Free Tip 12/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μεγάλο ταμείο στη free στήλη με τα περισσότερα παιδιά να μην... παίρνουν το 2.40 της stoiximan που μέχρι το μεσημέρι έγινε... 2.10, αλλά το 2.60 της bet365. Ακόμα καλύτερα. Αποδείχτηκε ότι η διεξοδική μας ανάλυση ήταν πέρα για πέρα σωστή και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση.
Πάμε τώρα σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη φορμαρισμένη Σάντος Λαγκούνα η οποία υποδέχεται τη Πουέμπλα με τον άσο που ξεκίνησε στο 1.70 όταν άνοιξαν οι αγορές και συνεχώς κατρακυλά. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο σε νίκες και βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Εκτός αυτού, έχουν και την προϊστορία με το μέρος τους, έχοντας πάρει πλήρως τον αέρα της Πουέμπλα. Ώθηση θα δώσουν και οι οπαδοί της Σάντος, η οποία διαθέτει μια πολύ ισχυρή έδρα. Όλα αυτά, συντελούν στον άσο. Το ασιατικό -1 πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1.78 και θα το τιμήσουμε.
*ΠΡΟΣΟΧΗ! Παίζουμε ασιατικό χάντικαπ και όχι ευρωπαϊκό. Στο ασιατικό, αν η γηπεδούχος νικήσει με 1 τέρμα διαφορά, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Αν νικήσει με 2 και άνω, κερδίζουμε. Στο ευρωπαϊκό, με 1 γκολ υπέρ της γηπεδούχου, το στοίχημα είναι χαμένο και δεν υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος. Αυτό για όσους παίζουν στη stoiximan που δεν έχει ασιατικά χάντικαπ. 
Μεξικό 12/08/2019, 02:45
Σάντος Λαγκούνα vs Πουέμπλα

Σάντος Λαγκούνα -1

Odd 1.78 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)