Η τελική μορφή του betsport.gr

0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr! Μπαίνουμε αισίως στον τέταρτο μήνα μας και η δυναμική του site αυξάνεται καθημερινά χάρη στη δική σας στήριξη που έχετε δείξει από την πρώτη στιγμή του εν λόγω εγχειρήματος. Δεδομένου του γεγονότος πως θέλουμε να απλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη λειτουργία μας για να είναι άκρως φιλική προς εσάς, θα προβούμε στις τελικές αλλαγές οι οποίες δεν πρόκειται να μεταβληθούν για κανένα λόγο στο μέλλον.
Αρχικά, η στήλη "TIP OF THE DAY", φυσικά και διατηρείται, καθώς αποτελεί την κολόνα του site, με άλλα λόγια τη ναυαρχίδα μας, με ένα και μοναδικό καθημερινό tip με μέσο όρο απόδοσης 2.00 και ποσοστό επιτυχίας πολύ άνω της στατιστικής επαλήθευσης. Προτείνουμε να παίζετε τα tips της εν λόγω στήλης με το 2% του εκάστοτε κεφαλαίου σας.
Από κει και πέρα: Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Fernando, καθώς όπως σας είχαμε υποσχεθεί στο πρόσφατο παρελθόν, η συγχώνευση του supertips.gr στο betsport, σηματοδοτεί από τις αρχές του Μάη, τη νέα στήλη η οποία θα προσφέρει τα κορυφαία αμφίσκορα προγνωστικά του κορυφαίου μας tipster! H  νέα στήλη θα λέγεται "Both" και είναι η συνέχεια της θρυλικής υπηρεσίας του supertips, η οποία έγραψε ιστορία καθώς αποτέλεσε μια επένδυση με εκπληκτικά αποτελέσματα! Τα tips της νέας στήλης, θα είναι από 20-40 μηνιαίως, ανάλογα με την αγωνιστική δράση. Σε αντίθεση με το "Tip of the Day", η "Both", θα περιλαμβάνει παραπάνω από μια επιλογές σε μια μέρα -με άλλα λόγια μπορεί να υπάρξουν και 4 ή και 5 tips ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Το ποντάρισμα που συνιστούμε στην εν λόγω στήλη, είναι το 1% της εκάστοτε κάβας και... φυσικά σε μονά αποδεκτά!
Η τρίτη στήλη θα λέγεται "2win" και θα περιλαμβάνει επιλογές που θα παίζονται αποκλειστικά σε ασιατικό over 2! Θα είναι αγώνες στους οποίους θεωρούμε πως η απόδοση του book, δεν αντιστοιχεί με την πραγματική τιμή, με άλλα λόγια, θα πρόκειται για καθαρά value tips, στα οποία θα προσαρμόζουμε το over 2 για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για παράδειγμα, παίζουν η Παρί με την Λοριάν και εμείς, με βάση τη δυναμική των ομάδων, έχουμε υπολογίσει πως το over 2.5 θα πρέπει να τιμάται στο 2.10. Αν ο book προσφέρει απόδοση 2.70, τότε αυτομάτως θα θεωρήσουμε ότι υπάρχει μεγάλη αξία στο over 2, το οποίο θα πληρώνει σχεδόν την τιμή που εμείς υπολογίσαμε ότι έπρεπε να έχει το over 2.5! Στα δυο τέρματα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας, ενώ στα τρία πληρωνόμαστε. Τα εν λόγω tips, δεν θα υπερβαίνουν τα 15 μηνιαίως και με άλλα λόγια θα είναι πολύ εκλεπτυσμένα. Προτείνουμε να ποντάρονται με το 1% της εκάστοτε κάβας.
Τελευταία στήλη και με πάρα πολύ μεγάλες προσδοκίες, είναι η "basket", η οποία θα περιλαμβάνει over, σημεία και σημεία με handicap tips από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως! Έχουμε ωριμάσει αρκετά και με βάση τα προγράμματα που έχουμε αναπτύξει, είμαστε σε θέση να βλέπουμε μεγάλες αποκλίσεις τόσο των πόντων που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα, όσο και τις διαφορές στο σκορ σε σχέση με τις αποδόσεις των bookmakers. Με άλλα λόγια, η λέξη value ταιριάζει γάντι και εδώ. Το ποντάρισμα των basket tips θα είναι και εδώ 1% επί της κάβας. 
Αυτή είναι λοιπόν η τετράδα που θα αποτελεί το betsport.gr! Τα προγνωστικά θα ανεβαίνουν πολύ νωρίτερα από την έναρξη, στο κλειστό μας group στο facebook και στο κανάλι μας στο telegram! Όσοι δεν έχετε κάνει δωρεάν είσοδο, πράξτε το στα παρακάτω links:
Αφήσαμε για το τέλος το κομμάτι του live betting, το οποίο σίγουρα θα σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά... Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλαμε, δεν κατορθώσαμε να αποκομίσουμε τα κέρδη που προσδοκούσαμε από τα live. Η κερδοφορία της στήλης αυτής είναι αδιαμφισβήτητη, όχι όμως στο βαθμό που εμείς επιθυμούσαμε. Έτσι, πήραμε την απόφαση να επικεντρωθούμε πλήρως στα pre game ματς και να "χτυπάμε" στο live σε εξαιρετικές περιπτώσεις όταν δούμε αξία. Αν δούμε μια μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία, τότε και μόνο θα την ανεβάσουμε (αποκλειστικά στο κανάλι μας στο telegram). Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα πολλά tips και να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβείς! Με το χρόνο, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις αδυναμίες μας και τις εξομαλύνουμε, έτσι ώστε σε λίγο καιρό να νιώθουμε υπερήφανοι ότι προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν υψηλής ποιότητας!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)