Free Tip 20/12/2019

0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr. Λίγες μέρες μόνο έμειναν για να αποχαιρετήσουμε το 2019, μια χρονιά που ήταν και η πρώτη του site μας. Ήταν 8 Γενάρη, όταν ο Fernando έδινε το πρώτο του Tip of the Day και από τότε, μέσα σε ένα χρόνο, το betsport έχει μοιράσει στο σύνολο όλο αυτό το διάστημα πάνω από 1800 ευρώ με πονταρίσματα των 10 και 20 €! Με κύριο συστατικό της επιτυχίας την υπομονή, την πειθαρχία και την επαγγελματική προσέγγιση, σας οδηγούμε καθημερινά στη σταθερή και μακροπρόθεσμη κερδοφορία. Από την 1η Αυγούστου που ξεκίνησε η VIP, αυτή τη στιγμή είμαστε στα +799 € και συνεχίζουμε. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η τιμή συνδρομής διαμορφώνεται στα 50 € έως και το τέλος της season που ολοκληρώνεται στις 31 Μαίου 2020. Πατώντας εδώ μπορείτε εύκολα και γρήγορα με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας να γίνετε τώρα κιόλας VIP μέλος. Για τα υπάρχοντα μέλη, τω οποίων η συνδρομή εκπνέει έως και τις 31 Δεκεμβρίου, ισχύει ακριβώς η ίδια διαδικασία. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις VIP υπηρεσίες μας και πάρτε τη σωστή απόφαση. Μην παραλείψετε να δείτε και το πλήρες ιστορικό των στοιχημάτων μας μέσω του menu του site μας, επιλέγοντας μία προς μία κάθε στήλη μας στο "archive". 
Πάμε τώρα στην αγαπημένη σας free στήλη που έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ τόσο σε ποσοστό επιτυχίας όσο και σε σταθερότητα. Με 73 νίκες και 32 ήττες, η εν λόγω στήλη αποτελεί το κορυφαίο free προϊόν σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Για σήμερα λοιπόν Παρασκευή, θα πάμε στην παιδική χαρά της Β΄Ολλανδίας όπου το τελευταίο διάστημα τα πάμε πολύ καλά. Η Ντεν Μπος υποδέχεται τη PSV II, όντας αρκετά φορμαρισμένη και προερχόμενη από θετικά αποτελέσματα. Εξαιρετικοί επιθετικά οι γηπεδούχοι, με μία μόλις ήττα παθητικό στην έδρα τους, ενώ σκοράρουν με απίστευτη ευκολία, έχοντας παράλληλα και αμυντικές αδυναμίες. Στα τελευταία τους πέντε μας είχαμε τέσσερα over & g/g, με το σκορ πολλές φορές να ξεφεύγει. Από την άλλη, οι ρεζέρβες της PSV, θυμίζουν ομάδα αλάνας στην άμυνα, με σχεδόν παθητικό δυο γκολ ανά παιχνίδι. Μακριά από το Αϊντχόβεν αποδυναμώνονται αισθητά, αν και σκοράρουν με σχετική ευκολία, ενώ προσφάτως έκαναν και δυο ζημιές παίρνοντας 1-1 από την Eagles και κερδίζοντας 2-3 τη Χέλμοντ.
Πάμε στην εκτίμηση μας. Όπως είχαμε ξαναπεί, δεν μπλέκουμε με σημεία στη Β' Ολλανδίας καθώς το σύνολο των ομάδων είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και καμία ομάδα δεν είναι αξιόπιστη και σταθερή για να στηρίξουμε νικητή. Σαφέστατα το φαβορί είναι η Ντεν Μπος, όμως οι πιτσιρικάδες της PSV παίζουν με άγνοια κινδύνου και αυτό θα βοηθήσει στο να έχουμε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα. Το ασιατικό over 3 που πλησιάζει το 1.70 στη bet365, θα αποτελέσει και την πρόταση μας, σε ένα ματς όπου το σκορ αναμένεται να ξεφύγει. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)