Free Tip 05/10/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. To πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, θα είναι στην ουσία η μεγάλη πρεμιέρα των basket tips τα οποία σάρωσαν τα πάντα στον ενάμιση μήνα όπου ο Fernando ολοκλήρωσε το πρόγραμμα νευρωνικών δικτύων στο οποίο εργάστηκε σκληρά για τρία ολόκληρα χρόνια και που δουλεύει με απίστευτη ακρίβεια. Όσοι δεν έχουν δει τι είχε γίνει το διάστημα αυτό, μπορεί να δει τα ταμεία πατώντας εδώ. Στις σταθερές μας στήλες, τα VIP μέλη έχουν αποκομίσει πλέον κοντά στα 400 € από την 1η Αυγούστου, σε συνδυασμό με τα καυτά live tips του Fernando στο telegram. Η Tip of the Day και η Goal/Goal πληρώνουν ασταμάτητα, ενώ ήρθε και ο Jorge που θα είναι μαζί μας για τρεις μήνες και θα "χτυπά" στοχευμένα όταν δει δυνατό over σε handball. Πατήστε εδώ για να δείτε τα ταμεία της Tip of the Day και εδώ για να δείτε τα ταμεία των Goal/Goal. Όσοι δεν είστε ακόμα VIP μέλη, δείτε τις υπηρεσίες συνδρομής πατώντας εδώ και κάντε γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια την εγγραφή σας πατώντας εδώ.
Όσον αφορά τώρα τα free tips: Εντελώς δωρεάν, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας θέσει σκοπίμως "φρένο" απόδοσης στο 1.70, από τις 24 Ιουλίου, έχουμε 38 νίκες και 14 ήττες με απόδοση 15.5 points, ίσως ότι πιο κερδοφόρο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο σε στήλη ελεύθερης πρόσβασης. Ένα 74% λοιπόν σε μια στήλη που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από όλους σας, κάτι που βλέπουμε με τα καθημερινά μηνύματα που μας στέλνετε. Δείτε εδώ το πλήρες ιστορικό των free tips. Μελετώντας προσεκτικά, ξεχωρίσαμε μια επιλογή για το Σάββατο. Δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες μέχρι αύριο, απλά θα τις ανεβάσουμε στο group μας χωρίς ανάλυση.
Αγαπημένη Eredivisie για μια ακόμη φορά, και ο λόγος που επιμένω πολλές φορές, είναι το γεγονός πως έχω πλήρη εικόνα των ομάδων τις οποίες παρακολουθώ ανελλιπώς. Η Heracles, σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα της και επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα της μετά από την λίγο πολύ αναμενόμενη ήττα από την πολύ καλή φέτος ΑΖ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο "Ηρακλής" έχει τις περισσότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Φύσει επιθετική ομάδα με πολλές όμως αμυντικές αδυναμίες. Νίκησε 2-3 την Τβέντε, ξέσπασε με τεσσάρα απέναντι στη Willem II στο γήπεδο του και τώρα υποδέχεται την Έμμεν. Οι φιλοξενούμενοι, ξεκόλλησαν από τον πάτο της Eredivisie χάρη στο ανέλπιστο 3-3 κόντρα στη Φέγενορντ, ενώ "κέρασαν" με τρία γκολ την Ντεν Χάαγκ στο γήπεδο τους την προηγούμενη αγωνιστική. Πρόκειται για μια ομάδα με τρομερές αμυντικές αδυναμίες (4η χειρότερη άμυνα) όμως σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία ματς της, ανεξάρτητα αν δέχτηκε περισσότερα από όσα έβαλε. Ενδεικτικά, στους τελευταίους αγώνες, έχει ένα συντελεστή 9-11, με πέντε στα πέντε over! Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με δυο ομάδες που είναι σχεδόν αδύνατον να διαφυλάξουν μηδέν παθητικό, ενώ σκοράρουν με απίστευτη ευκολία, δημιουργώντας παράλληλα πολλές φάσεις. Το ματς αναμένεται θεαματικό και θεωρώ πως το σκορ θα ξεφύγει. Το ασφαλές over 3 στο 1.71 στη winmasters είναι μια εξαιρετική επιλογή, την οποία και θα τιμήσουμε δεόντως.
05/10/2019 19:30
ΕΠΙΛΟΓΗ
PICK ODD
Heracles vs Emmen
Over 3 1.71
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)