Free Tip 31/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Τελευταία μέρα του Αυγούστου σήμερα, ενός μήνα που πραγματικά μας έδωσε τα πάντα! Νίκες, κέρδη, έντονες συγκινήσεις, τα πάντα! Τόσο στο VIP Group όπου ήδη οι συνδρομητές έχουν βγάλει την εγγραφή που έκαναν, όσο και τα free μέλη που με ένα 15/15 αποκόμισαν σημαντικά κέρδη. Θέλουμε το 16/16 φυσικά όμως, κάποτε θα χάσουμε. Μελετήσαμε διεξοδικά και σήμερα για να μην είναι αυτή η μέρα όπου θα χάσουμε.
Πάμε στο ΟΑΚΑ λοιπόν, στο αχανές αυτό στάδιο όπου δεν αναμένω πάνω από 5.000 κόσμο, όπου ο  Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον ΟΦΗ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Στην πραγματικότητα, ο ΟΦΗ, το ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση, το οφείλει καθαρά στην περσινή ξεφτίλα του ΠΑΟ, όπου του έδωσε το παιχνίδι με 1-3, σε μια από τις πολλές ντροπιαστικές στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του τριφυλλιού. Βασικά, όλη του την ιστορία και τις όποιες επιτυχίες οι Κρητικοί τις οφείλουν στον Παναθηναϊκό, κάτι που οι παλιοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) το γνωρίζουν καλά, όμως τέλος πάντων. Στην πρεμιέρα, με μαζική άμυνα η Λαμία κατάφερε να πάρει ένα βαθμό απέναντι σε έναν ΠΑΟ χωρίς ουσία στο παιχνίδι του και με φανερή έλλειψη δημιουργικότητας. Πάντως σε γενικές γραμμές υπάρχει ποιότητα μεγαλύτερη από την περσινή και οι γηπεδούχοι σίγουρα θα ανασυγκροτηθούν και θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, σαφώς βελτιωμένο. Ο ΟΦΗ είναι "μεθυσμένος" από το θρίαμβο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όμως δεν ξέρουμε αν θα είναι το ίδιο τυχερός και στο Μαρούσι. Προηγήθηκε του Άρη με ένα γκολ που όμοιο του δεν νομίζω να έχει ξαναβάλει στη ζωή του ο Μεγιάδο και από κει και πέρα ταμπουρώθηκε περιμένοντας. Ο Άρης είχε άπειρες ευκαιρίες, δυο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και τελικά κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει. Επί της ουσίας, για δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας, δεν ξέρω κατά πόσο οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να είναι τόσο τυχεροί. Σίγουρα θα κλειστούν και οι 11 πίσω, όμως μέσα στην -έστω και θεωρητικά- έδρα του, ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα προηγηθεί και θα πάρει μια εύκολη νίκη. Χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής, η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αν δεν του χαριστούν πάλι στο φινάλε, οι Κρητικοί θα είναι μέσα στις δυο τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πάρα πάρα πολύ μέτρια ομάδα.
O Γιώργος Δώνης θα έχει ένα πλήρες ρόστερ χωρίς την παραμικρή απουσία, ενώ έχει ποιότητα και στον πάγκο. Γενικά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση όπως την είδα στα φιλικά και έτοιμη. Το ματς με τη Λαμία ήταν μια παρένθεση των εξαιρετικών του εμφανίσεων, απέναντι μάλιστα σε ισχυρές ομάδες (όπως η Φέγενορντ και ο Άγιαξ). Από την άλλη ο ΟΦΗ μετά το 60' στο Χαριλάου έδειξε πολύ έντονα σημάδια κόπωσης και η ομάδα δεν δείχνει να είναι σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό σε φυσική κατάσταση. Αν πιεστεί έντονα, σίγουρα θα έχει προβλήματα. Πάμε τώρα στις αποδόσεις. Ο άσος ξεκίνησε με 1.60 και ήδη έχει αρχίσει να πέφτει. Την ώρα που γράφω (00:30) είναι στο 1.55, μια τιμή διόλου ευκαταφρόνητη, καθώς θεωρώ πως η διαφορά δυναμικότητας είναι τουλάχιστον μιας κλάσης και παραπάνω. Αν οι πράσινοι ειδικά σκοράρουν πρώτοι, είναι πιθανό μετά να ξεσπάσουν, καθώς μοιραία ο ΟΦΗ θα ανοιχτεί. Πάντα όμως στη στήλη των free tips είμαστε συντηρητικοί καθώς θέλουμε να είμαστε ακριβείς και -κακά τα ψέματα- ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα που ήταν κάποτε. Όμως, υποδεχόμενος έναν σαφώς υποδιέστερο αντίπαλο και έχοντας κάνει ήδη γκέλα, έχει και ένα επιπλέον κίνητρο να πάρει το ματς. Το ασιατικό 0.75 στους γηπεδούχους πληρώνει 1.70 και θα είναι η τελική μας επιλογή.
Ελλάδα, Super League, 19:15
Παναθηναϊκός vs ΟΦΗ, Παναθηναϊκός -0.75, Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)