Free Tip 13/08/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. 6/6 σερί αισίως για τη στήλη και συνεχίζουμε με προσοχή και με ότι έχει αξία. Σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο στατιστικό δεδομένο να αναλύσουμε και έτσι θα ασχοληθούμε με ένα value bet. Η Νότιγχαμ υποδέχεται την Φλίτγουντ για το Λιγκ Καπ. Ματς νοκ άουτ χωρίς παράταση με απευθείας διαδικασία πέναλτι. Θα μου πείτε, είναι επιπόλαιο να ασχοληθούμε με τέτοια παιχνίδια. Ναι, ίσως. Όταν όμως η Φόρεστ η οποία πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τέτοιους θεσμούς, υποδέχεται μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και ο άσος πληρώνει αντί για 1.30 ή 1.40 το αξιοπρεπές 1.70, τότε υπάρχει αξία. Από ότι διαβάζουμε, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με αρκετούς βασικούς, κάτι που δίνει στον άσο πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Η Φλίτγουντ από την άλλη, έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα της League 1 με 2/2 και μάλλον περισσότερο θα σκέφτεται τη μάχη του Σαββάτου κόντρα στην Ντονκάστερ εκτός έδρας. Φυσικά, όλα αυτά είναι υποθέσεις όμως, μέσα από αυτές εν κατακλείδι βγάζουμε και κάποια συμπεράσματα. Το γεγονός πως η Νότιγχαμ είναι με διαφορά η πιο βαριά φανέλα στην Championship και μια από τις πιο ένδροξες ομάδες της Αγγλίας, μας δίνει ένα boost παραπάνω.
Στις τελευταίες τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις της για το League Cup, η Φόρεστ πέτυχε ισάριθμες νίκες, κάτι που δείχνει πώς πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τον εν λόγω θεσμό.
Η διαφορά δυναμικότητας είναι σίγουρα μεγάλη καθώς η Νότιγχαμ είναι από τις καλές ομάδες της Championship. Παίζοντας καλά δεν θα έχει λογικά προβλήματα. Όπως όμως προαναφέραμε, η απόδοση είναι καλή. Αν τώρα (γράφω το άρθρο στις 2 τα ξημερώματα) πέσει στο 1.30, δεν θα έχει καμία αξία. Διαφορετικά, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και θα τον τιμήσουμε.
Αγγλία, Ώρα 21:45, EFL Cup
Νότιγχαμ Φόρεστ vs Φλίτγουντ: 1 Odd 1.70
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)