Free Tip 03/08/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Fernando τρέχει με ένα σερί 9/10 και "θερίζει" ακατάπαυστα στο live, έχοντας δώσει ούτε λίγο ούτε πολύ πίσω, σχεδόν όλη την ετήσια συνδρομή πριν καλά καλά ξεκινήσει η season! Για τους VIP, που απολαμβάνουν τον κορυφαίο tipster αυτή τη στιγμή βάση φόρμας και αποτελεσματικότητας, θα έχουμε μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση που θα σας ανακοινώσουμε στο συνδρομητικό group.
Πάμε τώρα στο free tip μας με βάση καθαρά τη στατιστική. Έχουμε 2/4 από τότε που ξεκινήσαμε και όπως είχα αναφέρει, σε βάθος χρόνου τα πολύ δυνατά over μπορούν να δώσουν κερδοφορία καθώς η επαλήθευση είναι υψηλή. Όπως και να έχει, πρόκειται για προτάσεις που προκύπτουν με την ψυχρή λογική των αριθμών. 
Το σαββατιάτικο κουπόνι θα είναι και το πρώτο foul με τις αγαπημένες μας Αγγλίες, όμως είναι πρεμιέρα και θα πρέπει να περιμένουμε 5-6 αγωνιστικές για να "ρολάρουν" οι ομάδες και να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Επίσης, πολλά over δείχνουν δυνατά όμως, αν δεν συμπληρωθεί ένας πλήρης κύκλος αγωνιστικής δράσης στα πρωταθλήματα, δεν θα ρισκάρουμε την παραμικρή πρόβλεψη. Έτσι λοιπόν, στρεφόμαστε αποκλειστικά σε λίγκες όπου οι ομάδες "τρέχουν" καιρό και έτσι τα συμπεράσματα είναι σαφή και η εικόνα ξεκάθαρη. 
Δεύτερη κατηγορία Φιλανδίας λοιπόν (Ykkonen)! Εκεί βρήκαμε μια ενδιαφέρουσα πρόταση όπου η Ekenas υποδέχεται τη Musa και το εν λόγω ζεύγος αναμένεται να προσφέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ουσιαστικά, παίζουν η 2η με την 3η χειρότερη άμυνα μεταξύ τους! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα over στα τελευταία τους πέντε ματς, με επαληθευμένα και τρία αμφίσκορα, ενώ η Musa τρέχει ένα επί μέρους 5/5 σε over 2.5 και 4/5 goal/goal. Το over πληρώνει γύρω στο 1.55 ενώ το αμφίτερμα στο 1.45. Η λογική λέει πως το combo bet με over 2.5 & g/g έχει πολλές πιθανότητες και το βρήκαμε στην Winmasters στο 1.76 (τη βάρβαρη ώρα που γράφω το άρθρο). Οι πιο συντηρητικοί μπορούν να στραφούν στο υψηλό ασιατικό over 3 (1.86), ενώ οι υπομονετικοί μπορεί να περιμένουν ώστε να "τσιμπήσουν" στο live ένα καλύτερο value. Όπως και να έχει, η επίσημη pre game πρόταση θα είναι το over & g/g.
Σάββατο 3 Αυγούστου, Ώρα 17:00, Φινλανδία Ykkonen
EIF Ekenas vs MuSa: Over 2.5 Goals and BTTS, Odd 1.76 Winmasters
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)