.00, στο 17.00 και στο 21.00. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. 

Τέλος, να ξέρετε πως δεν υπάρχει εγγυημένη επιτυχία. Θα ήμασταν αφελείς ή ανεύθυνοι αν σας λέγαμε πως θα κερδίσουμε 100%. Τίποτα δεν είναι βέβαια. Απλώς, οι γνώσεις, η εμπειρία μας και κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες που έχουμε από Άγγλους ειδικούς που ζουν αποκλειστικά από τις κούρσες, μας κάνουν να έχουμε στη φαρέτρα μας όπλα που μπορούν να μας στέψουν -για μια ακόμη φορά- νικητές.

Ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις...

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)