Τελική ευθεία!

0
Αγαπητά μέλη του betsport.gr γεια σας! Μπορεί οι θερμοκρασία να είναι στα ύψη, οι παραλίες να είναι γεμάτες κόσμο και να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με ότι αυτό συνεπάγεται, όμως εμείς, είτε είναι Οκτώβριος, είτε Ιούλιος, μεθοδικά και με στοχοπροσήλώση κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Βλέπετε, το στοίχημα δεν σταματά ποτέ. Είναι μια σαρανταποδαρούσα που περπατάει συνέχεια. Μάλιστα, όταν οι επιλογές είναι σχετικά λίγες, είναι ευκολότερο να έχεις μια σωστή πρόταση καθώς είσαι πιο ξεκάθαρος σε σχέση με ένα κουπόνι που περιλαμβάνει 500 ματς και πρέπει να επιλέξεις μόνο ένα. Το Tip of the Day, η κορωνίδα των υπηρεσιών μας, από τα τέλη του Μάη όπου διόρθωσε σημαντικά με πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποδεικνύει αυτό που είχαμε πει από τις αρχές Γενάρη, όταν ξεκινήσαμε επίσημα τη λειτουργία μας. Με σταθερά πονταρίσματα και υπομονή, είναι μια στήλη που δίνει στον παίκτη ένα επιπλέον εισόδημα. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα, χωρίς υπερβολή, έχει δώσει σχεδόν ένα μηνιάτικο (!) με ένα επί μέρους 14/17 σε αποδόσεις με μέσο όρο σχεδόν το 1.95! Ειδικά στα goal/goal, ο βασικός μας tipster Fernando δείχνει ότι είναι από άλλο πλανήτη με ένα συνολικό 75.5% στα προγνωστικά που αφορούν το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Ένα νούμερο πραγματικά ασύλληπτο. 
Στην έτερη στήλη του Fernando, την Basket, μπορεί να έχουμε αναγκαστική ραστώνη ελέω καλοκαιριού και ουσιαστικά η στήλη να έχει αδρανήσει, όμως αυτό που πρόλαβε να κάνει είναι πέρα από κάθε λογική. 40 bets βέβαια δεν είναι πολλά, όμως δεν είναι και λίγα. Δεν είναι ένα 8/8 που μπορεί μεμονωμένα και με τύχη να κάνει ο καθένας. Είναι ένα συνολικό 29/40 με μέσο όρο απόδοσης 1.90 και με ένα πρόγραμμα που ο Fernando ανέπτυξε και ολοκλήρωσε μόλις πριν 2 1/5 μήνες περίπου, για να δώσει δείγματα γραφής που τρομάζουν! Ανυπομονούμε να μπει το φθινόπωρο και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα! Προς το παρόν δεν λέμε τίποτα άλλο. 
Σε αυτό το σημείο σιγά σιγά ξεκαθαρίζουμε την τελική δομή που θα έχουμε για τη season 2019-20 που ξεκινά για μας τον Αύγουστο. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν στοχευμένες προτάσεις που μπορεί να αντέξει μια νορμάλ τσέπη σε αριθμό tips, με άλλα λόγια δεν θα γίνουμε ποτέ στοιχηματικά πρεζόνια που ποντάρουν ότι κινείται... Είμαστε επαγγελματίες και παράλληλα παίκτες σαν εσάς που ποντάρουμε δυνατά τις προτάσεις μας, συνεπώς η σχέση μας είναι αμφίδρομη πάνω στο κομμάτι του στοιχηματισμού. Όσο καλύτερα πάμε, τόσο ευχαριστημένοι θα είστε και τόσο θα ενδυναμώνουμε την πλατφόρμα μας με όλο και περισσότερα μέλη. 
Σε ότι αφορά τα πολλά μηνύματα σας για το χρονικό σημείο που το betsport θα δίνει free τα προγνωστικά του, για μια ακόμα φορά θα σας πούμε πως από το Γενάρη που ξεκινήσαμε μέχρι και (σίγουρα) το τέλος του Ιουλίου, η πλατφόρμα μας θα είναι δωρεάν για όλους. Στα τέλη Ιουλίου θα υπάρχουν ανακοινώσεις που θα περιλαμβάνουν συμβολικά πακέτα συνδρομών που απλά θα καλύπτουν τα στοιχειώδη έξοδα λειτουργίας της ιστοσελίδας μας. Οι επιλογές μας, όπως είχαμε πει και σε προηγούμενα άρθρα ήταν οι εξής:
1) Να γεμίσουμε την ιστοσελίδα μας με banners εταιρειών και να εισπράττουμε ποσοστό από τη χασούρα σας, άρα να σας δίνουμε tips στην τύχη ή να σας προτρέπουμε να παίζετε παρολί 10 ομάδων όπως προτείνουν άπειροι καραγκιόζηδες στα social. 
2) Να δίνουμε επιλογές για την ψυχή της γιαγιάς μας ή του παππού μας, δηλαδή να κάνουμε το κομμάτι μας χωρίς κανένα κέρδος. Ας μη λέμε ανοησίες, κανείς δεν είναι Καραμουρτζούνης και κανείς δεν χάνει τις ώρες του απλά για να μοιράζει λεφτά. Όποιος ισχυριστεί πως είναι tipster που απλά βοηθάει άλλους παίκτες χωρίς το παραμικρό διακύβευμα, είναι απλά υποκριτής.
3) Αυτό που κάναμε: Με ΑΦΜ, νόμιμη άδεια, ασφαλείς πληρωμές, απόλυτη αξιοπιστία, πλήρες ιστορικό στοιχημάτων, διαφάνεια και επαγγελματική προσέγγιση, θέλουμε το betsport.gr να αποτελέσει μια ισχυρή στοιχηματική κοινότητα που με τις επιτυχίες της θα αναπτύσσεται διαρκώς, με στόχο ένα εισόδημα από το στοίχημα. Σαν πετυχημένοι παίκτες, θέλουμε να προωθήσουμε το ταλέντο μας και να το μοιραστούμε μαζί σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η διαφορά μας με τους περισσότερους "επαγγελματίες" του χώρου, είναι πως εσείς επιλέγετε αν θα μας ακολουθήσετε καθώς δεν κρυβόμαστε πίσω από κούφιες υποσχέσεις. Όπως θα δείτε στην κάβα μας ένα 14/17, θα δείτε το Μάη και ένα σερί 0/8. Εμείς, αλητείες δεν κάνουμε! Γιατί όταν στο χώρο αυτό δεν είσαι διαφανής, είσαι απλά αλήτης και απατεώνας! Ότι γράφει, δεν σβήνεται και είμαστε υπόλογοι των πράξεων μας, όπως οφείλει να είναι κάθε συνεπής και διαφανής επαγγελματίας. Δεν είναι θέμα τιμιότητας, είναι θέμα συνέπειας και σεβασμού απέναντι πρώτα από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς. Μάθετε λοιπόν, είτε ακολουθείτε το betspor είτε οποιοδήποτε άλλο group, fan page ή site στοιχημάτων, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ. Αν δεν το κάνετε, αυτομάτως θα είστε θύμα του κάθε τυχάρπαστου που θα επιβιώνει χάρη στη δική σας αφέλεια. Μην αφήσετε κανέναν να παίξει με τη νοημοσύνη σας. Δεν σας αξίζει...
Betsport.gr Team.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)