Free Tip 13/10/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Ένα πραγματικά υπέροχο Σάββατο διαδραματίστηκε στο VIP Group μας με το Fernando Redondo να περνά 2/2 goal/goal, 1/1 handball ενώ λίγο έλειψε να κάνει ένα 3/4 στο μπάσκετ, που μπορούσε να είναι κάλλιστα και 4/4 αν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε αρνητικό ρεκόρ πόντων στην Α1 σε μια περίοδο (4 πόντοι) ενώ χάσαμε και ένα ματς για ένα πόντο. Όσο για τα free, από τις 11 του μήνα "έτρεχε" το over 2 της Λέιτον Όριεντ, με το τελικό 3-1 να μας δικαιώνει απόλυτα και να σπάει την μίνι... κατάρα των χαμένων σαββατιάτικων tips. Πλέον η στήλη, έχει 40 νίκες και 15 ήττες... Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε 41 αν άνοιγε ποτέ το ασιατικό στοίχημα στη Β' Αργεντινής, στο ματς της Μπελγράνο κόντρα στην Φέρο, όπου μάταια περίμενα μέχρι το βράδυ, σε ένα ματς που είχα ξεχωρίσει εδώ και δυο μέρες, με τις αγορές να ανοίγουν το πρωί του Σαββάτου και το over στο 2.20, αλλά τα ειδικά ασιατικά στοιχήματα να μην είναι διαθέσιμα. 2-2 τελικό, απλά για την ιστορία... Για σήμερα υπάρχει αξία σε ματς, είναι από τα προκριματικά του Euro 2020 και πάμε να το αναλύσουμε.
Η ποιοτική Πολωνία υποδέχεται τα Σκόπια με στόχο τη νίκη που θα της δώσει από σήμερα το εισιτήριο για το Euro. Βλέποντας συνολικά τους υψηλού επιπέδου παίκτες των Πολωνών και κυρίως την δαιμονισμένη κατάσταση του Λεβαντόσφσκι, καταλαβαίνουμε γιατί οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, το ακλόνητο μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.
Στο πρώτο ματς στα Σκόπια, οι Πολωνοί επικράτησαν με 0-1.
Ο πονοκέφαλος του τεχνικού της Πολωνίας Μπρεζτσέκ είναι στην πραγματικότητα ευχάριστος, με δεδομένο το γεγονός πως έχει να διαχειριστεί ένα υλικό υψηλής ποιότητας. Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι. Ο Μιλίκ, ο Πιάτεκ, ο Γκροζίκι και πολλοί ακόμα stars που διαπρέπουν στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πλαισιώνουν ένα σύνολο που ναι μεν δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά σχεδόν με σβηστές μηχανές οδηγεί εύκολα την κούρσα του ομίλου. Στο προηγούμενο ματς, σκόρπισε 0-3 τους Λετονούς, μετά από έναν πολύ κακό Σεπτέμβριο όπου γλίτωσε την ήττα από τους Αυστριακούς στη Βαρσοβία ενώ έχασε από τους Σλοβένους εκτός έδρας. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό και αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, η Πολωνία θα πάρει μια εύκολη νίκη. Τα Σκόπια πανηγύρισαν σαν να πήραν το Μουντιάλ τη νίκη επί του μεγαθηρίου που λέγεται... Σλοβενία, ενώ γενικά μα τις ομάδες που είναι στα μέτρα της τα πάνε σχετικά καλά. Λετονία και Ισραήλ όμως, δεν είναι Πολωνία, όπως δεν είναι και Αυστρία. Με τους Αυστριακούς συνετρίβησαν μέσα στα Σκόπια με 1-4, όντας ένα level κάτω σε ποιότητα. Στα αγωνιστικά, μεγάλη η απώλεια του Μπάρντι, δύσκολα θα προλάβει ο Βελκόβσκι, ενώ πληροφορήθηκα πως δεν θα παίξει ούτε ο Τριτσκόφσκι που είναι σχετικά γνωστός μας μιας και παίζει στην ΑΕΚ Λάρνακας.
Ας πάμε στις αποδόσεις. Ο ΟΠΑΠ έχει τον άσο στο 1.25 και στέκομαι εκεί, καθώς η εν λόγω εταιρεία είναι μακράν η πιο αμυντική και πονηρή στα φαβορί της. Η Πολωνία είναι ακλόνητο φαβορί. Η Winmasters έχει τον άσο στο 1.40, ενώ εμείς θα παίξουμε το ασιατικό -1 στο 1.68, μια επιλογή που αν οι Πολωνοί παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβαροί, θα επαληθευτεί εύκολα.
13/10/2019 21:45
ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ODD
Πολωνία vs Σκόπια 1 (-1) 1.68
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)