Tips Παρασκευής

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport! Τρομερά πράγματα από τον Fernando στο μπάσκετ. Ειλικρινά εδώ δεν μιλάμε για ένα απλά θετικό ξεκίνημα. Μιλάμε για μια εξωπραγματική επίδοση στα πρώτα 30 tips. 22/31 για την ακρίβεια με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο 1.90. Τι θα γίνει από τη νέα επίσημη season 2019-20; Τι είναι αυτός ο σπουδαίος αλγόριθμος που δίνει με ακρίβεια τόσες πολλές νίκες; Το ζούμε και θα το ζήσουμε καθώς η εν λόγω στήλη θα γράψει ιστορία.
Στη στήλη 2win το σύστημα δεν πέρασε ενώ στα μονά είχαμε την επαλήθευση του άσου της Λοκομοτίβ και μισή ήττα καθώς η Hellas Verona δεν κέρδισε (το είχαμε δώσει +0.25 χάντικαπ στους γηπεδούχους). Δυο καλά τιπσάκια έχουμε για την Παρασκευή με την Μπασακσεχίρ να αντιμετωπίζει την Αλάνιασπορ στις 6 το απόγευμα και τον άσο στο 1.72. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν. Λίγο πιο αργά, στις 22:05 στη Γαλλία, ο άσος της Ναντ κόντρα στο Στρασβούργο πληρώνει λίγο πάνω από 1.70 και θα τον τιμήσουμε. Αυτά τα δυο σημεία θεωρούμε πως θα περάσουν. Δεν θέλουμε να δώσουμε τα σημεία αυτά με κάποιο χάντικαπ γιατί αφενός μεν πιστεύουμε πως θα επαληθευτούν, αφετέρου δε ίσως τα ματς, ειδικά αυτό της Ναντ, θα είναι σφιχτά. 
Για το Σάββατο τώρα έχουμε εντοπίσει κάποια ενδιαφέροντα σημεία, όμως θα περιμένουμε να δούμε τόσο τις τάσεις της αγοράς όσο και κάποιες αποδόσεις σε ματς που ακόμα οι book δεν έχουν ανοίξει. Έτσι, θα επανέλθουμε το βραδάκι της Παρασκευής. Καλή επιτυχία! 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)