Free Tip 14/11/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Πλησιάζοντας σιγά σιγά τα 100 VIP Μέλη, σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας, πραγματικά νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και πάθος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ένας και μοναδικός Fernando Redondo φλερτάρει με τετραψήφιο αριθμό κέρδους στη VIP, μια επίδοση που θέλει να πετύχει μέχρι το τέλος του μήνα. Στο site μας, αναλυτικά και με απόλυτη διαφάνεια, μπορείτε ανά πάσα στιγμή ανά στήλη να δείτε το πλήρες ιστορικό στοιχημάτων μας και τις επιδόσεις που ειδικά σε Goal/Goal και Ice Hockey είναι απλά εντυπωσιακές.
Στα free tips, το ποσοστό επιτυχίας παραμένει υψηλό, αν και τον τελευταίο μήνα δεν έχει την αποδοτικότητα που προσδοκούσαμε. Κάτι που φυσικά κρίνεται φυσιολογικό, καθώς είχαμε μήνα στο 95% (Αύγουστος), στο 80% (Οκτώβριος), οπότε μια φυσιολογική διόρθωση θα την είχαμε. Με βάση τους αριθμούς, η εν λόγω στήλη είναι αποδεδειγμένα ότι πιο παραγωγικό υπάρχει σε στήλη ελεύθερης πρόσβασης στο internet. 
Μετά το χαμένο tip με το Καμερούν που σπατάλησε ένα ημίχρονο κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους αλλά το τελικό 0-0 να γράφει "lost", πάμε στην Ευρώπη και στα Προκριματικά του Euro όπου τα πράγματα στους περισσότερους ομίλους έχουν ξεκαθαρίσει. Στο Wembley, η Αγγλία χρειάζεται τυπικά ένα βαθμό για να προκριθεί και μαθηματικά, υποδεχόμενη το απογοητευμένο Μαυροβούνιο που θα προσπαθήσει να μη διασυρθεί, με δεδομένο και το γεγονός πως θα παίξει με πάρα πολλές απουσίες. Ειδικά μετά την ήττα από τους Τσέχους, οι Άγγλοι ισοπέδωσαν στη Σόφια τη Βουλγαρία με 0-6, ενώ στην έδρα τους αποτελούν φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Το περιστατικό του καυγά ανάμεσα στον Στέρλινγκ και τον Γκόμεζ, κάτι που στέρησε τη συμμετοχή του πρώτου, δεν πιστεύω πως θα επηρεάσει στο εν λόγω παιχνίδι. Τα λιοντάρια έχουν τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα. Κυριολεκτικά αποδεκατισμένοι οι Μαυροβούνιοι, οι οποίοι έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ στους ομίλους, θα κλειστούν με στόχο απλά να μη χάσουν με πολλά γκολ διαφορά. Όμως οι Άγγλοι έχουν αποδείξει πως αρέσκονται στο να σκοτώνουν τους μικρούς, οπότε δύσκολα θα σταματήσουν σε χαμηλό σκορ, κάτι που είδαμε τόσο με τη Βουλγαρία και στα δυο ματς, όσο και με το Μαυροβούνιο εκτός έδρας το οποίο και διέλυσαν με 1-5. Είμαι ανάμεσα σε δυο επιλογές. Αρχικά, στο over 3.5 που πληρώνει 1.80 και η λογική λέει πως θα επαληθευτεί. Όμως, το ασιατικό -2.5 στην Αγγλία, στο 1.70 στη bet365, δείχνει περισσότερο ασφαλές και με αυτό θα πορευτούμε, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ένας επιθετικός μονόλογος της Αγγλίας. Όσοι παίζετε στη stoiximan, μπορείτε να ποντάρετε στο ευρωπαϊκό χάντικαπ -2 που είναι παρεμφερές με το ασιατικό -2.5 στη συγκεκριμένη περίπτωση. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)