Προτάσεις Σαββάτου 31/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Επιτέλους, μπορούμε να πούμε πως είμαστε έτοιμοι για να σας παρουσιάσουμε προβλέψεις με βάση τα στατιστικά δεδομένα των ομάδων καθώς, η πέμπτη και κομβική πέμπτη αγωνιστική έχει ολοκληρωθεί σχεδόν παντού, με αποτέλεσμα να έχουν βγει κάποια πρώτα συμπεράσματα, αν και όχι ασφαλή (απαιτούνται τουλάχιστον οκτώ αγωνιστικές πλήρους δράσης για πλήρη δεδομένα). Όπως και να έχει, αποχαιρετώντας έναν απίστευτο στοιχηματικό Αύγουστο όπου σπάσαμε τα κοντέρ και αναμένοντας το Σεπτέμβριο, κάνουμε πρεμιέρα με τα στατιστικά μας. Ελπίζουμε να εκτιμήσετε αυτή την ολοκληρωμένη, επίπονη και πολύωρη εργασία που σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μέσου του site μας.
Σε αυτό το σημείο, πρέπει να επισημάνουμε κάτι πολύ σημαντικό: Οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν, δεν είναι σε καμία περίπτωση free tips με ανάλυση και τεκμηρίωση, αλλά tips που προκύπτουν αποκλειστικά και μόνο από τα στατιστικά δεδομένα και συνεπώς τα ποσοστά που προκύπτουν με βάση τους αριθμούς. Το αν θα ακολουθήσετε τα εν λόγω tips, εναπόκειται καθαρά στη δική σας κρίση. Εμείς απλά, σας δείχνουμε τι είναι... στατιστικά ισχυρό.
Corner Tips Αγγλίας:
Θα πάμε καταρχάς στα ματς όπου μέχρι στιγμής οι ομάδες δείχνουν μεγάλο αριθμό επαλήθευσης σε κόρνερ τόσο η μία όσο και η άλλη ανά ζευγάρι. Θα ξεκινήσουμε από το ματς ανάμεσα στην Κρου που υποδέχεται τη Μπράτφορντ στη League 2. Το πρόγραμμα με βάση τα στατιστικά δεδομένα μας δείχνει πως θα σημειωθούν 13.5 κόρνερ. Αυτό, είναι και το πιο δυνατό corner tip στην Αγγλία, για την ακρίβεια είναι το μόνο που υπερβαίνει σε αριθμό τα 13. Το over 10.5 πληρώνει στη stoiximan 1.85. Συνεχίζουμε με την Championship και τον αγώνα ανάμεσα στην Νότιγχαμ Φόρεστ που υποδέχεται την Πρέστον. Η πρόβλεψη μας δείχνει πως θα σημειωθούν 12.75 κόρνερ. Το over 10.5 πληρώνει στην stoiximan 1.93. Στη League 2 ξανά, το ματς ανάμεσα στην Όλνταμ και την Κόλτσεστερ προβλέπουμε πως θα έχει 12.5 κόρνερ. Το over 10.5 πληρώνει 2.08. Τέλος, στη League 1 η Μπέρτον υποδέχεται τη Μπρίστολ Ρόβερς με πρόβλεψη λίγο πάνω από τα 12 κόρνερ. Το over 10.5 πληρώνει 1.75. Προσωπικά εγώ, έχω φτιάξει ένα σύστημα yankee με τις τέσσερις αυτές επιλογές που κοστίζει με 1 € στη στήλη συνολικά 11 €.
Goal/Goal Αγγλίας:
Θα σας παρουσιάσουμε μονάχα τα ματς που βάση των δεδομένων μας, έχουν πιθανότητες επαλήθευσης από 80% και άνω. Πρόκειται για έξι αναμετρήσεις. Σας τις παραθέτουμε:
Championship: Λούτον vs Χάντερσφιλντ, Goal/Goal @1.73
League 1: Πιτέρμπορο vs Σάντερλαντ Goal/Goal @1.60
South League South: Σουίντον Σούπερμαριν vs Πουλ Τάουν, Goal/Goal @1.50
National league South: Ντάρντφορντ vs Χέμελ Χέμπτστεντ, Goal/Goal @1.50
National League North: Κίνγκς Λυν vs Ντάρλινγκτον, Goal/Goal @1.62
South League Center: Στράντφορντ vs Μπίγκλσγουέιντ, Goal/Goal @1.50
Over 2.5 Goal Αγγλίας:
Ο σχετικά μικρός αριθμός δεδομένων, μας έδωσε μόλις δύο παιχνίδια όπου βλέπουμε επαλήθευση στο 80% και έτσι δεν θα τζογάρουμε δίνοντας κάτι άλλο:
Championship: Ρέντινγκ vs Τσάρλτον, Over 2.5 Goals, @1.83
South league South: Τίβερτον vs Σαλίσμπερι, Over 2.5 Goals, @1.50
Goal/Goal Υπόλοιπη Ευρώπη:
Επειδή δεν θέλουμε να μπλέξουμε με πολλά και επειδή τα αμφίσκορα είναι και η σπεσιαλιτέ του Fernando, εδώ θα δώσουμε μία και μόνο επιλογή. Δεν αποκλείεται ο Fernando να δώσει στο Telegram αρκετά live goal/goal στο VIP Group και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συμπέσουν συνδρομητικές προτάσεις με free. Είναι θέμα σεβασμού απέναντι στους συνδρομητές μας. Κάναμε μια εξαίρεση στην Αγγλία και μέχρι εκεί:
Bulgaria, Prva PFL: Έταρ Βέλικο vs Μπερόε Στάρα, Goal/Goal @1.83
Over 2.5 Goal Υπόλοιπη Ευρώπη:
Και εδώ ένα tip που μάλιστα μας βγαίνει και πολύ δυνατό:
Slovakia, Superliga: Ζίλινα vs Σένιτσα, Over 2.5 Goals, Odd 1.50
Και εδώ τελειώσαμε. Όπως θα είδατε, οι αποδόσεις είναι ως επί το πλείστον μικρές. Βλέπετε, τα εργαλεία που διαθέτουμε εμείς και... ακόμα περισσότερα, τα διαθέτουν και οι bookmakers. Δεν κάνουν λάθη και αν κάνουν, αυτό γίνεται σπάνια. Όμως, ο καλός παίκτης πρέπει να ξέρει να προσαρμόζεται και να δίνει αξία σε ένα χαμηλό pre game tip. Η υπομονή και το value που μπορεί να πάρουμε στο live, είναι τις περισσότερες φορές χρυσάφι. Αυτό που θέλω να σας παρακαλέσω, είναι να μην πάρετε τις χαμηλές αποδόσεις και κάνετε παρολί καθώς αυτό είναι η πιο σιχαμένη μορφή τζόγου. Αυξάνετε γεωμετρικά τη γκανιότα και ακόμα και αν κερδίσετε μια φορά, τις επόμενες 20 θα χάσετε μαθηματικά. Το σωστό παιχνίδι προϋποθέτει μονά αποδεκτά, συστήματα με αξιοπρεπείς τιμές και έστω δυάδες αν υπάρχουν δυο δυνατά tips που πρέπει να παντρευτούν για να δώσουν μια καλή απόδοση. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)