Free Tips 22/09/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Συμπληρώνουμε σε δυο μέρες δύο ολόκληρους μήνες από τη μέρα που ξεκίνησε η στήλη των free tips! Σε αυτούς τους δυο μήνες, έχουμε 27 νίκες, 11 ήττες και 2 draw, με μέσο όρο απόδοσης 1.85 και ποσοστό επιτυχίας 71%. Το πλήρες ιστορικό των free tips μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.
Αν και η πολιτική του site είναι η free στήλη να μην περιέχει αποδόσεις μεγαλύτερες του 1.70 (για να μη νιώθουν αδικημένοι οι συνδρομητές της VIP που λαμβάνουν προγνωστικά που είναι σε αποδόσεις διπλασιασμού) εντούτοις δεν μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από απίστευτα value που πλήρωσαν τεράστιες αποδόσεις και χάρισαν έντονες συγκινήσεις. Η όλη φιλοσοφία της στήλης πάντως, βρίσκεται στο γεγονός πως εντοπίζει τα πλέον δυνατά tips της ημέρας κατά την κρίση μας, με βάση την αγωνιστική κατάσταση και τα στατιστικά των ομάδων. Δεν είμαστε πάντα ακριβείς, όμως τις περισσότερες φορές είμαστε. Άλλωστε, ποδόσφαιρο είναι, χρειάζεται και η τύχη ενώ, οι αναλύσεις μας δεν είναι πάντα ακριβείς, όμως είναι απόλυτα λογικές και άριστα τεκμηριωμένες. Σαν επαγγελματίες, κάνουμε αυτό που εσείς δεν έχετε χρόνο να κάνετε. Εντοπίζουμε μέσα από ένα μεγάλο πλήθος αγώνων τις πλέον δυνατές προτάσεις, τις αναλύσουμε και σας τις παρουσιάζουμε. Προερχόμαστε από δυο σερί αστοχίες (την ήττα της Ρόντα και τα "κουλούρια" στο Ρόδεραμ-Σριούσμερι και έτσι θέλουμε να επανέλθουμε δυναμικά. Πάντως, έχουμε τόσο μεγάλο ποσοστό και τέτοιο cumulative που δεν νιώθουμε την παραμικρή πίεση. Απλά, θέλουμε να παραμείνουμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο με ποσοστά επιτυχίας πολύ άνω της στατιστικής επαλήθευσης.
Σήμερα έχω εντοπίσει δυο πολύ δυνατά σημεία. Η πρώτη επιλογή έρχεται από τη 2η Κατηγορία της Γερμανίας όπου το Αμβούργο θα υποδεχτεί την Άουε με μόνο στόχο τη νίκη, αφενός μεν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα που υπέστη από τη μισητή Σεντ Πάουλι, αφετέρου δε για να μην χάσει επαφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Το φετινό Αμβούργο είναι μια ποιοτική και ολοκληρωμένη ομάδα, που ούτε καν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην προβιβαστεί απευθείας στη Μπουντεσλίγκα. Πέρσι οι "δεινόσαυροι" έχασαν μόνοι τους την άνοδο βγάζοντας κυριολεκτικά τα μάτια τους στο δεύτερο γύρο, με τρομερές γκέλες στην έδρα τους. Σε μια έδρα, όπου σταθερά οι 56.000 οπαδοί τους (top 10 εισιτηρίων σε όλη την Ευρώπη) περιμένουν το καλύτερο. Σε ανοιχτές άμυνες το Αμβούργο βγάζει πολλές φάσεις. Σε κλειστές, δυσκολεύεται αλλά η ποιότητα που διαθέτει το κάνει να σκοράρει σχεδόν πάντα. Με τη Σεντ Πάουλι μόνο στο πρώτο μέρος που είδα, πρέπει να έχασε 6 ευκαιρίες για να σκοράρει, συν το γεγονός πως της ακυρώθηκε και γκολ. η Άουε κυριολεκτικά έχει πιάσει ταβάνι με τρεις σερί νίκες, όμως οι δυνατότητες της είναι σχετικά περιορισμένες για να χτυπήσει μια τόσο ποιοτική ομάδα όσο το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι θα μπουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και πεισμωμένοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ελπίζουμε να το κάνουν και με εκφαντικό τρόπο για να πληρωθούμε τον ασιατικό άσο με χάντικαπ -1, που θα είναι και η επιλογή μας.
Γερμανία, Μπουντεσλίγκα ΙΙ, 14:30
Αμβούργο vs Άουε, Αμβούργο -1 @1.70

Συνεχίζουμε και πάμε στην αγαπημένη μου Ολλανδία, όπου η Έμεν υποδέχεται τη Φέγενορντ. Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα, αρκεί οι φιλοξενούμενοι να παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβαροί, με δεδομένο το γεγονός πως η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης. Η Έμεν δείχνει πραγματικά να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Eredivisie και θα πρέπει να κάνει τρομερή υπέρβαση για να παίξει τουλάχιστον στα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη η Φέγενορντ βγάζει ίσως τις περισσότερες τελικές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία, παίζει φουλ θεαματικά και επιθετικά και στη μέρα της μπορεί να συντρίψει οποιοδήποτε αντίπαλο. Εκτός έδρας φέτος κόντρα στην εξαιρετική φέτος Willem II πήρε το διπλό, στην έδρα της κόντρα στην Ντεν Χάαγκ μπορούσε και -χωρίς υπερβολή- να πετύχει 5 και 6 γκολ, ενώ σίγουρα χρωστά στους οπαδούς της μια καθαρή νίκη. Η Έμεν είναι τραγική αμυντικά, κατόρθωσε να δεχτεί από Ουτρέχτη και Τσβόλε έξι γκολ συνολικά, ενώ έχει σκοράρει συνολικά πέντε τέρματα σε έξι ματς. Υπάρχει ξεκάθαρα διαφορά κλάσης, διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αν και είχε ευρωπαϊκή υποχρέωση η Φέγενορντ την Πέμπτη κόντρα στη Ρέιντζερς, αυτά τα ματς οφείλει να τα καθαρίζει. Θα πάμε συντηρητικά στο ασιατικό -0.75 στους φιλοξενούμενους (σε απλή νίκη πληρωνόμαστε μισή απόδοση ενώ με δυο γκολ διαφορά και άνω ολόκληρη την απόδοση).
Ολλανδία, Eredivisie, 15:30
Έμμεν vs Φέγενορντ, Φέγενορντ -0.75 @1.60 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)