Corner και Free Tip 21/09/2019

0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betsport.gr. Οι εξαιρετικές επιδόσεις μας, τόσο στα VIP μέλη  όσο και στο Free Group και Telegram, μας ωθούν στο να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με στόχο να ανεβάσουμε και άλλο το bankroll μας. Ένα γεμάτο κουπόνι Σαββατοκύριακου με πάρα πολλά παιχνίδια, όπου η μελέτη τους είναι για μας μια επίπονη εργασία, καθώς πρέπει να δούμε με καθαρό μυαλό ότι έχει αξία και εν τέλει, ότι θα φιλτραριστεί και θα περάσει σαν τελική πρόταση. Ας πάμε να δούμε τα tips για το Σάββατο:
Στα κόρνερ, δεν τα πήγαμε καλά την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουμε όμως μια εξαιρετική επιλογή με βάση τα στατιστικά των δυο ομάδων, όπου μας βγάζουν στο σύνολο 14+ κόρνερ. Είναι η πρώτη φορά φέτος, που ένα corner tip δείχνει τόσο δυνατό. Αυτό διεξάγεται στην Championship ανάμεσα στη Luton που υποδέχεται τη Hull. Αυτό θα είναι και το μονό αποδεκτό μας corner. Όμως, έχουμε και άλλες τέσσερις επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας. Επειδή κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ σε σύστημα, θα φτιάξουμε ένα και με τις πέντε επιλογές όπου μπορείτε να ζητήσετε είτε τριάδες είτε να παίξετε 26 στήλες το σύστημα super yankee. Σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές:
Συνεχίζουμε με τα μονά αποδεκτά. Το κουπόνι του Σαββάτου κρύβει κατά τη γνώμη μου πολλές παγίδες και ειλικρινά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα με αξία. Οι χαμηλοί άσοι κρύβουν πολλές παγίδες και δεν πρόκειται ποτέ να προβώ σε μια πρόβλεψη που δεν με καλύπτει 100%. Ίσως αύριο τα πράγματα να είναι καλύτερα και να προκύψει κάτι δυνατό και αξιόπιστο. Θα πορευτούμε με ένα αμφίσκορο από την 1η Αγγλίας που και δυνατό δείχνει και έχει μια σχετική αξία, δεδομένου πως οι εταιρείες τα αγγλικά goal/goal κυριολεκτικά τα κατακρεουργούν και είναι πολύ δύσκολο να προκύψει value. Αύριο, πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)