Με δυο ασιατικά και ένα σύστημα

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Η πρώτη εβδομάδα του Μάη ήταν αρκετά δύσκολη και απολέσαμε κέρδη τόσο στο TOTD και στο basket, κάτι που αποδείχτηκε απλά παροδικό. Μέσα σε μία εβδομάδα ο Fernando, με 6/8 και 6/7 αντίστοιχα, ανέβασε τις κάβες και πάλι ψηλά, δείχνοντας την τρομερή του αξία και τον επαγγελματισμό που τον διέπει. Στη στήλη 2win που θα ασχοληθούμε εδώ, έχουμε μικρές απώλειες με ένα αρνητικό σερί (0/4) στα over που προτείναμε. Φυσικά, για απόλυτη διαφάνεια, το ιστορικό μας είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας.
Πάμε στα προγνωστικά της Τετάρτης: Δυο άσοι που πιστεύουμε πολύ θα τους προσαρμόσουμε σε ασιατικά στοιχήματα. Ο άσος της Βερόνα κόντρα στην Πεσκάρα πληρώνει πάρα πολύ (σχεδόν στο 2.30). Το dnb είναι σχετικά μικρό, ενώ με την Βερόνα στο +0.25 πληρώνει διπλασιασμό. Στη Ρωσία ο άσος της Λοκομοτίβ Μόσχας κόντρα στην Ουράλ πληρώνει 1.70 και θα τον τιμήσουμε. Αυτά τα δυο θα είναι τα μονά μας.
Κοιτώντας το κουπόνι τώρα, βλέπουμε κάποιες εξωπραγματικές τιμές σε under και over σε κάποιους συγκεκριμένους αγώνες. Θα φτιάξουμε ένα ωραίο σύστημα με τέσσερα ματς όπου με λίγα θα πάμε για πολλά. Τα συστήματα αυτά "ερεθίζουν" στοιχηματικά τόσο εμάς όσο και εσάς καθώς με μικρό διακύβευμα μπορούμε να αποκομίσουμε μεγάλα κέρδη. To σύστημα αποτελείται από 11 στήλες (yankee) και κοστίζει 11 € με 1 € στη στήλη.
System Yankee, Μέγιστη Απόδοση 22.68:
Εσθονία, Τρανς Νάρβα - Maardu Linnameeskond, Under 2.5 Goals, Odd 2.40
Ελβετία, Γκρασχόπερς - Σιόν, Under 2.5 Goals, Odd 2.50
Τουρκία, Ανταναντεμίσπορ - Χατάισπορ, Over 2.5 Goals, Odd 2.10
Φινλανδία, TPV - Εκένας, Under 2.5 Goals, Odd 1.80

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)