Δυνατοί άσοι με αξία

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Ψάχνοντας διεξοδικά τα παιχνίδια του Σαββάτου, βλέπουμε πολλά ματς που θεωρητικά είναι φαβορί, σε αποδόσεις που εάν έπαιζαν πριν ένα μήνα, δεν θα ήταν στο 1.40-1.45 αλλά στο 1.20. Τα ματς αυτά είναι στην Premier League και στη Bundesliga. Στο πρώτο, η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουότφορντ και ας ξεκινήσουμε από εκεί: Η κατάσταση στη περσινή φιναλίστ του Champions League δεν είναι καλή. Πολλά εσωτερικά προβλήματα που βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Ένας παίκτης πηδάει τη γυναίκα του συμπαίκτη του, ο Έρικσεν αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα, ο Ποτσετίνο αμφισβητείται έντονα, πολλοί αστέρια της ομάδας είναι ντεφορμέ, ενώ οι δυο τελευταίες εμφανίσεις με Bayern και Brighton φέρνουν την κατάσταση στα άκρα. Το θέμα εδώ είναι το restart. Το υλικό και η ποιότητα των Spurs δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η διακοπή ήταν σωτήρια καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει σε μια ομάδα που περνάει κρίση, ενώ το γεγονός πως μέσα στο Λονδίνο δεν έχει κάποιο ντέρμπι αλλά την αδύναμη Γουότφορντ, μπορεί να δώσει επιπλέον boost για μια καλή εμφάνιση. Αν η νίκη δεν έρθει, θα υπάρχουν κοσμογονικές αλλαγές στην ομάδα που πέρσι εντυπωσίασε τους πάντες. Και μιλάμε για την ίδια ομάδα φέτος! Εκτός αυτού, η απομάκρυνση από τις θέσεις του CHL θα είναι οικονομική καταστροφή για ένα σωματείο που ήδη έχει σπάσει τα ταμεία του με το υπερσύγχρονο γήπεδο που έφτιαξε. Από την άλλη, η Γουότφορντ είναι σίγουρα μαχητική, όμως δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Όντας η μόνη ομάδα στη φετινή Premier χωρίς νίκη, έχει τρομερή δυσκολία στο σκοράρισμα ενώ η οκτάρα από τη Σίτι έδειξε τις πραγματικές τις αμυντικές αδυναμίες. Αν εξαιρεθεί η εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, δεν πείθει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική ειδικά εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Το εξωπραγματικό 1.50 του άσου όπου άνοιξαν οι αγορές, έχει αρχίσει ήδη να πέφτει (1.42 τη στιγμή που γράφω το άρθρο). Η λογική λέει πως οι πετεινοί θα ξεσπάσουν, καθώς δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο να μην μπουν από την αρχή δυνατά. Η πίεση αλλά και η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη, σε έναν άσο που αν δεν περάσει θα φέρει όχι απλά αναταράξεις, αλλά σεισμό στο στρατόπεδο της Τότεναμ. Το ασιατικό -1 στο 1.65 θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός πριν λίγες εβδομάδες, τώρα όμως αποτελεί πραγματικότητα.
Πάμε και στη Bundesliga όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Ιστορικές στιγμές για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Βέβαια, δεν πρέπει να λησμονούμε το γεγονός πως ναι μεν πρόκειται για μια καλή και σταθερή ομάδα, όμως το πρόγραμμα της ήταν σχετικά βατό. Με τη Red Bull ηττήθηκε 3-1 και από κει και πέρα έκανε τέσσερις σερί νίκες. Το τεστ κόντρα στην πανίσχυρη στην έδρα της Ντόρτμουντ είναι καθοριστικό, όμως οι Βεστφαλοί και πανίσχυροι στην έδρα τους είναι, ενώ ήδη έχουν συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσουν να χάσουν επαφή από την κορυφή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, καθώς η μεγάλη αντίπαλος Bayern είναι μόνο 2 βαθμούς πάνω, τη στιγμή που και η Βόλφσμπουργκ εντυπωσιάζει φιγουράροντας στη δεύτερη θέση και όντας αήττητη (!). Το χαρακτηριστικό των γηπεδούχων, είναι η εξαιρετική ευκολία με την οποία σκοράρει. Ακόμα και στις τρεις σερί "γκέλες", έφερε ισάριθμα 2-2 σκορ! Το over και το g/g παίζονται σε αστείες αποδόσεις, τη στιγμή που το πιθανότερο είναι η Γκλάντμπαχ να προσέξει και να μη δώσει χώρους. Αν δώσει, ίσως εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Ο άσος των γηπεδούχων είναι αυτή τη στιγμή στο 1.47, με το ασιατικό άσο 0.75 στο 1.60 να δείχνει πέρα για πέρα τίμιο, με δεδομένο όχι τη βαθμολογία, αλλά το εύκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει η Γκλάντμπαχ, η οποία (όπως έδειξε κόντρα στη Red Bull) θα τα βρει σκούρα με τους μεγάλους της Bundesliga.
Κλείνοντας, απλά να σας ενημερώσω για έναν άσο της Κυριακής που όμως δεν θέλω να δώσω σε pre game πρόταση καθώς είναι εξαιρετικά μικρός αλλά θεωρώ πως θα επιβεβαιωθεί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Καλύτερα υπομονή στο live, μήπως και αποκτήσει αξία. Είναι από τη B' Νορβηγίας όπου η ποιοτική και πανίσχυρη στην έδρα της Σάντερφιοντ υποδέχεται την Νότοντεν. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν με νύχια και με δόντια τη νίκη ώστε να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Νιώθει καυτή την ανάσα της Σταρτ και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια. Οι φιλοξενούμενοι αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, μάχονται σε κάθε ματς και έχουν κάνει αρκετές ζημιές εκτός έδρας. Οι δυο σερί ισοπαλίες εντός έδρας με Κίσα και Γιερβ την έχουν βάλει σε μπελάδες και δείχνουν πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, η εκτός έδρας νίκη που πέτυχε η Σάντερφιοντ κόντρα στη Kongsvinger εκτός έδρας δια πυρός και σιδήρου με 2-3, πανηγυρίστηκε έξαλλα και τώρα οι γηπεδούχοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Μια απίστευτα αξιόπιστη ομάδα στην έδρα της, που βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τη νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν διαθέτει την ποιότητα της Άαλεσουντ όμως, είναι τρομερά σταθερή και αναμένεται να επικρατήσει. Ο άσος, δεν έχει pre game την παραμικρή αξία. Όμως, επειδή συχνά πυκνά οι γηπεδούχοι δεν καθαρίζουν τα ματς από νωρίς, ίσως βρεθεί value στο live. 
Αυτά από μένα όσο αφορά τα free. Ο Fernando τώρα, στη VIP θα μπει ζεστός το τριήμερο με πολλά χόκεϊ, μπάσκετ και καυτά goal/goal. Η Tip of the Day μετά από ένα επί μέρους 15/17 έκανε μια φυσιολογική διόρθωση, τα αμφίσκορα του πάνε σφαίρα ενώ αναμένουμε μεγάλο επενδυτικό πάρτι στις νέες στήλες! Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά, πως με κόστος 25 € μπορείτε να γίνετε από σήμερα VIP μέλος και στηρίξετε αυτό το απίστευτης ποιότητας επενδυτικό project που θα σας στέψει νικητές σε βάθος χρόνου. Τα ταμεία μας, ένα προς ένα, είναι διαθέσιμα στο site μας με απόλυτη διαφάνεια, ενώ μπορείτε να διαβάσετε τις υπηρεσίες συνδρομής μας αναλυτικά πριν κάνετε την εγγραφή σας, ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν οι αδιαφανείς και τυχάρπαστοι -στην πλειοψηφία τους- "tipsters" που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Σας περιμένουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)