Πλάνο Πονταρισμάτων και Διαχείριση Κεφαλαίου

0
Με δεδομένο πως το betsort.gr έχει εισέλθει οριστικά και ανεπιστρεπτί στην τελική του μορφή και πλέον, οι στήλες είναι τέσσερις στον αριθμό, θα πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα το χαρτοφυλάκιο σας έτσι ώστε αφενός μεν να μην σας... πιάσει πανικός, αφετέρου να διαχειριστείτε με σύνεση και οργάνωση τα χρήματα σας έτσι ώστε να μη χαθεί ο μπούσουλας!!! 
Αρχικά, θα πρέπει να υπολογίσετε πως ο αριθμός των tips θα είναι αυξημένος τα Σαββατοκύριακα, όχι όμως στο βαθμό που θα έχουμε... δεκάδες tips. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς! Ένα tip of the day καθημερινά, 1-4 both, 2-5 basket και ένα 2win. Τις καθημερινές, μπορεί να μην υπάρχει κανένα both, κανένα ή ένα μπάσκετ και κανένα ή ένα 2win! 
Σημαντικό είναι να ξέρετε πως να οργανώσετε τα στοιχήματα σας ανά εταιρεία. Στην καλαθοσφαίριση, οι επιλογές μας θα είναι είτε στη stoiximan, είτε στην bet365 είτε στη bwin. Τα lines διαφέρουν πολλές φορές ανά εταιρεία, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει για πολλούς μια αντικειμενική δυσκολία, αφού κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν ένα σταθερό bookmaker. H bet365 είναι απλά η κορυφή, καθώς μπορείτε να παίζετε και τα ασιατικά over 2 της στήλης 2win, αλλά και τα -έστω σπάνια- ασιατικά που έχουμε στην Tip of the Day. Θα εισέλθουμε όμως στα ενδότερα για να σας κάνουμε να μπορείτε να κάνετε άμεσους ελιγμούς στα πονταρίσματα σας!
Είναι ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο, και καραβλαχιά του κερατά ένας παίκτης που παίζει στοίχημα στο διαδίκτυο, να μην διαθέτει VIVA WALLET! Η skrill και η neteller ΠΕΘΑΝΑΝ στην Ελλάδα και όσο γρηγορότερα το καταλάβετε τόσο καλύτερα. Η Viva, εκτός του ότι διαθέτει την Viva Wallet Mastercard με μηδενικές προμήθειες στις αναλήψεις της (από Eurobank ATM) έχει ένα πορτοφόλι που υποστηρίζεται από όλες τις στοιχηματικές εταιρείες (πλην της bet365 που όμως τη δέχεται σαν ξένη κάρτα και με πολύ γρήγορες αναλήψεις). Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πλήρες review του κορυφαίου ηλεκτρονικού πορτοφολιού στην Ευρώπη (ναι, όταν θέλουμε εμείς οι Έλληνες είμαστε οι καλύτεροι) και σας το παρουσιάζουμε εδώ! Διαβάστε το τώρα!
(10 λεπτά αργότερα): Αφού διαβάσατε το review, ξέρετε πως να φορτώσετε το πορτοφολάκι, είτε μέσω κάρτας είτε μέσω voucher! Το χαρτοφυλάκιο σας θα το έχετε αποκλειστικά στο wallet! Μπορείτε να φορτώνετε κεφάλαια και να τα αποσύρετε πολύ γρήγορα και έτσι να κάνετε μια άριστη διαχείριση των χρημάτων σας. Όταν το wallet περιέχει πχ 200 € και εμείς σας δίνουμε ένα basket tip που πρέπει να πονταριστεί στη bwin, κάνετε στην bwin μια κατάθεση που ισοδυναμεί με τα πονταρίσματα που έχετε ορίσει και τέλος! Αν κερδίσετε, αποσύρετε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας! Εμείς, έτσι παίζουμε και αυτό θέλουμε να σας μεταφέρουμε! Το να χειρίζεστε τα λεφτά σας σωστά! Αλλιώς, δεν θα βγείτε ποτέ κερδισμένοι από το στοίχημα, όσο καλές και να είναι οι προτάσεις που παίζετε!
Όσο τώρα για τα πονταρίσματα, το εύρος και τη δυναμική τους, τα πράγματα όπως έχουμε πει και θα δείτε και στην ενότητα "Στήλες" είναι απλά: Καταρχάς παίζουμε πάντα μονά αποδεκτά και με το 1% επί του κεφαλαίου μας, εκτός από την Tip of the Day όπου παίζουμε το 2%. Αν δεν διαθέτετε σταθερό κεφάλαιο και θέλετε να ξεκινήσετε συντηρητικά, μπορείτε να ποντάρετε τις στήλες μας με 10 € το Tip of the Day και με 5 € τις υπόλοιπες στήλες ή, 20 € το TOTD και 10 € τις υπόλοιπες.
Θέστε λοιπόν από τώρα το εν λόγω πλάνο διαχείρισης και πονταρισμάτων. Γραφτείτε στις εταιρείες που σας προτείναμε στο review της Viva Wallet και θα δείτε πόσο πιο απλά και εύκολα θα παίζετε στοίχημα! Αν θέλετε να μείνετε στάσιμοι και κολλημένοι στο χτες κάντε το. Εμείς κοιτάμε το σήμερα και το αύριο!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)