Betsport 2019-20

0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και μπήκαμε ήδη στον Αύγουστο και συνεπώς στην έναρξη της νέας στοιχηματικής χρονιάς 2019-20. Από τις 8 Ιανουαρίου 2019, το site μας μπήκε δειλά δειλά μέσα σε ένα συρφετό στοιχηματικών groups, σελίδων, sites που τα περισσότερα είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια, αφού εξαπατούν καθημερινά χιλιάδες αδαείς που ψάχνουν μέσα από το στοίχημα την επιτυχία. Φυσικά, δεν είναι όλα ίδια. Υπάρχουν και καλά sites, υπάρχουν και επαγγελματίες. Όμως είναι λίγοι και σχετικά άγνωστοι. Όπως άγνωστοι είμαστε -ακόμα- και εμείς. Το γεγονός πως απευθυνόμαστε σε ένα συγκεκριμένο κοινό, μας κάνει ένα εξειδικευμένο site για εκλεκτούς παίκτες. Αυτούς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Εσείς είστε αυτοί οι παίκτες. 
Αυτή τη στιγμή το betsport.gr έχει 30 ετήσιους συνδρομητές, από τη στιγμή που σαν VIP άνοιξε τις πύλες του. Δεν τους λες λίγους, τη στιγμή που είναι ένα εντελώς καινούργιο site. Το επίπεδο όμως της εργασίας μας, κατέδειξε τη διαφορά που κάνουμε σε σχέση με ότι άλλο έχετε δοκιμάσει. Με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία, καταφέραμε να κάνουμε το μέσο παίκτη να επενδύσει στο στοίχημα και να πετύχει σταθερή μακροχρόνια κερδοφορία. Το project της νέας season, είναι ίσως ότι πιο ολοκληρωμένο έχει τολμήσει συνδρομητικό site. Επενδύοντας πολλά, από χρήμα, χρόνο και με βάση τις εμπειρίες μας, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που φτιάξαμε. Με το ελάχιστο δυνατό κόστος...
Τα 100 € για 10 μήνες, φάνηκαν αστεία σε 10 συνδρομητές μας που ζουν στο εξωτερικό. Μάλιστα, κάποιοι εξ' αυτών είπαν πως το ποσό αυτό, για συνδρομητικά sites του εξωτερικού, είναι για 2 ή 3 tips ή για μια εβδομάδα και πως αν ήμασταν σε χώρα του βορρά θα μας πλήρωναν σε χρυσάφι. Μπορεί. Όμως, είμαστε στην Ελλάδα. Την Ελλάδα της κρίσης, μια Ελλάδα που τώρα σιγά σιγά ξαναβρίσκει το δρόμο της. Όμως τα 100 € είναι σε αυτή την περίοδο πολλά για τους περισσότερους, κάτι που σεβόμαστε και ασπαζόμαστε απόλυτα. Ακόμα και για μια συνδρομή 10 μηνών. Λάβαμε τόσα πολλά μηνύματα για αυτό, που τελικά αποφασίσαμε με τον Fernando να προσθέσουμε ένα ακόμα πακέτο χαμηλότερης τιμής, για την ακρίβεια της μισής τιμής, μια τρίμηνη συνδρομή με κόστος 50 €. Είναι ένα ελκυστικό πακέτο, με τιμή 17 € το μήνα περίπου επί 3. Η καλύτερη ευκαιρία να μπείτε από σήμερα κιόλας στις VIP υπηρεσίες μας. Με τη χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας και με απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να απολαύσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Μάθετε τα πάντα για αυτές πατώντας εδώ και κάντε άμεσα την εγγραφή σας πατώντας εδώ. 
Το betsport.gr μόλις ξεκίνησε. Επιβιβαστείτε και ξεκινήστε να επενδύετε παίζοντας στοίχημα!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)