Free Tips 02/11/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. To σαββατιάτικο κουπόνι, αν και πλούσιο, είναι αρκετά πολύπλοκο και δύσκολα μπορεί να βγουν αξιόπιστα σημεία. Ίσως μέχρι το μεσημέρι υπάρξει επιπλέον πρόταση με βάση τα ρεπορτάζ και πληροφορίες τελευταίας στιγμής που ίσως προκύψουν.
Εντελώς ξεκάθαρη πάντως είναι η κατάσταση σε ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ ανελλιπώς και μας έχει δώσει στη free στήλη πολλά κέρδη (για την ακρίβεια σε ποσοστό 90%). Μιλάω φυσικά για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Το πολύ θετικό είναι πως έχουμε ξεκάθαρα ομάδες με κίνητρο και ομάδες αδιάφορες. Περίτρανο παράδειγμα, το ματς ανάμεσα στη Kongsvinger που υποδέχεται τη Sandnes. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έκαναν το virage τους στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου. Επικρατεί ενθουσιασμός μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της αγαπημένης μου KFUM η οποία παρέδωσε πνεύμα τον Οκτώβριο, με άλλα λόγια ξεφούσκωσε μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε όλη τη season. Το εν λόγω ντέρμπι ήταν κρίσιμο για την Kongsvinger η οποία με τη -δια πυρός και σιδήρου- νίκη με 0-1, αναρριχήθηκε στην 5η προνομιούχο θέση των μπαράζ και τώρα ορίζει τη μοίρα της αφού υποδέχεται μια εντελώς αδιάφορα ομάδα που απλά περιμένει να τελειώσει η χρονιά. Η Sandnes δεν απειλείται και δεν απειλεί, μάλιστα η νίκη με 3-2 κόντρα στην υποβιβασμένη πια Skeid (πολύ δύσκολα με 3-2) την έσωσε και μαθηματικά. Στα τελευταία 5 εκτός της ματς γνώρισε τέσσερις ήττες, νικώντας μόνο το χρέπι της κατηγορίας, την ουραγό Tromsdalen που έχει μόλις 10 βαθμούς. Οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας. Τις κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο, με τη διαφορά πως η Kongsvinger είναι σε αρκετά καλή κατάσταση σε αντίθεση με τη Sandnes, συν φυσικά του πλέον σημαντικού πράγματος της υπόθεσης, που δεν είναι άλλο από το κίνητρο. Ο άσος ξεκίνησε στο 1.80 και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.62 στην stoiximan. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα οι γηπεδούχοι θα αφήσουν τις μεγάλες νίκες κόντρα στην Χαμ Καμ και KFUM να πάνε στα σκουπίδια και θα επικρατήσει των φιλοξενούμενων που απλά θα παίξουν για... να παίξουν χωρίς να έχουν απολύτως τίποτα να κερδίσουν.
Όσο αφορά τις άλλες ομάδες: H KFUM ακόμα είναι μέσα στο κόλπο των μπαράζ, αν και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μέχρι τον Σεπτέμβριο, σκόραρε μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια!!!! Κατάφερε να μην κερδίσει μέχρι και την Tromsdalen στην έδρα της (!) δείχνοντας μια άνευ προηγουμένου καθίζηση. Πάντως, έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς κόντρα στην Kongsvinger και μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει την ήττα, ενώ στο άλλο κρίσιμο ματς που έδωσε με τη Start, χτύπησε στα ίσα το ματς παραχωρώντας τελικά λευκή ισοπαλία. Η εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ανεβασμένη Strommen είναι μονόδρομος όμως το έργο μόνο εύκολο δεν είναι,  καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα τρομερό ντεμαράζ που -μάλλον- θα τους κρατήσει στην κατηγορία. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτή τη φορά το over θα επαληθευτεί, καθώς η Strommen σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, είναι μέτρια αμυντικά ενώ η KFUM... παραμένει η δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος και προερχόμενη από τέσσερα σερί under, δύσκολα θα κάνει και πέμπτο. Υπό άλλες συνθήκες, το over 2.5 θα πλήρωνε 1.30, όμως το 1.60 που το βρίσκουμε στη winmasters είναι αρκετά τίμιο. 
Τέλος, πάμε σε μια ακόμα ομάδα "μπετό" που μας έχει πληρώσει πολλές φορές και θεωρώ ότι πιο αξιόπιστο εντός έδρας. Η Sandefjird, ομάδα κολόνα στο γήπεδό της, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μαζί με την Αάλεσουντ. Αν κερδίσει την αδιάφορη Jerv, ανεβαίνει μαθηματικά και σίγουρα θα θέλει να το γιορτάσει στο γήπεδο της με τους οπαδούς της να αναμένουν με ανυπομονησία μια ακόμα εντός έδρας παράσταση. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας, με τη Jerv να είναι ότι πιο αδύναμο εκτός έδρας, (εξαιρουμένων των δυο υποβιβασμένων ήδη ομάδων). Οι γηπεδούχοι πήραν δυο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και σε συνδυασμό με τα δυο απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε η Start με την οποία πήγαιναν πόντο πόντο επί δύο μήνες, μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την άνοδο. Να τονίσουμε πως η Jerv έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει πως αν η "Sande" βρεθεί σε καλή μέρα, θα έχουμε και μεγάλο σκορ. Θα σταθούμε στις αποδόσεις. Ο άσος έχει πέσει στο 1.35, με το ασιατικό -1 να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι πιο ρισκαδόροι, μπορεί να πάνε και στο ευρωπαϊκό -1 που δίνει 1.90 (!) όμως εγώ που είμαι τρομερά συντηρητικός πηγαίνω πάντα με την πεπατημένη και όσο το δυνατόν πιο safe.
Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε. 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)