Free Tip 10/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Φτάσαμε αισίως τους 35 ετήσιους συνδρομητές οι οποίοι ήδη με ένα 6/8 του Fernando στην "Tip of the Day" έχουν αποκομίσει ήδη 60+ € κέρδους, μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από τη μέρα που ξεκίνησαν οι VIP υπηρεσίες! Αυτό, είναι μόνο ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στη συνέχεια, καθώς τα πρωταθλήματα σιγά σιγά θα αρχίσουν να "ρολάρουν" ενώ, πραγματικό πανηγύρι αναμένεται όταν ξεκινήσουν τα μπάσκετ, όπου σκοπεύουμε να γράψουμε -χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής- ιστορία!
Foul κουπόνι Σαββάτου τώρα, αλλά απλή... παρακολούθηση και καταγραφή δεδομένων μέχρι να συμπληρωθεί τουλάχιστον και η πέμπτη αγωνιστική για να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα για την συμπεριφορά των ομάδων. Η στήλη των free statistics, βασίζεται όπως έχουμε πει καθαρά σε ισχυρά στατιστικά δεδομένα, βγάζοντας δυνατές επιλογές over με βάση τα νούμερα των ομάδων. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 
Αναμένω λοιπόν πως και πως να μπει ο Σεπτέμβριος και τότε, θα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες στατιστικές προτάσεις. Μέχρι τότε, αναγκαστικά κινούμαστε στα γνώριμα λημέρια του βορρά (Νορβηγία, Σουηδία, Ισλανδία κλπ). Με βάση λοιπόν ένα πολύ μεγάλο "ξεσκαρτάρισμα", πάλι στη OBOS Ligaen της Νορβηγίας θα πάμε, όπου στις 4:30 έχουμε το ματς ανάμεσα στην KFUM που παίζει με τη Sandnes. Για τους γηπεδούχους που μας έχουν πληρώσει ξανά, τα έχουμε αναλύσει και σε άλλο post. Μια θεαματική ομάδα του "όσα φάμε και όσα βάλουμε", προερχόμενη από 4/4 over και αμφίσκορα και διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με μια άμυνα όμως που εύκολα παραβιάζεται. Αντιμετωπίζει τη Sandnes η οποία διαθέτει μια καλή επίθεση και "τιμωρεί" συχνά πυκνά τις ευάλωτες άμυνες αν και παρουσιάζεται και αρκετά ασταθής. Το θέμα είναι και με ποιον παίζεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν ζημιές, ειδικά κόντρα σε μια φύσει επιθετική ομάδα με κενά πίσω, όπως είναι η KFUM. Το over 2.5 πληρώνει συμπαθητικά (γύρω στο 1.60), το over 2.75 δίνει 1.70 και το ασιατικό over 3 πληρώνει σχεδόν διπλασιασμό. Επειδή οι ομάδες είναι απρόβλεπτες, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αμφίτερμα (οι φιλοξενούμενοι ειδικά μπορεί να νικήσουν από 0-4 έως να χάσουν και 3-0). Θα κινηθούμε πιο συντηρητικά στο 2.75 και ας τους αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους.
Νορβηγία, OBOS-ligaen, Ώρα 16:30: KFUM Oslo vs Sandnes, Over 2.75, Odd 1.70 

Κλείνοντας, να σας πούμε πως δουλεύουμε φέτος αποκλειστικά στις κατηγορίες της Αγγλίας και ένα πρόγραμμα για κόρνερ και καταγράφουμε. Από το Σεπτέμβριο, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες και σε αυτό το είδος στοιχήματος που έχει πολλές φορές value. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, πρέπει οι ομάδες να μας δώσουν στοιχεία για να αξιολογήσουμε με ακρίβεια επαρκή δεδομένα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι ετήσιες εγγραφές λήγουν στις 14 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη. Εκμεταλλευτείτε σήμερα κιόλας το ελκυστικό μας πακέτο με κόστος 100 € και διάρκεια 10 ολόκληρους μήνες. 

Είδαν το post: website counter
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)