Free tip 28/12/2019

0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του betsport.gr και Χρόνια Πολλά για μια ακόμη φορά. Πάρτι άνευ προηγουμένου έχει στήσει εδώ και δυο εβδομάδες ο Fernando στη VIP, όπου με ένα σερί 10/11 στη "Tip of the Day" και συνεχόμενες επιτυχίες στα αμφίσκορα προγνωστικά του, οδηγεί εκ του ασφαλούς τα συνδρομητικά μέλη σε τετραψήφιο νούμερο κέρδους, σε μόλις πέντε μήνες λειτουργίας της VIP. Μια πραγματική μηχανή που πληρώνει με κάθε δυνατό τρόπο, ο Fernando μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνει την αξία, τον επαγγελματισμό, το ταλέντο και τη δύναμη του, η οποία πια έχει αναγνωριστεί καθολικά ακόμα και από τους απαιτητικότερους παίκτες. Θα αφήσουμε λοιπόν το 2019 με χαμόγελα. Μια χρονιά, που ήταν και η πρώτη του betsport.gr (ξεκινήσαμε στις 8 Γενάρη) και μέχρι στιγμής έχει αποφέρει πάνω από 1800 € κέρδους επί συνόλω σε όλων των ειδών τα tips μας, είτε free, είτε με πληρωμή.
Το νέο μας πακέτο συνδρομής στα 50 € για πέντε μήνες (έως και τις 31 Μαίου 2020) είναι διαθέσιμο και μπορείτε από σήμερα κιόλας να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα σε τακτική βάση, όπως ακριβώς κάνουν σχεδόν 100 μέλη που έχουν VIP εισιτήριο. Μην παραλείψετε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις VIP υπηρεσίες πριν ξεκινήσετε, πατώντας εδώ.
Πάμε τώρα και στη στήλη που τόσο έχετε αγαπήσει, τα Free Tips, όπου ξεπέρασαν αισίως τα 400 € κέρδους με πονταρίσματα των 10 € έκαστος από τις 27 Ιουλίου που ξεκίνησαν επίσημα. Με ποσοστό άνω του 70%, είμαστε περήφανοι που πέρα από ένα κορυφαίο συνδρομητικό προϊόν, έχουμε και ότι καλύτερο υπάρχει σε στήλη ελεύθερης πρόσβασης. Σχετικά λίγα tips, τρομερά στοχευμένα και μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Πάμε στο Νησί, καθώς οι μέρες αυτές είναι και συνώνυμο του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, όπου θα κατέβουμε κατηγορίες για να βρεθούμε στη National League South όπου η Braintree υποδέχεται την Concord. Δυο rock ομάδες με τερατώδη σκορ στις περισσότερες αναμετρήσεις τους, παίζουν μεταξύ τους. Ειδικά οι γηπεδούχοι, έχουν τη χειρότερη άμυνα της έτσι και αλλιώς πολύ παραγωγικής μικρής κατηγορίας, με μεγάλη όμως παράλληλη ευκολία επίτευξης γκολ. Μια από τα ίδια για την Concord, με χαρακτηριστικό το γεγονός πως προέρχεται από 4/5 σερί over 2.5 και 3/5 over 3.5. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, προέρχονται από 4/5 over 3.5! Η διαφορά δυναμικότητας είναι μικρή με μόλις 3 βαθμούς να χωρίζουν τις δυο ομάδες στη βαθμολογία, όπου αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με δεδομένο και το γεγονός πως πρόκειται για ομάδες που δεν ξέρουν να αμύνονται. Τα σετ των αποδόσεων είναι σχετικά μοιρασμένα ενώ εμείς θα πάμε φυσιολογικά με τα γκολ. Το over 3 σε απόδοση 1.70 στη Winmasters είναι πέρα για πέρα αξιοπρεπές και θα αποτελέσει την επιλογή μας, σε ένα ματς που πιστεύουμε να μας προσφέρει πολλά τέρματα. Καλή επιτυχία.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)