Free Tip 23/10/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μπορεί η βίαιη διόρθωση του Tip of the Day, η οποία θα ερχόταν κάποια στιγμή, με δεδομένο το γεγονός πως ο Fernando είχε φτάσει σε ένα επί μέρους 15/17, να μείωσε τα συνολικά μας κέρδη, όμως αυτό δεν πτόησε τον κορυφαίο αυτό tipster, που -όπως έχουμε ξαναγράψει- σαν λερναία ύδρα, μαζεύει ευρώ από τις άλλες στήλες με απόλυτη ακρίβεια. Στο hockey, με ένα σερί 8/9 δείχνει τα... δόντια της νέας στήλης, ενώ στα αμφίσκορα, στη στήλη όπου έγινε ευρέως γνωστός και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του, έχει 21 νίκες και 8 ήττες. Θέμα χρόνου απλά να διορθώσει προς τα πάνω την TOTD και να έχουμε εκτόξευση της συνολικής κάβας στη VIP. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το ιστορικό στοιχημάτων μας σε όλες τις στήλες καθώς και το συνολικό bankroll στο μενού της ιστοσελίδας μας, μιας και betsport σημαίνει πάνω από όλα διαφάνεια και αξιοπιστία.
Στη προσωπική μου στήλη τώρα, τα free tips, λίγο πολύ τα βλέπουμε όλοι. Η επιτυχία της εν λόγω στήλης που έχετε αγαπήσει, βασίζεται στο γεγονός πως δίνει το παρών μόνο σε περιπτώσεις που ένα σημείο ή ένα over ή ένα αμφίσκορο έχουν εξαιρετικά μεγάλη δυναμική. Μελετημένα tips μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνουν νίκες με εξαιρετική ακρίβεια σε ποσοστά επιτυχίας που δύσκολα συναντάς στο διαδίκτυο. Φυσικά, όπως έχουμε ξαναγράψει, η πολιτική του betsport προϋποθέτει κόφτη στις αποδόσεις που δεν θα ξεπερνούν το 1.70. Οπότε, στόχος είναι η στήλη να έχει ποσοστό πάνω από από τη στατιστική επαλήθευση. Το 75% που έχουμε, μας δίνει πλατιά χαμόγελα, δίνοντας μας παράλληλα να συνεχίσουμε αφενός μεν χωρίς το παραμικρό άγχος, αφετέρου δε με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια σε ότι έχει αξία και θεωρείται δυνατό.
Πάμε στο Champions League και την αναμέτρηση της Σλάβια που υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια πως οι Τσέχοι αποτελούν μια ευχάριστη  έκπληξη στον όμιλο, κοιτώντας στα μάτια τους αντιπάλους τους. Δεν στέκομαι στο γεγονός πως η Σλάβια επάιξε στα ίσα με Ίντερ και Μπορούσια. Με τους Βεστφαλούς, σαφώς αδικείται από το 0-2, ενώ πήρε μια μεγάλη ισοπαλία στο Μιλάνο. Με ομάδες όμως ναι μεν εξαιρετικές, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο ποιοτικές όσο η Μπαρτσελόνα η οποία βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της. Ο Μέσι είναι -κακά τα ψέματα- το 40% τουλάχιστον της ομάδας και η στήριξη που παίρνει επιθετικά από Γκριεσμάν και Σουάρες, μοναδική. Η οριστική επιστροφή του έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο τους μπλαουγκράνα. Αυτή η επιθετική τριπλέτα που διαθέτουν οι Καταλανοί, πολύ δύσκολα θα αντιμετωπιστεί από την άμυνα της Σλάβια η οποία έχει την τάση να μαρκάρει ψηλά και να πνίγει τον αντίπαλο, μια τακτική που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα απέναντι σε μια ομάδα που έχει ίσως το καλύτερο passing game στον κόσμο. Μιλάμε ξεκάθαρα για διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες και αναμένουμε επικράτηση των φιλοξενούμενων, που με λίγη τύχη μπορεί να είναι εμφατική. Ένα ακόμα θετικό για την ομάδα του Βαλβέρδε, είναι το γεγονός πως εξαιτίας των επεισοδίων στη Καταλονία, η αναβολή του super clasico με τη Ρεάλ θα σημάνει και το γεγονός πως οι παίκτες θα είναι εντελώς φρέσκοι και ξεκούραστοι. Οι book από την άλλη φαίνεται να έχουν σε εκτίμηση τους Τσέχους, δεν εξηγείται αλλιώς το 1.40 στο διπλό. Εγώ το θεωρώ πολύ ελκυστικό, πόσο μάλλον το 1.65 του ασιατικού -1 στους φιλοξενούμενους, το οποίο και θα αποτελέσει την τελική επιλογή μας.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)