Free Tip 06/10/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Μια ακόμα εξαιρετική μέρα στη VIP με 2/2 αμφίσκορα και... 2/2 -φυσικά- basket tips που έδωσαν κέρδη και υποσκέλισαν την απώλεια του Tip of the Day. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη VIP. Θυμίζει λερναία ύδρα με τις στήλες να συμπληρώνουν η μία την άλλη και η όποια απώλεια να εξουδετερώνεται από νίκη σε κάποια άλλη στήλη. Φυσικά, όλα αυτά με λίγα και εκλεπτυσμένα tips σε μία εντελώς επαγγελματική προσέγγιση η οποία έχει οδηγήσει ήδη σε πολύ μεγάλα κέρδη.
Πάμε στα της στήλης. Ενώ τα free tips βρίσκονται σε ένα πρωτοφανές υψηλό επίπεδο με ποσοστά που αγγίζουν το 73%, τα Σάββατα πάντα σκοντάφουμε. Ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι το 4ο στα 5 τελευταία Σάββατα που χάνουμε το free tip! Σάββατο ήταν όταν και έσπασε το σερί του 15/15 με το διπλό του ΟΦΗ στην Καλογρέζα, Σάββατο χάσαμε το δυνατό ολλανδικό over την περασμένη εβδομάδα και, τέλος πάντων, έστω και αν ο Ηρακλής έχασε τα άχαστα και η Έμμεν δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, χάσαμε το χθεσινό μας free με το 2-0 να μας αδικεί. Φυσικά και δεν έχουμε το παραμικρό άγχος και πίεση καθώς παίζουμε σωστά, είμαστε σε τρομερά υψηλό επίπεδο και οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού. 
Το πρόγραμμα της Κυριακής, πάντα είναι ένα από τα αγαπημένα μου, καθώς διεξάγονται πολλές αναμετρήσεις από πρωταθλήματα που παρακολουθώ ενδελεχώς, και έτσι μπορώ να επικεντρωθώ στοχευμένα σε κάποια ματς που μου αρέσουν πολύ. Πάμε στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ. Έχω δει τους κανονιέρηδες τέσσερις φορές φέτος. Πρόκειται για μια απίστευτα ποιοτική ομάδα, ταχύτατη με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Βγάζει πολλές τελικές σε κάθε ματς, ενώ στην έδρα της είναι εξαιρετικά ισχυρή. Ο Τούρκος Οζίλ είναι πλέον ξένο σώμα στην ομάδα και νομίζω πως αυτό μάλλον βοήθησε την ομάδα του Έμερι. Δεν είναι όμως μόνο η ποιότητα. Είναι και ο πλουραλισμός παικτών που διακρίνει την Άρσεναλ, με τους βασικούς να είναι ξεκούραστοι καθώς, η Σταντάρ Λιέγης αποδείχτηκε σάκος του μποξ την προηγούμενη Πέμπτη στο Europa League με τις ρεζέρβες να κάνουν θαύματα. Έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, οι γηπεδούχοι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μια καθαρή νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφώς και υστερεί. Η μαχητική Μπόρνμουθ που βρίσκεται στη μέση του grid, θα έχει τη δυσκολότερη έξοδο της φέτος. Την είχα δει κόντρα στην αγαπημένη μου Άστον Βίλα, όπου έκλεψε ένα ματς που δεν άξιζε, ενώ με κατέπληξε κόντρα στη Σαουθάμπτον όπου κέρδισε με 1-3. Παίζει ανοιχτά και αναπτύσσεται ταχύτατα, κάτι που όμως μπορεί να την εκθέσει απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ, η οποία έχει ακριβώς το ίδιο αγωνιστικό στιλ Δεν αποκλείω οι... κανονιές να είναι πολλές, αναμένω σφυροκόπημα μέσα στο Λονδίνο και το ασιατικό -1 της Άρσεναλ στο 1.70 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με δεδομένο πως τις δυο ομάδες τις χωρίζει τουλάχιστον μια κλάση.
Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που έχει αξία και θέλετε να σας δώσω ένα boost, θεωρώ μεγάλο φαβορί την Φιορεντίνα που υποδέχεται την Ουντινέζε. Το ασιατικό -0.75 στους βιόλα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Ένα ματς που θα παρακολουθήσω σίγουρα, είναι το Σεντ Γκάλεν vs Βασιλεία, όπου αναμένω θεσπέσιο θέαμα. Για τη Μπασέλ τα έχω πει και σε άλλα άρθρα και δεν θέλω να φανώ κουραστικός. Μια ολοκληρωμένη και θεαματική ομάδα, από τις καλύτερες που έχω δει στην Ευρώπη φέτος, με απίστευτη έφεση στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, διαθέτουν μια επίθεση φωτιά, τη δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα και στην έδρα τους είναι πάντα ισχυροί, αν και η άμυνα τους είναι εξαιρετικά ευπαθής. Θα μου προξενήσει εντύπωση αν το ματς δεν ξεφύγει, το αμφίσκορο και το over είναι εξαιρετικά πιθανά και μπορούν κάλλιστα να επαληθεύσουν το combo over & g/g. Το μόνο που με φοβίζει, είναι η κούραση που θα υπάρχει στη Βασιλεία μετά το 2-2 στην Τραπεζούντα την Πέμπτη, όμως όπως και να έχει παίζουν δυο φύσει επιθετικές ομάδες με αμυντικές αδυναμίες. Τέλος, διεξάγεται και το μεγάλο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους. Δεν ξέρω το λόγο που οι Book βλέπουν ένα κλειστό ματς, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν απίστευτη ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν τόσο η μία, όσο και η άλλη. Πολλές φορές, από το πουθενά, σε φαινομενικά κλειστά ματς βλέπεις... ματσάρες. Μπορεί να πέφτω και έξω, πάντως το 1.60 του over 2 θα το τιμήσω δεόντως.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)