Free Tip 12/10/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Όμορφα κύλησε η χθεσινή μέρα, παρά το γεγονός πως το κουπόνι ήταν ιδιαιτέρως φτωχό. Ο ένας και μοναδικός Fernando Redondo πλήρωσε άνετα ένα basket tip σε απόδοση διπλασιασμού στα VIP μέλη, ενώ είχαμε νίκη στο free tip μας με τη νίκη των αδερφών μας Κυπρίων που επιβλήθηκαν στο Καζακστάν με 1-2 και έτσι επιβεβαιώθηκε η ανάλυση μας που έβλεπε ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Όμως, για σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύ φτωχό και δεν έχω βρει το παραμικρό tip για να βασιστώ. Ο Fernando έχει ήδη δώσει επιλογές μπάσκετ στο VIP και ένα "ζουμερό" αμφίσκορο που είναι από τις μεγάλες του σπεσιαλιτέ, πέραν τούτου όμως η Παρασκευή θα κυλίσει ήρεμα. Το Σάββατο όμως, θα έχουμε -λογικά- πολλά μπάσκετ όπου προσδοκούμε σε μεγάλες νίκες και περαιτέρω αύξηση του κεφαλαίου μας. 
Όπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν, τα "φτωχά" κουπόνια ελέω εθνικών μου αρέσουν πολύ, καθώς υπάρχει η δυνατότητα της διεξοδικής ανάλυσης στο σύνολο των αγώνων. Όταν διαχειρίζεσαι ένα κουπόνι με 100 ματς, είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι ακριβής, με δεδομένο ότι δεν έχεις... 1000 παιχνίδια μπροστά σου όπου το... κοκομπλόκο είναι το πιο πιθανό. Για αυτό και η free στήλη ενώ έχει 73% ποσοστό επιτυχίας, συνήθως τα Σάββατα αστοχεί. Ασχολήθηκα πολύ με τις μικρές Αγγλίες για να βρω αξία και τελικά βρέθηκε ματς που κεντρίζει το ενδιαφέρον και η απόδοση είναι λανθασμένη. Στη 2η Αγγλίας, η Λέιτον Όριεντ υποδέχεται τη Γουόλσολ. Στέκομαι στο γεγονός πως οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ενώ δέχεται και πολλά γκολ, έχοντας μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαιτέρως απρόβλεπτοι και ασταθείς, εμφανίζονται είτε πολύ σφικτοί στα περισσότερα ματς τους, είτε αποδομημένοι σε άλλα. Στα δυο πρόσφατα ματς τους, δέχτηκαν πέντε γκολ, ενώ η εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Σάλφορντ έδειξε σαφείς αμυντικές αδυναμίες, σε ένα ματς πάντως που μπορούσε να σκοράρει καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες. Εκ των πραγμάτων η Λέιτον Όριεντ παίζει ανοιχτά, δημιουργεί φάσεις ενώ πίσω παρουσιάζει τρομερά κενά.
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, η Λέιτον Όριεντ είχε 4/5 αμφίσκορα και over 2.5. Συνολικός συντελεστής τερμάτων 7-10. Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
Ακόμα και αν μια ομάδα είναι σφικτή, όταν παίζει με έναν αντίπαλο που θα της δώσει χώρο και διαδρόμους, εκ των πραγμάτων θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της. Είναι γεγονός πως λίγο πολύ, αυτές οι ομάδες "βράζουν στο ίδιο καζάνι". Εντελώς απρόβλεπτες, ικανές να δώσουν είτε μεγάλα σκορ είτε να έρθουν 0-0. Εδώ λοιπόν, κοιτάς την αξία της απόδοσης. Το over 2.5 άνοιξε στο 2.30 (!) ενώ τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές είναι λίγο πάνω από το 2.10. Πραγματικά εξωπραγματικά μεγάλη τιμή για μια ομάδα του "όσα φάμε και όσα βάλουμε" όπως η Λέιτον. Επειδή μιλάμε για Αγγλία, δεν θα ρισκάρουμε και θα αρκεστούμε στο πολύ τίμιο ασιατικό over 2 στο 1.60, δίνοντας και μια συμβουλή. Είτε ποντάρετε pre game, είτε αναμένετε στο live με υπομονή για να πάρετε καλύτερο value. Προσωπικά λατρεύω τα ματς των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, γιατί είναι τόσο απρόβλεπτα που θυμίζουν βόλτα σε τραινάκι του τρόμου με λούνα παρκ. Απλά, πρέπει στοιχηματικά να "χτυπήσεις" όταν δεις πραγματική αξία. Και σε αυτό το ματς, εκτιμώ πως το ματς θα έχει τουλάχιστον δυο -αν όχι περισσότερα- τέρματα. Καλή επιτυχία.
12/10/2019 17:00
ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ODD
Λέιτον Όριεντ vs Γουόλσολ Over 2 1.60
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)